אווווו יופי יופי!! ואיך הוא? אהבת?
L LadySilkworm New member 8/12/06 #22 אההא :} למרות שדווקא בשיר פנטום האופרה אני לא אוהבת איך שהיא שרה בסוף
B BrowN EyeD GirL1 New member 8/12/06 #25 זהו,שבשיר פנטום האופרה יש משהו מוזר אני לא חושבת שהיא שרה אותו בכלל...ההתחלה שלו נשמעת אותו דבר כמו השיר עם שרה ברייטמן...
זהו,שבשיר פנטום האופרה יש משהו מוזר אני לא חושבת שהיא שרה אותו בכלל...ההתחלה שלו נשמעת אותו דבר כמו השיר עם שרה ברייטמן...
L LadySilkworm New member 8/12/06 #26 נכון! זה באמת נשמע קצת כמוה וגם איך שהיא שרה בסוף. אבל בthink of me למשל היא שרה יפה.
B BrowN EyeD GirL1 New member 8/12/06 #28 אני חושבת שבשיר פנטום האופרה השחקנית לא שרה,אלא השתמשו בשיר עם שרה ברייטמן..זה נשמע ככה לפחות בהחלט שרה יפה ב-Think of Me...והשיר עצמו בכלל שיר יפה
אני חושבת שבשיר פנטום האופרה השחקנית לא שרה,אלא השתמשו בשיר עם שרה ברייטמן..זה נשמע ככה לפחות בהחלט שרה יפה ב-Think of Me...והשיר עצמו בכלל שיר יפה
L LadySilkworm New member 8/12/06 #29 יש מצב שהשתמשו בשרה ברייטמן אח"כ אני אולי אחפש ואמצא תשובה.. אין לי כוח עכשיו. XD
B BrowN EyeD GirL1 New member 8/12/06 #31 חחחח אוקיי.. גם לי כרגע אין כוח לחפש תשובה לזהXD ידעי אותי כשתהיה בידך תשובה
פ פונצית גירל האמיתית New member 8/12/06 #20 אוף אני לא מצליחה להשיג אותו../images/Emo10.gif אבל הוא מעולה
פ פונצית גירל האמיתית New member 8/12/06 #23 חחחחח לא, אין לי כסף../images/Emo122.gif אבל ה"דודה" שלי לא מוצאת אותו גם