גם מהחדשות.יפה@#
N NoAmItA ChAn New member 4/12/10 #80 תמיד שעשע אותי שכאן נראה כאילו מייקי יוצא מתוך המכנסיים של פראנקי XDDD
N NoAmItA ChAn New member 4/12/10 #79 אני חושבת שזה יהיה נורא מצחיק אם הבנות של פראנקי יעקפו אותו בגובה XPP
B BehindClosedDoors New member 4/12/10 #53 יש לי כפפות פראנק, נהנהבננהD: ../images/Emo223.gif שיובלי קנתה לי לפני איזה.. 3 שנים
A Another Grave New member 4/12/10 #55 ../images/Emo40.gif סססס',לפני כמעט שנה ראיתי בחנות, ולא קניתיXD ובקשר לחולצה מלמעלה,אעאעעאע!#$
A Another Grave New member 4/12/10 #52 ../images/Emo40.gif אוי ואבוי! אני באה להעלות תמונות של מייקי, ומה אני מגלה?! שאין לי תמונות שלו! בכלל! אין תיקייה ולא כלום. אני בשוקO.O תעלו תמונות של מייקי וריי באמאשלכם
../images/Emo40.gif אוי ואבוי! אני באה להעלות תמונות של מייקי, ומה אני מגלה?! שאין לי תמונות שלו! בכלל! אין תיקייה ולא כלום. אני בשוקO.O תעלו תמונות של מייקי וריי באמאשלכם
C CorEyni New member 4/12/10 #61 ../images/Emo220.gif גמאני בשוק../images/Emo12.gif בושה ! לי יש אבל אני אצל אבא .
B BehindClosedDoors New member 4/12/10 #56 איזה חשק עשית לי O: ../images/Emo223.gif נזכרתי כמה תמונות יש לי שלהם במחשב... במיוחד של פראנק. הסתכלתי על כל התמונות שהעלת מלבד של פראנק, כי כואב לי הלב. כאילו, באמת. אני לא מסוגלת לראות תמונות שלו יותרXD;; אבל מייקי? אוהו, תכף אעלה. בושה שאין לך תמונות שלו!! אל תדברי איתי עכשיו 40 שנה.
איזה חשק עשית לי O: ../images/Emo223.gif נזכרתי כמה תמונות יש לי שלהם במחשב... במיוחד של פראנק. הסתכלתי על כל התמונות שהעלת מלבד של פראנק, כי כואב לי הלב. כאילו, באמת. אני לא מסוגלת לראות תמונות שלו יותרXD;; אבל מייקי? אוהו, תכף אעלה. בושה שאין לך תמונות שלו!! אל תדברי איתי עכשיו 40 שנה.
A Another Grave New member 4/12/10 #62 ../images/Emo40.gif איך אפשר לסרב לתמונות של פראנק איך.. יפה כלכך. ומה,אני הייתי עסוקה בלשמור תמונות של ג'רארדXD >; תעלי
../images/Emo40.gif איך אפשר לסרב לתמונות של פראנק איך.. יפה כלכך. ומה,אני הייתי עסוקה בלשמור תמונות של ג'רארדXD >; תעלי
N NoAmItA ChAn New member 4/12/10 #96 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif תכלס איך אפשר לסרב לפרנאקי!!