מזל טוב (:
N NotFamous New member 31/10/10 #23 אבקיייייי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif המון המון המון מזל טוב!!! תזכי לאושר, עושר, אהבה, שמחה הצלחה וכושר!!! שתזכי לראות את הלהקות האהובות עלייך בהופעות חיות!! וכמובן שיהיה לך תמיד תמיד טוב אוהבת המון!
אבקיייייי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif המון המון המון מזל טוב!!! תזכי לאושר, עושר, אהבה, שמחה הצלחה וכושר!!! שתזכי לראות את הלהקות האהובות עלייך בהופעות חיות!! וכמובן שיהיה לך תמיד תמיד טוב אוהבת המון!
P PUMPKIN juice New member 31/10/10 #24 נעםם סליחה על האיחור אבל מזל טוב! [וגם כתבתי לך בפייסבוק אז מותר לי ] קיצור, הרבה אושר, אהבה ושמחה! תמשיכי להיות מנהלת כזאת מעולה ושתיקחי את הפורום לתקופת הזוהר שלי D:
נעםם סליחה על האיחור אבל מזל טוב! [וגם כתבתי לך בפייסבוק אז מותר לי ] קיצור, הרבה אושר, אהבה ושמחה! תמשיכי להיות מנהלת כזאת מעולה ושתיקחי את הפורום לתקופת הזוהר שלי D:
G GrumpyWantsAKiss New member 1/11/10 #28 אעאעה, מזל טוב מהממת!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif אוהבת המון המון המון ומאחלת לך את כל הטוב שבעולםםםם יש לי מתנה מושלמת לכבוד יום ההולדת שלך: שמלה של טובל'ה XDD
אעאעה, מזל טוב מהממת!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif אוהבת המון המון המון ומאחלת לך את כל הטוב שבעולםםםם יש לי מתנה מושלמת לכבוד יום ההולדת שלך: שמלה של טובל'ה XDD
N NoAmItA ChAn New member 4/11/10 #30 XDDDDDDDDDD בדיוק מה שהיה חסר לי במתלחה! איזה דיליי X_X תודה!! ואמן ניפגש שוב בקרוב!