יום הולדת לנעם$#@

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif../images/Emo41.gif יום הולדת לנעם$#@../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

היום יום הולדת 18 למנהלת המוכשרת שלנוD: הידועה בכינוי:: NoAmItA ChAn.
מזלטוב! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, שתמשיכי לנהל את הפורום האהוב שלנו בצורה כלכך טובה! שכל מה שתרצי יתגשם וכל מני ברכות נוספות.XD שתלכי לכל ההופעות שתרצי, במיוחד של מייכמ, שתוכלי לראות את ג'רארד פותח את הפה בלייבXD אוהבת מלא333>
מזלטוב
מזלטוב
מזלטוב

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתאומתי המושלמת../images/Emo23.gif

אני אוהבת אותך המון, ואת יודעת את זה. חסר לך שאת לא יודעת את זה! תמיד כיף לי איתך, תמיד... נוח לי איתך. כי את כזאת קושקושית ומותק ובא לי למחוץ אותך מרוב אהבה עכשיו
אז שיהיה לך המון המון המווווווון מזל טוב, יום הולדת שמח ומנצנץ33333333> אוהבת המון המון המון! דאייסקי, סאראנגהא, איי לאב יו, איש ליבה דיש, ז'ה ט'איים, טה אמו, וו איי ני, אני אוהבת אותך. ו... עוד שפות שאני לא זוכרת כרגע. D; אה, וכזה- סיגנילצ'ולקה האמבנידה, אומשו. D; אומדטו גוזאיימאס. ו... דברים. אין לי כוח, הבנת את העיקרון D:

NoAmItA ChAn

New member
תאומתי המדהימה!

תודה רבההה 3333333333333333333>!!! סגאפו! (יוונית D;) אי האו וון יו (הולנדית) אוהבת אותך מלאאאאאא ונתראה בערב D;

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif מזלטוב נעם !../images/Emo171.gif../images/Emo65.gif

כל הזמן אמרת, עוד מעט 18, זהו, עכשיו, היוםDDD: אז המון מזלטוב, שתתחברי יותר למסנ
תמשיכי להיות מנהלת טובה כמו שאת:) אפשר לחשוב כמה זמן אני בפורום, אבל כזה התחברתי אליך וזה, תמשיכי להיות חמודה ותעשי באמת מה שטוב לך . מי יתן ומייכמ יבואו להופיע לכבודך:) חוחו מקווה שיצליח לך בגלישה .

NoAmItA ChAn

New member
תודה רבה!! ../images/Emo23.gif

אני מקווה שניפגש יותר, וליותר זמן מחמש דקות!
ושנדבר יותר במסן DDD:

Hadar way

New member
מזל טוב!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

עד 120, תמשיכי להיות המנהלת של הפורום הכי מגניב בתפוז
אושר ועושר בריאות ושמחה
שתזכי לראות הופעה של MCR
תגשימי את כל משאלותייך וחלומותייך ותעשי מה שאת אוהבת
ותטוסי הרבה לחו"ל כי חו"ל זה כיף

NoAmItA ChAn

New member
תודה רבה!! DDD:

אמן שכולנו נזכה לראות את מכ"ר בלייב! ואני מסכימה איתך שזה הפורום הכי מגניב בתפוז P: תודה!

QueenCryBaby

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo151.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

רק טוב ואושר וג'וני דפ ומכ"ר וכל היפנים האלה שאת אוהבת ואין סיכוי שאני אדע איך קוראים להם

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDD תודה!!

האמת שזו עטר עם הקוריאנים, אני עם היפנים, אבל בזמן האחרון פחות <:

QueenCryBaby

New member
מה למה זה שלח את זה ../images/Emo122.gif

בכל מקרה, זה הכי טוב שאני יכולהXD

TicketToRide

New member
נעם ! ../images/Emo129.gif

חולם חסר שליטה
. המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב ! עד 1402
בהצלחה בכל מה שתבחרי לעשות .. מאחלת לך שתלכי להופעה של מכ"ר .. וגם של אוונג'ד
.

NoAmItA ChAn

New member
נעהההה! DDD:

תודה רבה!! 333333333333> מאחלת לך גם שתגיעי להופעה של אוונג'ד XDDDDDDD וגם של מכ"ר P: לחשוב שעכשיו עדי בהופעה שלהם ;O;

למעלה