פאניק אט דה דיקשנרי

chen010189

New member
בקשר לראשון..

אמרתי את זה בהיי הידיעה וגם כבר זרקתי לו את ההזמנה המלאה, אפילו בגלל שידעתי שמגיעה שתיה כבר אמרתי מים מן הסתם הוא אמור להסיק שאכלתי סלט כזה בעבר ואני יודעת שיש בפנים רק סוג אחד של פיצוחים אם אני מתבלבלת וקוראת לזה אגוזים או בוטנים הוא עדיין אמור להבין את הפואנטה

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifחחחחח זה תמיד קורה לי עם הקרפ../images/Emo6.gif

שהמוכרת שואלת אותי עם איזה תוספות אני רוצה ואני כזה: אגוזים? לא בוטנים. כן בוטנים. אגוזים? אגוזים. בוטנים? *מצביעה על הקערה* מה שהדבר הזה לא יהיה
והמוכרת: אין לנו אגוזים אבל אני יכולה לשים לך בוטנים אם את רוצה
על אותו עיקרון שהיא היתה צריכה להבין מהתחלה למה אני מתכוונת

chen010189

New member
../images/Emo6.gif מי יישמע גם איזה הבדל בטעם../images/Emo4.gif

אגוזים ובוטנים תכלס כשהם טחונים בקושי מרגישים הבדל בטעם חחחחחחחח וואי אבל הייתה אחת היום הכי הרגה אותי.. יש לנו בקניון דוכן של גלידה אמריקאית עם תוספות..הקיצר ילדה אחת התלהבה שם שיש מלא אפשרויות כמו בוטנים, סירופ שוקולד, סוכריות ולא זוכרת מה.. קיצר היא ביקשה לשים הכל ואז היא בדיוק הלכה איתי לתחנה..ופתאום היא עושה לאמא שלה "איכס אמא למה היא שמה לי כדורים חומים על הגלידה?" אמא: זה בוטנים, את אמרת לה לשים בוטנים היא: איכס אני לא אוהבת אמא: אז למה אמרת לה לשים? הילדה הלכה למוכרת: אני לא רוצה בוטנים תורידי לי!!!!!!!!!! אז המוכרת שאלה אם היא רוצה גלידה חדשה הילדה: לא אני רוצה את הגלידה שלי אבל תורידי לי את הבוטנים!!!!! והתחילה להוציא קצת בוטנים עם היד כאילו היא מדגימה למוכרת ואחר כך כבר נכנסתי למעלית אז לא ראיתי את ההמשך אבל זה היה מצחיק
חחחחחחח ילדים קטנים

chen010189

New member
מה? לא שמעתי על זה../images/Emo5.gif

|נבוך של מסן| גאד מה? מתי? איפה? טל מי! אני רק יודעת שהוא לא אהב את מה שפאניק עושים ולכלך עליהם

fat lip

New member
כן נו

הוא אמר שהוא לא קיבל את החלקים שמגיעים לו מהתמלוגים של האלבום ותבע את החלק שלו הוא אמר שברנדון וריאן זרקו אותו מהלהקה ואפילו לא דיברו איתו ואמרו לספנסר שיגיד לו שהוא מחוץ ללהקה ברנדון וריאן אומרים שהם כתבו את החלקים של הבאס והוא רק ניגן אותם בהופעות חיות. בגידה אחושרמוטה..הוא מכיר את ספנסר וריאן מאז שהם בני 0..

3has3

New member
../images/Emo112.gif הוא? XDD

הרשי לי לגחח. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

chen010189

New member
ברנדון יורי

היה הגיטריסט עכשיו הסולן וטוב שכך
יהיה בן 21 עוד 3 שבועות..

חח בואו נקנה לו מתנה XD

ואז הם יצטרכו לבוא לישראל להגיד לנו תודה ואז נגיד להם שיופיעו = 0

fat lip

New member
בלינק 182

הלהקה שספנס וריאן [וברנט אם מתעקשים..] עשו לה את הקאברים הראשונים שלהם כפרעליהם
כולם לסגוד ולהלל את טום דלונג' והסיידליפ האלמותי. כולם לסגוד ולהלל את טראוויס בארקר, אלוהי התופים. ואת מארק הופוס, שניגן עם פאניק בהונדה סיוויק טור.

chen010189

New member
פעם זאת הייתה הלהקה הכי אהובה עליי

פעם הייתי פאנטית של מארק והמורה שלי להיסטוריה היה העתק מוצלח שלו ונדלקתי עליו בגלל זה עד שגיליתי שהוא נשוי+ילדה וגם שפעם אחת הוא התקרב להסביר לי משהו בעבודת כיתה "שמחתי" לגלות את ניחוח הבצל שיוצא לו מהפה... :X הם הבטיחו עוד אז שזו רק הפסקה כדי לקדם את הלהקות שלהם מהצד והם יחזרו בקיץ 2009 ולפני כמה זמן טום דלונג שיחרר הודעה שהם עובדים על אלבום....... בינתיים אין עוד חדשות אבל הם עידכנו את המייספייס גם הלוואי

chen010189

New member
בלונדיניות

או מחומצנות? כי יש להם איזה אובססיה
ג'ק ואאודרי
וקלטי ונראה לי הייתה לברנדון עוד אחת רק עם שיער שחור..אבל עדיין לא הבנתי אם זו ידידה מהתיכון או גירלפרינד..

3has3

New member
מחומצנות.

וברנדון בכלל אמר שהוא אוהב ברונטיות!

fat lip

New member
באט איטס בטר איף יו דו

הקליפ\סינגל השני של פאניק מהאלבום הראשון א פיבר יו קנט סווט אאוט 3>

fat lip

New member
(ה)ביטלס

הלהקה שהכי השפיעה על פאניק באלבום השני ועכשיו הם גם נראים כמוהם o___________o