שרשור שאלות לעופר מאירי

היי גליה המוכשרת

אני לא כל כך אוהב טראנס אבל פסיכודליה אוהב מאוד ואולי באלבום הבא אגע בצד זה יותר

עופר היקר!!

קודם כל אתה מוסיקאי ע=נ=ק ולדעתי המפיק הכי טוב שקיים פה.. האמת היא שרציתי לדבר איתך על קורין אלאל אתה הפקת את האלבום האחרון שלה "הכחול של השמיים" באמת בהצלחה יתרה כמישהי שיש לה את כל האלבומי של קורין רואים שייצבת את האלבום וגרמת לו לכריזמה ואופי וכפיות. השאלה האם אתה וקורין ממשיכים לשתף פעולה..? האם אתה יכול לתת לנו מושג קטן על מה אתה עושה כשאתה שומע שיר.?איזה דגשים אתה שם בו..?מאוד מענין ומסקרן אותי דרך ההפקה שלך.. בתוקווה שתענה ושרק תצלח דרכך הכישרון המוסקלי שלך תורם פה רבות..

היי

כרגע לא מדובר על שיתוף פעולה נוסף עם קורין -אולי בעתיד לצערי מאוד קשה לי להסביר את העבודה שלי בדרך זו-מדובר בעבודה מאוד דינמית ןללא חוקים ברורים

../images/Emo54.gifעוד שאלה

עופר מאירי היקר
כאשר ערכת את השירים שינית את הקול של הבנות שמרכיבות את מטרופולין? אפרת גוש, דנה ברגר, שרונה נסטוביץ, רוני אלטר, אמילי קרפל,קרן מלכה, מאיה מאירי וקרני פוסטל. שאני שומע את הדיסק זה נראה כאילו הקול שלהם עבר עריכה ושונה רציתי לדעת אם זה באמת מה שנעשה?

שלום לכולם

תודה שבאתם ותודה גדולה ללירון מנהלת הפורום שעושה אחלה עבודה יש המון שאלות ואני קצת איטי בהקלדה-אשתדל להספיק לענות לכולם

pishkashit

New member
../images/Emo9.gif

היי עופר... תודה שהגעת.. בסיום התשובות תכתוב הודעה מסכמת ותודיע על צאתך מהפורום.. תודה.

ultraas

New member
היי עופר

שאלתי .. היא חח למה מטרופולין ? , מאיפה בא השם?

artist4

New member
היי עופר

אני משדר באתר אינטרנט שכולל חנות דיסקים רצתי לשאול אותך תחת איזה לייבל אתה חתום?בכל מיקרה אם אתה מעוניין אני יוכל לעזור לך בקידום מכירת הדיסק באתר האלבום הוא יצירת אומנות רוב הקטעיםמ האלבום השמעו בתכנית שלי קלטה בול לטעם האישי שלי [email protected]

למעלה