היום ב
אנשים

EnchantedS

New member
אמת אמת?

אהבתי מאוד את העיגול עם האקדחים, ואת הכתובת MCR.... אבל את איי לאב יו מייקי לא כל כך:). אבל זו רק דעתי, ותעשי את זה אם את חושבת שזה כן יפה...

EveDark

New member
mmK

יצא חרא, אבל לפחות עשיתי, וזה מה שחשוב לי ;) הצבעים הם שחור, אדום, וכתום דלעת-שהזכיר לי את פרנק ^_^ לכל דבר שם יש הסבר. אז...אני אלך לכתוב לי את המכתב.. נקווה שיצא קצר ולעניין, מי יודע כמה מכתבי יש להם לקרוא 0.0

EveDark

New member
תודה P: הנה ההסבר-

קודם כל, השוליים הכחולים זה כדי להגן על ה-2 ס"מ של התפירה. הנה ההסבר- המילים לקוחות מ-prison, כמובן, והם מתחברות אליי אישית כי כל החיים שלי, עד היום בכלל, אף אחד לא באמת קיבל אותי כמו שאני, ודרש ממני להשתנות באופן כזה או אחר. זאת גם הסיבה למה אני משגיחה על עצמי לא להגיד למישהו שהוא צריך להשתנות. במשך השנים התחלתי לשאול את עצמי לאן אני נעלמתי, ומה קרה לאני האמיתי שלי. בערך מתחילת שנה שעברה אני מתחילה 'לאסוף' את החלקים ממני שנעלמו מתחת למסכות. אני מעריכה מאוד את הכתיבה של ג'רארד שמזכירה לי את עצמי בעבר. הצבעים. שחור ואדום היו צבעים אהובים עליי מאז שהייתי ילדה קטנה ולראות את הלהקה לובשת את הצבעים...אופוריה. כתום דלעת מזכיר לי את היום הולדת של פרנק, שמתרחש בהאלווין. הכוכב בא להגיד שהלהקה היא הכוכב שמאיר לי הדרך בחושך. MCR בעצם מנעו ממני מלעשות כמה דברים ממש מטומטמים,שחלקם הגדול היה מסתיים במוות, וגרמו לי להגיע להחלטות חכמות יותר, כמו למשל להתנגד לשתיית אלכוהול ולתמוך בנגמלים. וואו, איזו חשיפה עצמית.. אני בד"כ לא מסכימה לגלות כל כך הרבה פרטים..

EnchantedS

New member
וואו... יפה....

תגידי, צריך 10 ס"מ כולל השוליים או לא כולל?

קרניjack

New member
יפה מצידך:)

לכל אחד יש את הבעיות שלו והוא מתחבר בדרך אחרת למילים....אצלי זה יותר בקטע של העצבים ו....עוד=/

EveDark

New member
יש לי כל מיני נושאים שמתחברים..

אבל זה בערך הנושא העיקרי בחיים שלי, כי זה יום-יוםמי וכל זה... מה זאת אומרת עצבים? מרגיש אותך? משחרר משהו בעצבים?

קרניjack

New member
השירים הם דיי עצבנים בקצב

וזה משחרר לדעתי, וכמובן המילים, זה אחד הדברים העיקריים..... יש הרבה להקות שהשירים שלהם בקצב מהיר אבל זה לא זה, וכמובן כל הסיפור של מה שהיה מאחורי MCR וחס וחוסי אלח תחשבי מחשבות אובדניות........ תחשבי על מחר וזהו:)

EveDark

New member
הסיפור של MCR הוא מיוחד, אני מסכימה

חע, אני אחשוב על מחר, ומחר יהיו לי גם מחשבות אובדניות P: כל עוד יש MCR, יש תקווה. אז לא הייתי דואגת בינתיים.

GUILTY

New member
אני ינסה אבל כמעט 100% שאני לא

יגיע. תגידי במפגש הקודם זוכרת שרשמת לי שמות של להקות? את רשמת שם גם את Panic! At The Disco? אני חושבת שרשמת :/ בכל מקרה להקה מצוינת. אהבתי גם את הוידיאו שלהם. :)

EveDark

New member
רשמתי :)

תנסי להגיע ;) למה את לא יכולה? שכחתי מה רשמת לקרן. פאניק מעולים, והקליפ מדהים :)

למעלה