אני מסכים, רק רוצה לחדד
הדבר הראשון שאמרת נכון, אבל לדעתי לא רלוונטי - ידוע שההתנהגות הזאת מרחיקה חדשים (גם אם מדגישים בפניהם שאנחנו פתוחים מאוד ושרק ינסו אותנו) אבל אי אפשר לשנות את זה עכשיו, אלא אם כן נאסור דיונים פרטיים בפורום (אישית מתנגד - אם יש הצעות אל תחששו לדבר). בנוסף, אני לא מסכים עם המשפט "זה פשוט שאין פה מעבר לזה". רק בעמוד הזה (פחות משבועיים אחרונים) יש 8 שרשורים על אופנה אלטרנטיבית מתוך 13 (לא החשבתי כמובן את השרשורים החדשים שנפתחו עקב הדיון פה, אבל כן החשבתי שאלות ומכירות - בכל אופן בלי השאלות/מכירות אם את לא מחשיבה אותם זה עדיין 5-6 שרשורים בעמודים, שגם אם לא אידאלי, זה ללא ספק לא "אין פה מעבר לזה".) אני אולי נטפל לקטנות, אבל צרמה לי השורה הזאת. בכל אופן, אני מסכים שאם נשווה את השרשורים כיום לשרשורים של הפורום ב-2007... אין מה לעשות. אני לא מאמין שבשום שלב בעתיד הפורום שלנו או כל פורום בתפוז יחזור להיות מה שהוא היה לפני כמה שנים, ולא משנה כמה יתאמצו כל חברי הפורום בו זמנית. ב. אני אישית רוצה להגיד לך שפייסבוק מסתיר ממני הרבה מאוד מהדברים שהרבה מאוד אנשים מעלים, ובפורום שום דבר לא מוסתר ואישית הייתי כל כך שמח לראות את מה שתפרת, ולא הייתי מתייחס לזה בכלל כאל צומי. לכל אחד בפורום צריך להיות המקום שלו, כמו שיש את אלו שרק מפרסמים בשרשור מכירות, ויש את אלה שרק בשרשורים חברתיים - והכל טוב ויפה. אם את בכל זאת לא מרגישה בנוח, אפשר תמיד לפתוח שרשור לבוש שבנות אחרות ישתמשו בו גם... ג. אין לי ג' אבל אתגעגע, ומקווה שכשאחזור העניין יסתדר על כל רבדיו לטובה 3> ואולי אשמע כמה פריקים מעלים זכרונות על איזה ישראלית בפסטיבל שתפרה לעצמה את הבגדים.