שרשור שאלות לעופר מאירי

pishkashit

New member
../images/Emo40.gif../images/Emo41.gifשרשור שאלות לעופר מאירי../images/Emo41.gif

כידוע לכם, עופר מאירי יתארח ביום ראשון הקרוב, בשעה 19:00 בערב ויענה על שאלות לגולשים. פרטים נוספים בקישור הזה. שרשרו לכאן את כל השאלות באופן מסודר ומובן כדי שיהיה לו כמה שיותר קל לענות לכולם.
יום טוב

עופר מאירי שלום

מספר שאלות :)
בדיסק משתתפות זמרות מוכרות יותר (דנה ברגר , אפרת גוש) וזמרות מוכרות פחות (שרונה נסטוביץ’, רוני אלטר). שאלתי אליך היא כזו: איך זמרות פחות מוכרות מגיעות אליך , או שאתה מגיע אליהן? ובקיצור , איך נוצר פרוייקט כזה , עמוס משתתפים? איך דבר כזה מתחיל בעצם? והאם זמרות/זמרים ממש מתחילים גם יכולים ליצור איתך קשר , אולי לפרוייקטים נוספים? איך בדיוק נוצר התהליך?
איך אתה לוקח את הביקורת שנעשתה על הדיסק שלך , לפיה "ההפקה מרשימה , אך המילים ריקות מתוכן"? האם ביקורת כזו משפיעה על המוטיבציה ליצור , או רק מחזקת אותה? (מיותר לציין כי אני לא מסכימה עם הביקורת , פשוט חשוב לי לדעת...)
טוב...האמת היא שהשלישית היא לא שאלה , אלא רק מילה טובה - מאוד מאוד אוהבת את המוזיקה שלך. :) |הדגשה|עוצמת עיניים|סהדגשה|

עוצמת עיניים

לעוצמת עיניים עבדתי עם דנה ברגר בעבר והיה טבעי לשתף איתה פעולה באלבום אפרת לא היתה מוכרת שהתחלנו לעבוד אני תמיד מחפש קולות חדשים שפשוט מגיעים אליי דרך מייל או חברים לגבי הביקורות אני לוקח אותם מאוד ברצינות במיוחד על רקע זה שאני לא כל כך מנוסה בכתיבת טקסטים.תמיד יש מקום לשיפור הביקורות לא מעליבות אותי אלא מדרבנות אותי ותודה על המחמאות

dsol

New member
השאלות שלי ../images/Emo13.gif

שלום עופר ^ אני דודי ויש לי כמה שאלות אליך.... 1. עופר בתור אומן שעבד רוב הזמן "מאחרי הקלעים" והפיק הרב דברים מאוד מוצלחים, איך זה לעבור לקידמת הבמה ? 2. האם המעבר לקידמת הבמה שינה אצלך משהו ? כל הערצה והאבה שאנשים נותנים יותר מבעבר (בגלל ההכרה) עושה לך משהו ? 3. אתה מתכוון בעתיד לחזור על פרוייקט כמו מטרופולין או סוג אחר או לחזור ולהפיק "מאחרי הקלעים" ? 4. איך זה לעבוד עם כל כך הרבה אמנים מצליחים ושונים בפרוייקט אחד שהוא בעצם כולו שלך/אתה ? 5. מתי החלטת לצאת שלב אחד קדימה (מבחינתי מפיק שלוקח חומרים אישים שלו ויוצא איתם בעצמו ולא באמצעות אחרים זה לקחת שלב קדימה) עם החומרים שלך ? ולמה ? 6. ושאלה אחרונה.... מה אתה חושב על הורדות לא חוקיות מהרשת ? אני אישית לא מתבייש בזה שאני מוריד, לדוגמה את מטרופולין הורדתי, אבל אחרי ששמעתי אותו החלטתי שהוא שווה קניה האם אתה חושב שדבר כזה הוא בסדר לעשות ? או לחלוטין לאסור הורדות כאלו ? טוב זהו, תודה לך !

היי דודי

1.המעבר לקידמת הבמה מאוד נעים לי בניגוד למה שחשבתי בהתחלה יש משהו ממכר באהבה שאני מקבל מאנשים בעקבות האלבום 3.אני ממשיך להפיק אומנים כרגע עובד על האלבום הבא של אביב גפן ומאוד נהנה 6.אין לי בעיה עם הורדות אני חושב שצריך להתאמץ ולמצוא פיתרון טכני שיאפשר הגנה על זכויות המוזיקאים.כרגע אין אז אני נוהג כמוך ורוכש את מה שאהבתי

scoobysnax

New member
שאלה-

מה העניין עם הזוג שמדבר אנגלית בחזירים/תעצמי עיניים? למה הם אומרים דווקא את מה שהם אומרים, ולמה הם בכלל שם?

הכושים העבריים

הזוג מהפתיחה הם באמת זוג מהקהילה של הכושים העבריים מדימונה אני עובד איתם המון בגינגלים.אני מת על הקצב של הדיבור שלהם וביקשתי מהם להסביר את הדרך מדימונה אליי לאולפן הזרות היחסית שלהם מאוד התאימה לרוח האלבום

ד י א ט ה

New member
עופר ../images/Emo9.gif

שאלה אחת לי האם מתוכנן לצאת/יצא עוד אלבום ל'מטרופולין' בעתיד?

pishkashit

New member
שאלות מ-(hila3000)

מה גרם לך לבחור דווקא את האמנים שמופיעים באלבום ולא אמנים אחרים?
האם האלבום הבא (בתקווה שיהיה) יהיה באותו סגנון? מהילה שנמצאת בצבא עכשיו

להילה

מקוה שאת מסתדרת בצבא ולא מטרטרים אותך מידי... בחרתי את האומנים לפי התאמתם לשירים ולרוח הפרויקט קשה לי עוד לדעת לגבי האלבום הבא

electricman

New member
לעופר

למה אתה לא אוהב את כוכב נולד? כאילו, מה יש לך נגד זה?

כוכב נולד

כוכב נולד היא תכנית בידור מצוינת הבעיה שלי איתה שהיא מייצרת כוכבים מסוג מאוד מסוים ושמרני ברוב המקרים כמובן שיש יוצאי דופן כמו נינט למשל

FEARFULL

New member
נינט? אין בה כלום.סתם בובת תקשורת

לעומת זאת אפשרת גוש היא משהו! :)

pishkashit

New member
שאלות מ- (איתן26)

"היי עופר. לפני כשבועיים שלוש החל לרוץ פרומו בהוט ל-V.O.D דוקומנטרי. ברקע של הפרומו שרה הזמרת אנה היא (anna he), שיר בצרפתית שאתה הלחנת שמזכיר מאוד את השיר "היא לא אומרת כלום"של מטרופולין. הייתי רוצה לדעת האם השיר מתוכנן לצאת בעתיד בגירסה רשמית כך שיהיה ניתן לרכוש אותו."

chen010189

New member
עופר- כמה שאלות

1)שמעתי עליכם רק לפני חודש וחצי בזכות "היא לא אומרת כלום", אז השאלה היא: מתי ההרכב נוסד? 2)איך אתה מקבל את העובדה שהקליפ הראשון שלכם "היא לא אומרת כלום" הגיע אפילו למצעד העולמי של הMTV? בכל זאת, זה לא כ"כ קל להגיע למקום כזה. 3)האם אתה יוצר\תיצור בעתיד עוד סוגי מוזיקה שונים? ובכלל, איך הגעת ליצור מוזיקה מיוחדת שכזו? 4)ע"פ אתה כותב את המילים לשירים?(רגשות\חיי היום-יום\דברים שעולים לך לראש) 5)איזה אמנים אחרים אתה מעריך?

למעלה