The Sharpest Week

• פותח הנושא okep
  • פורסם בתאריך

okep

New member
../images/Emo40.gif The Sharpest Week ../images/Emo117.gif

שיר השבוע של MCR ? שיר השבוע בכללי ? אמן/אלבום השבוע ? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? דבר טוב/רע שקרה השבוע ? ציטוטי השבוע ? תכנונים לשבוע הבא ? תמונת השבוע ? מדגישומטיק :: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שבוע מקסים לכולם

Rose131

New member
.........

שיר השבוע של MCR? קיוביקלס. שיר השבוע בכללי? Nick Drake – Which Will אמן/אלבום השבוע ? ניק דרייק סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? - דבר טוב/רע שקרה השבוע? חבר שלי נפרד ממני שלשום. זה די רע. ציטוטי השבוע? אנערף.. תכנונים לשבוע הבא? הצהרה אצל עורך דין, תזונאית, מסע חוצה נגב... תמונת השבוע? אין..

NoAmItA ChAn

New member
אני גם מצטערת על החבר...

אני יודעת שזה נורא קלישאתי לומר את זה, אבל זה נכון - מגיע לך מישהו שיאהב אותך חזרה, ויהיו עוד. יהיה טוב :) שבוע נפלא

Rose131

New member
ממ..

דווקא הוא אהב חזרה. זה היה קצת יותר מורכב. אבל באמת יהיה טוב..

soft Bean

New member
בהצלחה עם ההצהרה וכל זה, הצהרת טבעונות אני

מניחה? [GO VEGAN]

Because Of May

New member
גם אני מצטערת... ../images/Emo109.gif

אבל כמו שלימפ ביזקיט אמרו פעם, everything happens for a reason. יהיה טוב, מתוקה
.

okep

New member
../images/Emo40.gif גרייב :) וסנייק בייט ../images/Emo99.gif .

שיר השבוע של MCR ? אין ^^ .
שיר השבוע בכללי ? Smells Like Teens Spirit - Nirvana Creep - Radiohead Escape - 30 Seconds To Mars - הם באים לארץ הקקות ! In Venere Veritas - HIM Something - Escape The Fate The Flood - Escape The Fate Thank You For Loving Me - Bon Jovi And All Things Will End - Avenged Sevenfold Believe - The All-American Rejects Chelsea Smile - Bring Me The Horizon ועוד כמה
.
אמן/אלבום השבוע ? אסקייפ דה פייט
!
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט - היו , אבל הם היו קקה ואני גם לא זוכרת ..___________.. ספר - סיימתי את אנה פראנק , יומנה של נערה . תוכנית - חברים ! < 3333 וידאו - היוטיוב חזר לעבוד אז , שיר כ.כ נוסטלגי *-* http://www.youtube.com/watch?v=_QjT3u_m3a0
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
100 בעבודה בהיסטוריה !
מצב רוח קקה .
היו מיצבים באנגלית והבעה והיה כ.כ קל !
ריב מתמשך עם חברות -.-
הורדתי דיסק של אסקייפ דה פייט < 333
תפוז קקות כל הזמן מחקו לי הודעות .
פתחתי גרייב !
קיבלתי אישור לסנייק בייט !! D:D: !!
ציטוטי השבוע ? מדברים בשיעור של זה שבנות יותר חכמות וחזקות . ילד- רגע , אנשטיין היה בת ! ילדה - מי עוד ? ילד - אממ , שניה רגע ! יהורם גאון !
אוף , זה היה יותר מצחיק שם -,- .
תכנונים לשבוע הבא ?
ל"'ג בעומר , אין לי מושג מה אני עושה .
מפגש גרייב בסנטר ! כולכן מוזמנות ^^
בוחן בצרפתית ותנכ"ס .
תמונת השבוע ? חח , איזה מצחיק זה היה
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

NoAmItA ChAn

New member
מאיפה התמונה הזו? OOO:

בהצלחה בהכל שבוע הבא! לייק על האמנים ועל השירים, ומה זה סנייק בייט? >__< אה, וכל הכבוד על הציון ועל המבחנים! DDDD: באיזו כיתה את אמרת? XP ח', ט', י'?

okep

New member
../images/Emo40.gif טנקיו :)

התמונה הראשונה היא בתחנה המרכזית ^^ התמונה השניה ליד הבית שלי , גם בתל אביב איפה שהוא .. סנייק בייט זה פירס D: אפשר לקרוא לזה גם וואמפייר . :C ואני בח' . הוו , קטנה שכמותי :< BTW :: הפירס הוא שני סייד אחד בכל צד .

okep

New member
../images/Emo40.gif אני לא כזאת קטנה . ../images/Emo69.gif

ותודה . <:

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDD אני מצטערת

פשוט אני זוכרת את עצמי בכיתה ח' ו... וואוווו, זה היה לפני כל כך הרבה זמן!! הייתי כל כך קטנה ותמימה, וכשאני מסתכלת על ילדים קטנים יותר זה כזה ;O; למרות שאח שלי יותר קטן ממך והוא ילד גדול כבר, אבל עדיין >___<

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנמ.

שיר השבוע של MCR ? כולם... הייתי אתמול בלילה [2 וחצי-4 בבוקר, לכו תבינו] במצב רוח דכאוני נורא, אז שמעתי אותם. פעם ראשונה ב.... המון זמן. אני יודעת שלפני חצי שנה בערך שמעתי את 3צ'ירס, אבל אני חושבת שעברה יותר משנה מאז הפעם האחרונה ששמעתי את כל השירים שלהם.
שיר השבוע בכללי ? -כל- השירים של סופר ג'וניור. -כל- השירים של שייני. -"כל"- השירים של ביסט [נו יש להם רק 11 מה
] -"כל"- השירים של אמבלאק שירים רנדומאלים של DBSK
שירים רנדומאלים של SNSD שירים רנדומאלים של U-KISS שירים רנדומאלים של C.N.BLUE שירים רנדומאלים באופן כללי. הפסקול של וויקד
אידינה מנזל אהובתי
הפסקול של הקוסם מארץ עוץ
שירים רנדומאלים מהפסקול של GLEE.
אמן/אלבום השבוע ? ... גלגלו שנייה למעלה.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט- אה... אני חושבת שראיתי משהו אבל לא זוכרת מה. אולי סתם רציתי לראות ובסוף לא ראיתיXD ספר-
תוכנית- גלי
, דוקטור הו? לא זוכרת המ. האנה מונטנה
פרקים נבחרים מEHB של סופר ג'וניור חח. לא אחים ואחיות כי משומה אני לא מוצאת את הפרק האחרון בשום מקום ומחר כבר יוצא פרק חדש >>; אומו. וידיאו- *הולכת לבדוק ביוטיוב* טוב זה הכל קליפים והופעות ושטויות כאלה של דברים שלא מעניינים אתכם >>;
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
התקבלתי למודיעין. פאק. O_ם אבל אני מסרבת לשמוח עד שאני לא אקבל את הזימון עצמו. בטח אני לא אאמין גם עד שאני אהיה שם חח.
אהה... הכל? ארג לא יודעת אני במצב רוח ממש מזעזע בזמן האחרון. וזה ממש לא עוזר שיש לנו כל שבוע מתכונת ביום ראשון או שני ואז כל החברים שלי מבריזים ולא רוצים לעשות שום דבר כי הם צריכים "ללמוד" [ב2 בלילה? ברצינות? פפט >>;] ואני כנראה לא עושה שום דבר בל"ג בעומר... כבר 3 שנים לא עשיתי מדורה [מאז כיתה ט'] וממש רציתי לעשות *משהו*, אפילו הצעתי לעשות מנגל למרות שאני לא אוכלת בשר, אבל אפילו זה אי אפשר... =/ גאד פשוט נמאס לי._."
צבעתי את השיער
כמעט שכחתי לכתוב את זה
לול 3>
ציטוטי השבוע ? אמ, זה לא בדיוק ציטוט... אבל היצ'ול כתב משהו ממש מרגש ועצוב על האנקיונג בהוומפייג' ובטוויטר שלו T_T פאקינג בכיתי כשקראתי את זה ;_; אני לא אשים את זה כאן כי א~ זה לא מעניין אתכן. ב~ זה יצריך ממני לחפור לכם על הרקע של למה הוא כתב את זה ואין לי כוח. וזה לא מעניין אתכן.
תכנונים לשבוע הבא ? אמ... כלום? ._." אין ל"ג בעומר. יש מתכונת באזרחות. המפף. אז מתכונת באזרחות. *חושבת* וזהו.
תמונת השבוע ? האנצ'ול
זה נורא ישן אבל זו פשוט אחת התמונות המתוקות
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

okep

New member
../images/Emo40.gif בואי נעשה ל"ג בעומר יחדיו !

גם אני לא עושה כלום ;;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifבסוף סתם קבעתי עם ידיד שלי,

להפגש בסנטר ולהסתובב עד שנמצא משהו מעניין לעשות >>; [כמו שאני מכירה אותנו בסופו של דבר סתם נתיישב בבית קפה/מסעדה ונשתה קוקטיילים/בירה/וויסקיXD (ז"א אני אשתה קוקטיילים והוא ישתה בירה או וויסקיXD)]

okep

New member
../images/Emo40.gif חחח אוקי :)

בסוף מצאתי גם לעשות משהו . לבן דוד שלי יש יום הולדת 6 , (קוראים לו עומר ^^) ועושים מדורה יחדיו . יאאייי |: .

למעלה