פאניק אט דה דיקשנרי

chen010189

New member
../images/Emo40.gifפאניק אט דה דיקשנרי../images/Emo40.gif

כי יש לWoodsa(=יערה=יער+A. בא לי.
) וודסההההה D: אמ. כן טוב.
קיצר יש ליערה אפשרות להוסיף את זה לסרגל כלים אז למה שלא ננצל את זה? אני משרשרת א' עד ת' ואתם משרשרים מושגים, מילים, עובדות, שמות, ציטוטים וכו' שקשורים לפאניק אתם יודעים נו נגיד ס'-סתמו.
-המילה היחידה שיערה יודעת מאז כיתה א' סתם נו
אני אומרת שכל השרשור הזה ייכנס לטאגליינס ומושגים כלליים וחשובים באמת ייכנסו למילון מונחים של סרגל הפורום. אולרייט? מספר הבהרות: 1. ברור שתהיו מצחיקים אבל תנסו גם להיות רציניים ולהוסיף מושגים וכאלה 2. סיון ושיר - אנחנו יודעות מזה בוקסר.. סתם, סתם זה דרש
3. דיי לצאת נכים ולהגיב להודעה הראשית!!!!! זאת מכה!!!!!

chen010189

New member
""אתם לא יכולים לנצח אותי! נראה איך אתם מסתד-

רים עם צד שמאל שלי!" לא בא לי להרחיב על זה בא לי לראות אתכם מזהים מי, מתי ולמה

3has3

New member
../images/Emo112.gif לונדון, בקבוק בפרצוף בלה בלה בלה

לונדון?

chen010189

New member
איי רייט סינס נוט טראגדיס

הסינגל הראשון! שחרשו על האמאמא שלו ברדיו וזה גרם לי לשנוא אותם
כן כן פעם שנאתי אותם עד שהשיר נעלם
~נפרדת מההאדמה אחרי הוידוי הגדול
~ אבל איך יכלתי
פאניק

fat lip

New member
OOOOOOO:

אני התאהבתי בהם מהקליפ הזה!! אבאלה איך עברו 3 שנים

chen010189

New member
ברנט וילסון

יהיה בן 21 באוגוסט הקרוב היה הבסיסט של הלהקה 2005-2006

3has3

New member
../images/Emo112.gif נשמע כאילו הוא מת XD

נולד ב-2005 ומת שנה אחרי XD

chen010189

New member
חחחחחח כן גם איך שכתבתי את זה למטה כזה../images/Emo6.gif

טפו טפו טפו ס'סקס אפיל

3has3

New member
../images/Emo112.gif XD מה איתו עכשיו? ../images/Emo2.gif

מישו? XD

3has3

New member
../images/Emo112.gif הגיוני.

אם אני אראה אותו שם כש[כן, כש!]אני אטוס לשם, אני אבקש שירות ממישהו אחר

chen010189

New member
או שתשגעי אותו ושמתי לב שזה קל../images/Emo3.gif קבלו:

הם משתגעים מדברים קטנים אני: אפשר סלט חסה עם בולגרית? אבל יש מצב להוציא את האגוזים? המוכר: אין אגוזים אני: יש... המוכר: בוטנים אולי? אני: כן האלה חח אהבל
וזה ממש עצוב אם הוא לא עשה את עצמו והיה רציני
או ש..אכלתי פעם אחת את הדג רויאל הזה אני: אפשר את הלחמניה של הילדים? המוכרת: אממ זה לא ייכנס אני: אה... אחת שהייתה איתי: מה ההבדל? XD אני: אני לא רוצה את השומשום וזה גם ענק רצח... המוכרת: אה זאת הבעיה טוב תבחרי ונראה אני: מק דג המוכרת: סבבה אני: סבבה? אפשר לשים בלחמניה של הילדים? המוכרת: כן אני: תשמעי אם זאת ממש בעיה מצדי תוציאו את הרוטב והירקות...לא כזה חשוב לי המוכרת: אה אז זה מצוין בסוף קיבלתי לחמניה עם השומשום!!! פשוט עם מעט ירקות ורוטב מהרגיל XD זובי אם הייתי מהלקוחות המעצבנים הייתי הולכת אליה
אבל בתור מוכרת לשעבר בארומה אני יודעת כמה זה מתסכל אז ויתרתי לה
יש להם יציאות מזה קורעות לפעמים או שהיום עמד לידי לקוח אנגלי והמוכר לא ידע להגיד לו שהמק נאגטס עולה 11 וחצי שקל שאל את המוכרת לידו והוא מסתכל על הלקוח וההיא התחילה לדבר אליי|סדגש באנגלית XD ואני מסתכלת עליה בפרצוף של WTF ואז הוא אמר לה עוד משהו והיא המשיכה להגיד את זה לי עד שהוא אמר לה שזה הלקוח שלידי ואחר כך הם נקרעו שעה... אני שילמתי לו על הסלט חסה והוא כולו הוא תקוע בטעות שלה...מה מצחיק??? מרוב שהוא היה מרוכז בזה הוא התחיל להתבלבל עם הכסף שנתתי לו אשכרה מצאתי את עצמי גם אומרת לו כמה עודף צריך להחזיר לי ואחר כך לאשר לו וגם להודיע לו מתי הסלט שלי מוכן כי הוא עמד על המדף שם שעה והוא לא שם לב טוב שלא

למעלה