פליצי קפיצי
New member
../images/Emo40.gif שרשור ציפיות לקראת השנה החדשה ../images/Emo40.gif
שרשור זה יהיה מעין קפסולת זמן. בעוד שנה, כשנפתח את השרשור הזה שוב, נוכל לבדוק - מה נשתנה בשנה הזאת מכל השנים? הכי כיף זה להסתכל אחורה בזמן ולראות איך אנחנו מראים היום לעומת אז.
עוד מעט אני מתחילה את כיתה יב'. אני לא יודעת אם להתרגש או לבכות על מר גורלי. אני ממש מפחדת. מה זה מפחדת? מאוד. לא יודעת מה מצפה לי. רק לחשוב על הלחץ ועל כמות הדברים שהולכים להיות לי שנה הבאה...
שיחות (איזה שיחות, חפירות!
) על צבא, שירות לאומי, מכינות, שנות שירות, להחליט מה אני רוצה לעשות עם החיים שלי, פולין, הפקות יב', תערוכת גמר של אומנות, בגרויות. ו.... לא, אם חיכיתם ל-"וזהו" אז נראה לי זה הדבר האחרון שיהיה.
יב' זה מצב ביניים. מצד אחד, זאת תקופה של סיום. סיום של 12 שנות לימוד. פרידה. אבל מצד שני, זאת גם התחלה. התחלה של החיים האמיתיים בעצם. לפעמים לא בא לי לגדול, לא בא לי כלום. וזה לא בא מפינוק. אני אדם שמאוד אוהב לצאת ולטייל ולפגוש ולראות ולהיות במקומות חדשים ולחוות. אבל עדיין, אין מה לעשות, צריך לגדול ולהתבגר. אין לי כוח להקשיב לאף אחד. כלא חד חושב שהוא יודע מה יהיה לי הכי טוב, וכל אחד מנסה לתת טיפים, ואני יודעת - "אל תקשיבי לאף אחד, תקשיבי לעצמך. תקשיבי ללב". אבל הכל מבולבל פתאום... הפחד המרכזי הוא, זה הניתוק. אני לא רוצה לשכוח אנשים. ותמיד יש את המשפט הזה "תמיד נשמור על קשר", אבל בתכלס.. זה לא בהכרח קורה. כשמתחילה תקופה חדשה, אז נמצאים בתוכה, אבל מה עם התקופה האחרת? בכל מקום שהייתי בו צברתי חברים. במשצי"ם, במדצי"ם, בבני עקיבא, בכל מיני פורומים למיניהם. ועם אחוז מאוד מועט אני באמת שומרת על קשר. וזה לא שאני לא מעוניית לשמור על קשר עם אנשים, זה פשוט כי... זה קשה לפצל את עצמי לכמה מקומות בו זמנית, אז אני נשארת עם האחוזים הקטנים האלו ומנסה לתחזק אותם.
חלק מאיתנו עולים רק לתיכון, חלק מאיתנו עוד שניה מסיימים תיכון, חלק מאיתנו מתגייסים או עושים שירות לאומי, וחלק בקרוב סטודנטים.
מה הציפיות שלכם מהשנה החדשה?
מה החשש/ות הכי גדול/ים שלכם?
מה הייתם רוצים לשפר בשנה הזאת, ואיך הייתם רוצים שהיא תיראה לעומת השנה שקדמה לה?
מרגישים שניצלתם מספיק את החופש הגדול?
מה החוויה הכי טובה שהייתה לכם הקיץ שהכי זכורה לכם? מוזמנים לפרוק ולהתפרק, ובעיקר לשתף
גבי
שרשור זה יהיה מעין קפסולת זמן. בעוד שנה, כשנפתח את השרשור הזה שוב, נוכל לבדוק - מה נשתנה בשנה הזאת מכל השנים? הכי כיף זה להסתכל אחורה בזמן ולראות איך אנחנו מראים היום לעומת אז.