שרשור ציפיות לקראת השנה החדשה

../images/Emo40.gif שרשור ציפיות לקראת השנה החדשה ../images/Emo40.gif

שרשור זה יהיה מעין קפסולת זמן. בעוד שנה, כשנפתח את השרשור הזה שוב, נוכל לבדוק - מה נשתנה בשנה הזאת מכל השנים? הכי כיף זה להסתכל אחורה בזמן ולראות איך אנחנו מראים היום לעומת אז.
עוד מעט אני מתחילה את כיתה יב'. אני לא יודעת אם להתרגש או לבכות על מר גורלי. אני ממש מפחדת. מה זה מפחדת? מאוד. לא יודעת מה מצפה לי. רק לחשוב על הלחץ ועל כמות הדברים שהולכים להיות לי שנה הבאה...
שיחות (איזה שיחות, חפירות!
) על צבא, שירות לאומי, מכינות, שנות שירות, להחליט מה אני רוצה לעשות עם החיים שלי, פולין, הפקות יב', תערוכת גמר של אומנות, בגרויות. ו.... לא, אם חיכיתם ל-"וזהו" אז נראה לי זה הדבר האחרון שיהיה.
יב' זה מצב ביניים. מצד אחד, זאת תקופה של סיום. סיום של 12 שנות לימוד. פרידה. אבל מצד שני, זאת גם התחלה. התחלה של החיים האמיתיים בעצם. לפעמים לא בא לי לגדול, לא בא לי כלום. וזה לא בא מפינוק. אני אדם שמאוד אוהב לצאת ולטייל ולפגוש ולראות ולהיות במקומות חדשים ולחוות. אבל עדיין, אין מה לעשות, צריך לגדול ולהתבגר. אין לי כוח להקשיב לאף אחד. כלא חד חושב שהוא יודע מה יהיה לי הכי טוב, וכל אחד מנסה לתת טיפים, ואני יודעת - "אל תקשיבי לאף אחד, תקשיבי לעצמך. תקשיבי ללב". אבל הכל מבולבל פתאום... הפחד המרכזי הוא, זה הניתוק. אני לא רוצה לשכוח אנשים. ותמיד יש את המשפט הזה "תמיד נשמור על קשר", אבל בתכלס.. זה לא בהכרח קורה. כשמתחילה תקופה חדשה, אז נמצאים בתוכה, אבל מה עם התקופה האחרת? בכל מקום שהייתי בו צברתי חברים. במשצי"ם, במדצי"ם, בבני עקיבא, בכל מיני פורומים למיניהם. ועם אחוז מאוד מועט אני באמת שומרת על קשר. וזה לא שאני לא מעוניית לשמור על קשר עם אנשים, זה פשוט כי... זה קשה לפצל את עצמי לכמה מקומות בו זמנית, אז אני נשארת עם האחוזים הקטנים האלו ומנסה לתחזק אותם.
חלק מאיתנו עולים רק לתיכון, חלק מאיתנו עוד שניה מסיימים תיכון, חלק מאיתנו מתגייסים או עושים שירות לאומי, וחלק בקרוב סטודנטים.
מה הציפיות שלכם מהשנה החדשה?
מה החשש/ות הכי גדול/ים שלכם?
מה הייתם רוצים לשפר בשנה הזאת, ואיך הייתם רוצים שהיא תיראה לעומת השנה שקדמה לה?
מרגישים שניצלתם מספיק את החופש הגדול?
מה החוויה הכי טובה שהייתה לכם הקיץ שהכי זכורה לכם? מוזמנים לפרוק ולהתפרק, ובעיקר לשתף
גבי

אני מפחדת שכלום לא ישתנה

מה הציפיות שלכם מהשנה החדשה? שתהייה פחות גרועה מהשנה הזאת. מה החשש/ות הכי גדול/ים שלכם? שהמצב יחמיר. שהמצב ישאר אותו דבר אבל כבר לא יהייה לי כוח להתמודד. מה הייתם רוצים לשפר בשנה הזאת, ואיך הייתם רוצים שהיא תיראה לעומת השנה שקדמה לה? לעומת השנה שעברה אני רוצה שהשנה תהייה יותר כיפית. מרגישים שניצלתם מספיק את החופש הגדול? אני בחופש גדול כבר 12 חודשים. אבל בעוד שבוע אני מתחילה לעבוד ולקבל משכורת קבועה סוף סוף. מה החוויה הכי טובה שהייתה לכם הקיץ שהכי זכורה לכם? אין. אגב, בתאריך 1.12 שלחתי לעצמי מכתב (זה שולח אותו לאימייל שלי אחרי שנה, אז בעוד 3 חודשים אני צריכה לקבל אותו). וכתבתי בו כל מיני דברים על עצמי וגם שאלתי את עצמי האם זה השתנה? מפחדת לקבל את האימייל הזה ולראות שאני מרגישה בדיוק אותו דבר.

Blue Emptiness

New member
אני ממש אוהבת את הרעיןן של המייל לעתיד הזה

אני זוכרת ששלחתי לעצמי אחד שנה שעברה, אבל אין לי מושג אפילו באיזה תקופה בשנה, אז אני בהחלט אהיה מופתעת לקבל ואתו
אני מקווה שהשנה תהיה לך טובה יותר!

בעעעעע../images/Emo194.gif

אוקיי, כולם ללא יוצא מהכלל אומרים לי שכיתה ט' זה כיף, לא עושים כלום, רק צריך להשקיע על מתמטיקה ואנגלית. אבל ממש לא נראה לי שזה ככה. דבר ראשון, אני צריכה ללמוד משהו כמו שש שעות בשבוע מתמטיקה בהקבצה ב' שזה האנשים הכי דפוקים בשכבה (אפילו שברגע שהשנה תתחיל אני אבקש לחזור לא' מינוס שזה בין א' לב'). דבר שני, השנה אני אצטרך לבחור אם ללכת לפנימייה או לא. אני ממש לא יודעת מה לעשות כי מצד אחד זה ממש נחמד אבל אני אצטרך לוותר על מלא דברים (כמו הפורומים שאני בהם כי חצי שבוע אני לא אהיה בבית). ודבר שלישי, כל כך אין לי כוח לחזור להרגשה המפגרת הזאת שיש לי כמעט כל הזמן בבית ספר שאנשים בוהים בי ומרכלים על כל דבר שאני עושה ושמתלחשים כשאני עוברת וצוחקים על איך שאני נראית\מדברת\הולכת\מתנהגת\וואט אבר. זה קורה לי גם עם אנשים שאני לא מכירה ברמה שכשאני עוברת למשל ליד קבוצה של י"בניקים אני מרגישה כאילו הולכים ממש לרדת עליי מאחורי הגב. אבל מה שהולך להיות ממש כיף, השנה השכבה שלי מארגנת את המסיבת פסח של הבית ספר והולך להיות אדיר |סוף חפירה|

LucyXX

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

מה הציפיות שלכם מהשנה החדשה?
לסיים את ה10 שנ"ל תוך פחות מחודשיים, לעבור ל12 שנ"ל כמה שיותר מהר... ציונים טובים. ובלי קשר, עבודה, מצלמה חדשה...
מה החשש/ות הכי גדול/ים שלכם?
שאני אלמד עם חארות בהיל"ה, שאהיה ילדה חסרת כסף.
מה הייתם רוצים לשפר בשנה הזאת, ואיך הייתם רוצים שהיא תיראה לעומת השנה שקדמה לה?
הייתי רוצה לשפר דברים באופי שלי (למרות שהאופי שלי מושלם
), לקחת ברצינות יותר את הלימודים, לקחת את עצמי בידיים בעוד המון תחומים וזה יניב לי שנה מדהימה!
מרגישים שניצלתם מספיק את החופש הגדול?
מה החוויה הכי טובה שהייתה לכם הקיץ שהכי זכורה לכם?
לא יודעת
שיעורים פרטיים באנגלית כדי לשפר ת'דקדוק
לקרוא ספרים באנגלית למרות שאני עצלנית רצח
לקחת את עצמי בידיים ולהקדיש ליפנית מינימום שעה ביום
ללמוד לכתוב ברוסית
לתרגל את הקריאה שלי ברוסית
בקיצור ללמוד רוסית חחחח
לעזור לאמא בבית
למצוא עבודה
לעצלנות, רק בסופ"שים
נראה לי שזהו חחח + הקטע עם האימייל נשמע ממש מגניב! בא לי יומן של האלו קיטי לשנה החדשה :( יומן שבועי או ארגונית שזה יומי? נראה לי עדיף השבועי, לא? :-O

innocence

New member
נענה, בחשש מסוים

מה הציפיות שלכם מהשנה החדשה? לא מצפה להרבה, אבל מאוד מקווה שיהיה טוב. מה החשש/ות הכי גדול/ים שלכם? להתחיל ללמוד ולגלות שזה יותר קשה ממה שחשבתי, שאני אהיה גרועה בזה ושלא יצליח לי. מה הייתם רוצים לשפר בשנה הזאת, ואיך הייתם רוצים שהיא תיראה לעומת השנה שקדמה לה? להיות פחות עצלנית, לעשות דברים יותר. לקחת ברצינות פרוייקטים ולבצע אותם, גם אם זה משעמם לי. מרגישים שניצלתם מספיק את החופש הגדול? חופש גדול? מה החוויה הכי טובה שהייתה לכם הקיץ שהכי זכורה לכם? האמת היא שלא היה משהו אחד מסוים. הכי קרוב היה הכנס, אני מניחה...

את תצליחי גאיה ../images/Emo24.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

ובסוף תעבירי לכולנו שיעורים פרטיים על העניין! חדל חששת!
(לא מלשון "חשיש". מלשון "חששות"
)

innocence

New member
כן, הא? P:

כרגע המערכת שלי לא נראית מלבבת במיוחד, וזה סוג של הבסט קייס סנריו, אם דברים לא יסתדרו זה יהיה אפילו גרוע יותר XD

MeshiNS

New member
שרשרתי בטעות לשאלות ../images/Emo3.gif

אז כמו שאמרתי....למצוא עבודה ולמצוא כוח ללמוד...זהו D:

Shusho

New member
סליחה,

זה לא משהו אישי נגדך אבל נראה לי שמפורום אופנה אלטרנטיבית זה הפך לפורום תיכוניסטים/בנות/חפירות. אני באמת לא מוצאת את המקום שלי כאן יותר.

Blue Emptiness

New member
בגלל זה גם לא עניתי על זה

אני מבינה את הרצון לעורר כאן משהו ואני מאוד מעריכה את גבי באופן כללי אבל אני נאלצת להסכים איתך בקשר לזה. לא אם החלק של המקום, אבל כבר מזמן לא ראיתי את הפורום הזה באמת כפורום אופנה אלטרנטיבית...

MeshiNS

New member
לא מסכימה לגמרי...

אני גם מרגישה את זה שזה פחות אופנה אלטרנטיבי אבל אי אפשר לומר שהכל זה חפירות וכאלה... שירשורי אוף זה בשביל החפירות ובנתיים בשרשורי שאלות לא ראיתי הרבה שאלות שלא קשורות לאופנה אלטרנטיבית או אופנה בכללי.... כמובן שהפרסום והספאם תפסו מקום גדול מידי (יותר מידי לטעמי) בפורום ... אבל אי אפשר לצפות שכל שבוע יהיה שרשור חדש על סגנונות חדשים, אנשים אלטרנטיבים מפורסמים ומה לא.... אני בטוחה שכל אחד רוצה לתרום לפורום אבל אי אפשר לחשוב על שרשורים סתם ככה..לפעמים יש רעיונות ולפעמים זה לא... אז כן עכשיו זה יותר חברתי מאשר אופנה אלטרנטיבית, אולי זאת גם סתם תקופה (אני ומרווה גם דיברנו על זה שבחודשיים האחרונים הפורום לא מה שהוא היה פעם).... בנתיים אני מנסה להראות נוכחות איפה שאפשר ולשמור על קשר עם האנשים בפורום... כי מה לעשות יש תקופות שאין רעיונות לנושאים חדשים, ובפורומים שמסתמכים על שרשורים שקשורים ר-ק לפורום לא כל כך מצליחים בדרך כלל (לפי הניסיון שלי שדיפדפתי בכמה פורומים פה) ... בכל מקרה... אני באמת מקווה שהפורום יחזור להיות באמת כמו שהוא היה לפני חודשיים שלוש....

Blue Emptiness

New member
ברור, אני לא אומרת ששה כזה ׳קל׳

פשוט הגבתי את דעתי בקשר למה שמיכל כתבה, כמו שאמרתי - לי זה פחות מפריע אבל אני פשוט מבינה אותה

NyaPrawr

New member
יש לי כמה דברים להגיד בעניין

וחשוב לי שלא תקבלי את זה בתור תקיפה אישית או משהו~ א. אנחנו פורום קטן, ואי אפשר לנהל פורום בלי להתייחס לקהילה שבו. אם הייתה כאן כמות אנשים גבוהה יותר- משהו שאני אשמח אם עקרה- בטח כמות השרשורים החברתיים הייתה יורדת בהתאם לזה שאנשים היו פחות מכירים אישית אחד את השני. במצב שקיים כרגע, רוב הפורום מכיר ברצה שהיא יותר מהיכרות פורום שטחית, ובגלל זה -יש- מקום לשרשורים כאלו. ב. ״אופנה אלטרנטיבית״ לא צצה משום מקום. בשביל לחזק את הנושא הזה, צריך שאנשים ינקטו יוזמה ויעלו רעיונות ויפעילו את הפורום. אני אישית פותחת שרשור מיוחד פעם בחודש בד״כ, כי זו כמוץ הזמן שיש לי להקדיש להעלאת תמונות במערכת המעצבנת של תפוז; אבל יש לי רשימה של שרשורים-לעתיד שאני מחכה לזמן הנכון לשלב אותם. אבל אני מצטערת, אני לא רואה אותך מעוררת כאן פעילות. תפרת שמלה מדהימה לפני שנסעת; אבל לא פתחת שרשור DIY ואפילו לא הצגת אותה. אפשר להגיד ״אני כבר לא מנהלת, אני לא צריכה״- אבל זה מה שכולם אומרים לעצמם ובגלל זה המצב הוא כזה. ג. אני חושבת שפורום יכול להיות מרוכז-בנושא-שלו וחברתי בו זמנית. פורום קעקועים מצליח ויש לו בערך 6 פעילים~ אז גם אנחנו יכולים :)

מרמותק

New member
לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב.

ובכל זאת, אגיב בתור המנהל (למרות שאני מאמין שלתואר הזה אין הרבה השפעה על האופי של הפורום): בהנחה שרובכן זוכרות את התקופה בה השקעתי יותר בתכנים, אתן זוכרות מה קרה? בסופו של דבר רוב השרשורים היו אלה שאני פתחתי, ואולי פעם בחודש איזה שרשור שהצלחתי לגרום למישהי לפתוח מתוך רשימת השרשורים שצריכים לצאת (שעדיין קיימת, אגב) שפורסמה פעם בחודש (כמובן, לא כולל אנשים כמו ניצן שרצו לפתוח שרשורים). אני יכול להגיד שהניסיון המתמשך הזה לחזק את הצד של התכנים בפורום דרש ממני להשקיע יותר ממה שהשקעתי בבי"ס באותה תקופה - שלא נדבר על כוחות נפשיים. בתכלס, לתחזק את הפורום שלנו זה כמו לתחזק עיתון עם הרבה כותבים... ובסופו של דבר הבנתי שהפורום יקום ויפול על גולשיו. זה מרגיש לי כאילו אין לאף אחת כבר את הדחף להשוויץ בדבר האחרון שהיא לבשה או קנתה, ובכלל מאז הפייסבוק כשאנשים למדו שיש גם אפשרות להעלות תמונות במהירות ולהגיב להן במהירות עוד יותר, לא רק בפורום שלנו - כמות התכנים ירדה משמעותית. ומבחינתי זה לגיטימי. המציאות היא שעכשיו הוא פחות אופנה אלטרנטיבית ויותר תרבות אלטרנטיבית.

Fanty S

New member
יש לי דחף להשוויץ,

אבל אני מרגישה שזה מיותר אחרי שאני כבר משוויצה בפייסבוק, כי יש לי בו 3000 אנשים מהפורום

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif i'm on it

אפילו שאני לא רואה את עצמי ממש כחלק מהפורום

למעלה