בעקבות דיון אליהו , יש גם סקר

Carmelo Anthony

New member
אי אפשר לוותר על פייזר

ועוד יותר לא על מוריס, אם הייתי צריך לחלק דקות הייתי מחלק את זה בערך ככה: פייזר 20-30 פותח מוריס 25-35 פותח ניקולה 20-30 באטיסטה 10 או יותר, באטיסטה זה שחקן שאו ממש טוב או זוועה.

יו45

New member
עם כל הכבוד למוריס ויש כבוד

הוא עוד לא עשה כלום ברמות הגבוהות של אירופה ונטל ההוכחה עליו. ניקולה זה שחקן שהביא שתי אליפויות אירופה, וסחב את כל הקבוצה לבד בעונה שעברה, עד שהוא קרס תחת העומס. עם כל הכבוד , זה שחקן ברמה אחרת. השילוב עם פייזר באמת עלול להיכשל אבל צריך לתת לו צ'אנס כי הוא יכול להיות שילוב היסטרי. מהשנים וחצי משחקים שהם שיחקו ביחד , באמת שלא הייתי מסיק כלום. משתי סיבות 1. שני משחקים לא אומרים כלום 2.פייזר בשלב ההוא רק התחיל להסתגל לכדורסל האירופי.

Carmelo Anthony

New member
מוריס הוא הסטופר היחיד מקדימה

וויצ'יץ' חוזר מפציעה, אתה מצפה להרבה, אבל אני מציע לך להנמיך ציפיות, כי כושר האסיסטים שלו אולי לא נפגע, אבל הקליעה כבר לא תהיה אותה קליעה. ברור שצריך לנסות וויצ'יץ'-פייזר, אבל אני לא חושב שזה יעבוד.

יו45

New member
השאלה היתה עם איזה הרכב עולים

אני עולה עם שני השחקנים הבכירים בקבוצה. במידה וזה לא הולך, נותן לכל אחד מהם 20 דקות, שזה לא בהכרח רע, כי זה יביא את שניהם לא מותשים לרגעי האמת של העונה.

ראית 2 משחקים התלהבת?

ניקו הוא שחקן בול לטופ16 הוא חוזר בזמן. אל תשווה! פייזר עם כל הכבוד שייפגש עם באטיסט נראה אותו.. או עם איזה אנדרסון.

Carmelo Anthony

New member
פחחח.... אם יש שחקן שצריך לפחד מבאטיסט

זה ניקולה, לא פייזר, אני בכלל לא רואה מישהו שעוצר את באטיסט בסגל שלנו. ניקולה צריך לקבל הרבה דקות, אבל פייזר ומוריס צריכים לפתוח, כי אפשר לוותר על שניהם, במיוחד כשניקו חוזר מפציעה קשה וארוכה.

יו45

New member
הצבעתי לניקולה ופייזר

למרות הבעייתיות בהגנה, האפקט ההתקפי של שניהם יהיה כל כך גדול שזה יבלע את הבעיתיות בהגנה. גם בהיבט הפרקטי מוריס ובאטיסטה הם שחקנים שיודעים לעלות מהספסל,ניקולה ופייזר "קצת" פחות.

מצטער אבל במבחן התוצאה זה לא הלך.

אמנם פייזר היה חדש, אבל לבנתיים הוא לא מתפקד טוב כ4 כשיש סנטר טבעי ליידו וראינו את זה גם אתמול. הוא אמנם קצת נמוך לסנטר (וראינו מה סנטיאגו עשה לו) אבל במכבי הוא מסתדר נפלא עם מוריס כל עוד וויציץ פצוע.

יו45

New member
שתי משחקים זה לא מבחן התוצאה

פייזר וניקולה שיחקו ביחד בדיוק שנים וחצי משחקים, זה דוגמא לכלום ושום דבר. מעבר לזה פייזר של אותה תקופה היה מר עבירה לדקה שעשה עבירת תוקף בכל התקפה שניה לקח לו זמן להפוך למכונת התקפה של השבועות האחרונים. באסיסטה ופייזר זה סיפור שונה לגמרי מכיוון שבאטיסטה מתפקד כמסיים באזור הצבע והוא ופייזר דורכים על אותה משבצת. ניקולה ינהל את המשחק מעמדת הסנטר ויהפוך את פייזר לעוד יותר בלתי עציר. אם זה לא יעבוד תמיד יהיה אפשר לעשות רוטציה ביניהם ולקבל 40 דקות של בליץ התקפי.

אני מצביע לניקו-מוריס

וויציץ הוא מלך! גאון כדורסל שמוריס יכול להיות מושלם ליידו. הוא אטלט נהדר והכי חשוב מאוד אינטלגנט ככה שהוא יקלוט מהר את המסירות. שניהם שומרים טוב, ומוריס משלים את ניקו בקטע של החסימות שקצת חסר לו, ריב` טובים. ו... זהו!

trigotrigo

New member
מכבי צריכה לטפח את אליהו,

כיוון שבתמורה להשקעה נבונה הוא יכול להפוך לשחקן ברמה יותר גבוהה. המדיניות המשתנה של מאמני מכבי פוגעת באליהו, וחבל שלא מוצאים את הדרך לתעל את היתרונות שלו למטרה טובה.

TheRasmus

New member
אם במכבי לא רצו לתת לו השנה דקות

למה לא השאילו אותו לטאו וספאחיה שתכנן לעשות אותו שם שחקן מוביל?

trigotrigo

New member
מאותה סיבה שתמיד יש שחקני ספסל במכבי.

זה גם תלוי מאוד באג'נדה של המאמן. אצל קטש הוא קיבל הרבה יותר דקות, ויש אינטרסים שונים כן להשאיר אותו במכבי.

TheRasmus

New member
בשביל לתת פאול פה ושם

לא צריך שחקן בשכר של אליהו. גם מושון יעקוסי יכול להספיק.

למעלה