נצל"שים ושאלות קטנות

התשובה הנכונה.

1-2 שודרו בערוץ 22, 3-4 בAXN. 5-15 ביס. אח"כ AXN רכש את 1,2,5-11, ומשום מתעלם מעונות 3-4, ולא טוחן בשידורים חוזרים יותר.

adidusg

New member
במקום זה ישודר

או המירוץ למיליון (מההתחלה שוב.....) או הסרטים הבייתים הטובים בעולם..... מממ זה מזה מעצבן!!! שיקנו עונות חדשות או שישימו עונות ישנותת...! מקווה שעזרתי!

neta333

New member
נראה לי שהסרטים הביתיים הטובים בעולם..

איזה באסה!! התוכנית "הסרטים הביתיים הטובים ביותר" נחמדה אבל לא יותר מזה.. חוץ מזה-למה AXN החליט לוותר על השרדות?????? זה כל כך מעצבן אותי.... למה הם לא שמו את עונות 6-7? כשהיו השידורים החוזרים לפני שהתחילו עונות 8-11 לא הספיקו לשים את עונות 6-7.. אני לא זוכרת כלום מעונה 7 בגלל זה.. את עונה 6 אני רואה ברציפות בימי שבת אבל בכל זאת הייתי רוצה עוד קצת ממנה...

adidusg

New member
ממממממ... O.0

אבל הישרדות 6 בימי שבת עוד מעט נגמרת מה ישימו אז.?????

omer719

New member
חחXD כן והיה עוד קטע ../images/Emo58.gif

שלידיה היחידה שהבינה אותם , אז סטף כזה לוחשת לה :" תשאלי אם נוכל לאכול אותה " חחחחXD אם אני זוכר נכון. וגם כשהם סיפרו את זה במועצת השבט זה היה מצחיק!

just adiki

New member
../images/Emo6.gifוואי גם זה ממש הצחיק אותי!

המועצת השבט הם היו כ"כ מובכים, זה היה כ"כ מצחיק

yarden777

New member
חח נכון ../images/Emo6.gif

הם חשבו שאנשי המאיה הענישו אותם עם הקטע של הסופה החזקה בגלל שהם אכלו את התרנגולת .. זה היה מצחיק

just adiki

New member
../images/Emo45.gifוהיום בפרק שדני וסטף נשארו

אז הן שרפו את כל המחסה שלהם ואז סטפני אמרה משהו בסגנון של:"זה יהיה הקורבן שלנו לאלים"
או משהו כזה... מסכנות הן מזה הרגישו רע, משעשע

MeWithoutU

New member
מה מצחיק בזה?../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מצחיק שיש עדין אנשים פרימיטיבים שחושבים שלשחוט חיה בשביל אל זה בסדר???????
ומה מצחיק בזה שהפשע הכי גדול שעשו באותו יום זה לא לאכול חיה שאמורה להיות קורבן לאל - אלא זה שהם בכלל אכלו חיה מסכנהההההההההההה שכל מה שרצתה זה לחיות בשקטטטטטטטטטטטטטטטטט
בשר = רצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---> זה לא אוכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Princess110

New member
בואי ניראה אם הבנתי.... את צמחונית!!!!

אחחח איזהה קליטהה...

המאחורי הקלעים היחיד שאני מכירה זה

בערוץ E. היה פרק על מאחורי הקלעים, אבל זה היה ממש אחרי עונה 2, אז דיי ישן, אבל גילו לנו הרבה פרטים. וגם בתוכנית "הסוגות השמורים ביותר", גם גילינו כמה סודות ופרטים על מאחורי הקלעים. אין לי מושג איך להשיג את זה, אולי באתר של E.

יש את סיפורי הוליווד

יש אחד על 16 המשתתפים מעונה 1 ועוד תכנית על עונות 1-9. מגלים דיי הרבה פרטים, הכי זכור לי הוא ששי-אן אמרה שבלילה של הכאילו איחוד בריאן השתכר וגילה לה את כל האסטרטגיה שלו, כך שאם הקבוצה הייתה באמת מתאחדת יש מצב ששי-אן הייתה מנצחת... זה דיי מעניין ומשדרים את זה בערוץ E כל הזמן. תבדקי בלוח תכנית

למעלה