HIT ואקסום בתפוז
אנשים

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif לפי דעתי... ../images/Emo9.gif

גם אצלינו יש מדעי החברה...וגם לי אמרו שזה קשה ואני מפחדת שאני לא אעמוד בלחץ... ספרות לא כ"כ שווה לך כי זה רק השלמה של 2 יח"ל...אז...חבל על המאמץ [
] כאילו כי את יכולה לקחת משהו של 5 יח"ל. בכל מקרה, אני חושבת שתקחי ידיעת הארץ..אולי זה לא יעזור לך בחיים אבל את לא יכולה אף פעם לדעת.. חוץ מזה שזה משלים לך ל-5 יח"ל וזה לא נשמע כזה קשה XD מקווה שעזרתי
ותתחדשי על המאומץ החדש

חצמבוש

New member
../images/Emo111.gif בתור מדריכת שלח..

שלח זה מעפן, וזה משעמם חחח אבל את יכולה לילמוד משהו אחד בתיכון ואז אחרי צבא ללמוד משהו אחר לגמרי זה לא ממש משנה מה את לומדת..תקחי את מה שאת אוהבת ומה שניראה לך קל חבל להיתקע עם מקצוע שנתיים שאת בכלל לא אוהבת אם אוהבים משהו אז משקיעים בו זה תמיד ככה אז תלמדי את מה שאת אוהבת ולא מה שקל יותר

white in Angel

New member
../images/Emo45.gif

המורה הז***ה שלי נתנה לי ב' בהתנגות רק בגלל שלא באתי לסיור כי הייתי חולה וחוץ מזה זה מקצוע מעפן.... היא חושבת שהיא יודעת ללמד..אבל רוב הלימודים בשלח הם בשטח.. אז ככה שתפסידי ימי לימוד ואז גם חומר... וכו' וכו'...

גילולית

New member
../images/Emo205.gifלדעתי שווה לך מד"ח

אצלנו זה בכלל סוציולוגיה ופסיכולוגויה, אבל בכל אופן זאתהבחירה שלי לשנה הבאה(אני בט').. גם רציתי ספרות אבל זה רק מי"א ואז חשבתי לעצמי שגם ככה אני לומדת את זה אז לא כדאי משהו שאני בכלל לא לומדת, ככה יהיו לי יותר מקצועות
ואין לנו של"ח בבצפר, אבל זה נשמע חביב. אבל את צודקת- לא עוזר יותר מידי לדעתי
חוץ מאולי רגשית לארץ, וידע כללי

TomiSh XD

New member
לדעתי מד"ח זה הכי מעניין

גם אני בחרתי את זה.. אבל אני לא יודעת מה עוד לקחת ... אני צריכה כימיה או ביולוגיה (אני לא מסתדרת עם פיזיקה בכלל XD ) ונראה לי תקחי ספרות ..היום דיברו איתנו על זה אמרו לנו שזה פשוט רק להשלים עוד 3 יחידות ואת מקבלת בונוס באוניברסיטה נראה לי גם על ה2 שכולם עושים , ומי שלא מרחיב ספרות לא מקבל עליהם בונוס מקווה שעזרתי

yaelsee

New member
מישהי חורשת על MTV?

XDD לא יודעת אם העלו לך את השירים, תכף אני אבדוק. ולפי דעתי... תלכי לסוציולוגיה קרימינולוגה [יופי טיפשה, למה לא לכתוב מדעי החברה מההתחלה?
] כבר אמרתי לך שתפוז שונא אותך? מצלש XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD סתם

Simple Girl 175

New member
../images/Emo97.gifכי ככה קוראים לזה, מדעי החברה..

וכן.. תפוז שונא אותי, הוא תמיד שנא ושונא אותי
שבוע הבא
שבוע הבא
שבוע הבא

Simple Girl 175

New member
../images/Emo97.gifלורי, סתמי../images/Emo69.gif

לא בגלל זה שינית.. יש פה כבר מיצי מואמץ וזה מבלבל אותי, הפח לא ממש עוזר למרות שאהבתי את
עצוב לי אליהם

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif רוב מה שאת לומדת בתיכון לא יעזור

לך באמת בחיים..
ואני עשיתי את הטעות של חיי כשבחרתי במשהו שלא היה סיכוי מהתחלה שאני יוכל לעבור אותו ועכשיו סתם נתקעתי עם משהו שאני שונאת וגרועה בו. אז הכי חשוב זה שתבחרי משהו לא יקשה עלייך ושאת יחסית אוהבת. כי לאוניברסיטה לא ממש חשוב מה למדת בתיכון אם לא מתכוונת להמשיך אותו, וגם אז הם אניווי מלמדים אותך את כל הנושא מהתחלה. כל מגמה תצא לך בסופו של דבר 5 יח"ל. אם את כבר עושה 2 בספרות כחובה ואין לך התנגדות, תמשיכי עם זה. אם יש לך את זה, זה לא יהיה לך קשה. הבגרות בספרות היא על עקרון החרטוט, ואם את טובה בזה הצלחת. מדעי החברה אצלנו זה סוציולוגיה-פסיכולוגיה ולא עם קרימינולוגיה וכולם שם חיים בהכי סבבה שלהם. ואני כ"כ מתחרטת שלא בחרתי במגמה הזאת מלכתחילה כי כן היא לא קלה, אבל לעומת ביו' למשל היא משחק ילדים. מדעי הארץ, אף פעם לא שמעתי על זה, אם את לאך מתחברת לזה אל תקחי. את תתחרטי על זה במשך ה-3 שנים הבאות בחייך.
קיצר, חפרתי לך.
אם את באמת בהתלבטות תתעייצי עם חברות, הורים ומחנכת. הם כבר ידעו לאן לכוון אותך. העיקר שתבחרי משהו שאת חושבת שאת מסוגלת לעבור ויכולה לא לאהוב אבל לחבב מספיק כדי לא לסבול כל שנייה שאת שם. אוה, ויש לי גם את We Cry של ד'ה סקריפט
: http://www.sendspace.com/file/emyq6y ואת אין ד'ה שאדווס מחקתי בדיוק לפני כמה ימים, חבל שלא ביקשת לפני חחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אם יכולתי לתרום מנסיוני המר...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ערבית ../images/Emo198.gif ו...

ביולוגיה
[הטעות של חיי]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif בעעעע כשתגיעי לבגרות מעבדה

וביוטופ ובכלל הבגרות בעיוני [3 שעות של מבחן] נראה מה תחשבי אז.. הכל ישתנה! ><

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח אני לגמרי צריכה נחמה

למעלה