יוופי נעם.. לקחת תרופות היום?
D dhtu New member 27/1/07 #20 כנסו! דבר ראשון אני רוצה להגיד שהפורום ממש מושקע! אבל יש לי בקשה לבנות שקנו את המוצרים הם יכולות לכתוב את המספר של החברה של פנינה רוזבלום? ואני בן!
כנסו! דבר ראשון אני רוצה להגיד שהפורום ממש מושקע! אבל יש לי בקשה לבנות שקנו את המוצרים הם יכולות לכתוב את המספר של החברה של פנינה רוזבלום? ואני בן!
א אדוולה דואני New member 27/1/07 #24 ...? מספר? איזה מספר..? טלפון..? (לי יש את המוצרים ולא נראלי שכתוב..)
ח חולה על רוני1 New member 27/1/07 #22 שאלה שאולי תוכלו לענות לי../images/Emo9.gif אם זה לא היה בסדר לפתוח הודעה חדשה אז אני ממש מצתערת ותשרשרו אולי לאן שצריך!!! נכון באתר הרשמי של u girl כתוב מועדון u girl אתם יודעים מזה ולמה זה?? אשמח לתשובה
שאלה שאולי תוכלו לענות לי../images/Emo9.gif אם זה לא היה בסדר לפתוח הודעה חדשה אז אני ממש מצתערת ותשרשרו אולי לאן שצריך!!! נכון באתר הרשמי של u girl כתוב מועדון u girl אתם יודעים מזה ולמה זה?? אשמח לתשובה
B blue YARDEN blue New member 28/1/07 #29 ../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif../images/Emo24.gif. *גלוס שקוף. *גלוס ורוד. *עיפרון עיניים שחור. *מסקרה שחורה *צללית כסופה - שקופה. *צללית ורודה. *צללית תכלת *מברשות צלליות. *סומק. *מברשת סומק. *אבקת נצנצים. *והתיק עצמו.
../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif../images/Emo24.gif. *גלוס שקוף. *גלוס ורוד. *עיפרון עיניים שחור. *מסקרה שחורה *צללית כסופה - שקופה. *צללית ורודה. *צללית תכלת *מברשות צלליות. *סומק. *מברשת סומק. *אבקת נצנצים. *והתיק עצמו.