מי אמר
M MeItOsH New member 22/11/07 #25 ../images/Emo135.gif I scream You scream We're all scream for ICE CREAM ראיתי היום Pushing daisies וזה הופיע עם סיום שונה וזה הזכיר לי פרק בפארסקייפ..
../images/Emo135.gif I scream You scream We're all scream for ICE CREAM ראיתי היום Pushing daisies וזה הופיע עם סיום שונה וזה הזכיר לי פרק בפארסקייפ..
B BlockBusta New member 22/11/07 #26 מאיר אריאל בשעתו אמר לפיכך מוסר השכל: מי שנדפק פעם אחת, כבר לא יכול להיגמל מזה...
T tweeg New member 22/11/07 #31 בארט סימפסון אני בדרך כלל לא אדם דתי אבל אם אתה שם למעלה, הצל אותי, סופרמן! משפט ענק תתחדשו על הפורום
בארט סימפסון אני בדרך כלל לא אדם דתי אבל אם אתה שם למעלה, הצל אותי, סופרמן! משפט ענק תתחדשו על הפורום
ז זלמן שוש New member 22/11/07 #32 אני חושב שזה הומר ולא בארט ויש לי ציטוט מאיזה תוכנית טלוויזיה: "כישלון זה כמו ברוקולי- אף אחד לא אוהב את זה"
אני חושב שזה הומר ולא בארט ויש לי ציטוט מאיזה תוכנית טלוויזיה: "כישלון זה כמו ברוקולי- אף אחד לא אוהב את זה"
N nir2107 New member 23/11/07 #37 I've come here to chew bubblegum and kick ass and I'm all out of bubblegum
L lidor203 New member 23/11/07 #42 "רק החיים יכולים לפגוע בחיים" אני לא זוכר אם הוא נאמר בסרט "חתונת הרפאים" או שחשבתי עליו כשראיתי את הסרט, אבל בכל מקרה משפט שאני מאוד אוהב..
"רק החיים יכולים לפגוע בחיים" אני לא זוכר אם הוא נאמר בסרט "חתונת הרפאים" או שחשבתי עליו כשראיתי את הסרט, אבל בכל מקרה משפט שאני מאוד אוהב..
M MeItOsH New member 23/11/07 #43 מממ היה משהו דומה.. שמאגוט/רימה רצה להרוג את לורד בארקיס אז הטבחית *המתה* עצרה אותו ואמרה שהם בעולם החיים ושהם צריכים לשחק לפי החוקים שלהם... ואז הוא שותה את הרעל ומת..אז הם יכלו לפגוע בו...
מממ היה משהו דומה.. שמאגוט/רימה רצה להרוג את לורד בארקיס אז הטבחית *המתה* עצרה אותו ואמרה שהם בעולם החיים ושהם צריכים לשחק לפי החוקים שלהם... ואז הוא שותה את הרעל ומת..אז הם יכלו לפגוע בו...
L lidor203 New member 23/11/07 #47 בדיוק משם לקחתי את זה... אני פשוט לא זוכר אם זה הציטוט המדויק של הקוסם הזקן... (הוא קוסם נכון? או שהוא סתם איש חכם?..מה הוא בכלל?)
בדיוק משם לקחתי את זה... אני פשוט לא זוכר אם זה הציטוט המדויק של הקוסם הזקן... (הוא קוסם נכון? או שהוא סתם איש חכם?..מה הוא בכלל?)