The Sharpest Week

• פותח הנושא okep
  • פורסם בתאריך

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהוו, חמוד DD:

אני אוהבת ילדים הם כאלה חמודיםXD תהני ^^ לפחות לך תהיה מדורה... לא עשיתי מדורה כבר 3 שנים T_T

okep

New member
../images/Emo40.gif אוף , נשלח לי בטעות .

אני צמחונית ..____________________..

NoAmItA ChAn

New member
מה היצ'ול כתב אבל!! זה מעניין אותי!

והמממ... אני מקווה שמצב הרוח הרע הזה יעבור מהר. בהצלחה בכל המתכונות3>

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifממ... זה כזה... בו.

אוקי, אז יש סיפור רקע, לא יודעת אם סיפרתי לך או לא. סופר ג'וניור חתומים בחברה שנקראת SM Entertainment [שבה אגב חתומות מלא להקות שאני אוהבת]. אבל החוזים שלהם, למרות שהם טוענים שהם ממש טובים, הם ממש מגעילים וגובלים בהתעללות ועבדות X: יותר מחצי מDBSK תבעו אותם לפני משהו כמו שנה[אולי פחות] ו... טוב אני לא אכנס לDBSK כי זה כבר לא קשור~ אבל לפני משהו כמו חצי שנה האנקיונג גם תבע אותם... כי הם ממש התעללו בו [באותה תקופה הוא היה חולה, אבל לא נתנו לו לטוב לסין לבקר את המשפחה שלו] ומאז הוא די עזב את סופר ג'וניור, ולא ידוע מה יקרה איתו- אם הוא יחזור או לא. וכרגע הוא, לפי מה שאני שמעתי, עזב את SM לחלוטין, ועכשיו ממש לא ברור אם הוא יחזור ללהקה או לא... קיצר, היצ'ול כתב גם בבלוג שלו [לא בדיוק בלוג, נו. אתר אישי. משהו כזה.] וגם בטוויטר דברים כל כך יפים ומרגשים T_T שנייה אני אחפש את התרגום, אפילו שמרתי את זה לול זה פשוט היה כל כך יפה, אני ממש בכיתי בגללו

2010.04.28 03:39 Title : R o s a c e a There is a friend of mine. The friend’s Korean isn’t the best but he’s amazing at Chinese This friend’s singing is alright but he is really good at dancing I like cats and this friend likes dogs I can’t cook but this friend is good at cooking I always cursed but this friend always laughed But.. Now that time has passed, I never did anything good for him kk It’s making me sorry.. When he was next to me, I never did anything nice to him kk I don’t self-pity myself usually.. I think I’m just drunk which is why I’m crying kkkkkkkkkkkkkkkkkk It’s a special and sacred thing to have someone beside you Though I grew up, I never realized that But A lot later….Now I know.. Wow..kkkk There’s a reason why you should appreciate what you have Saying “I miss him” is a phrase I can use now. (-?) The tears that never came out when I filmed sad scenes Are coming down painfully now. cr : allkpop share by : amyrain@sjfacebook take out with full credits ---------------------- and He write on Twitter 28.04.2010 Today of all days I really miss a friend who is far away^-^ …that friend..and me i hope we will meet again when everything is fine?? I’ll be nicer to him…and I’ve regretted a lot..everybody please be nicer to the friends who are beside you!! …really…^-^…it’s so sad…? source : Kim Heechul’s twitter share and trans by amyrain@sjfacebook take out with full credits​

NoAmItA ChAn

New member
הווו,איזה מתוקקק ;OOO;

רגע, מה, אז הוא באמת עזב לגמרי את סוג'ו? איזה באסה T__T..

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלא ברור... שום דבר לא ברור.

אבל קראתי עכשיו ידיעה [אחרי שחברה שלי כתבה לי על זה סמסים והעירה אותי וגרמה לי לקפוץ מהמיטה בקריאות WTF] שהאלבום של סופר ג'וניור ייצא עוד 10 ימים[!!!!!!] אבל שהם הולכים להיות רק 10......
T___________T קאנגין אופה הולך להתגייס לצבא! O_______ם [ולכן קריאות הWTF, חברה שלי ניסחה את זה כאילו הוא כבר התגייס ואני פשוט קפצתי מהמיטה ורצתי למחשב לבדוק את זה ואז גיליתי שהוא רק הולך להתגייס~] קיבום עדיין מתמקד בקריירת המשחק שלו, שום דבר חדש... והאנקיונג עדיין עם התביעה, לפי מה שהם אמרו הם אפילו לא יכולים לדבר איתו...... T__________T

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאופס, זה עוד 9 ימיםXD

ב13.5~~~ משומה הייתי בטוחה שאנחנו עדיין אתמול. O_ם [אולי זה קשור לזה שהלכתי לישון ממש מאוחר ואני מתה מעייפות~ מה שמזכיר לי ללכת לשתות קפהXD]

Because Of May

New member
עטרוש... ../images/Emo24.gif. ../images/Emo109.gif

זו סתם תקופה, זו ירידה לצורך עלייה, אני בטוחה... ושמחה שמצאת לעשות בסוף משהו בלגבה
. תתחדשי על הצבע, אגב, הוא ממש יפה
.

Hadar way

New member
אף פעם אין לי כותרת...

שיר השבוע של MCR ? הכל בערך.. כרגיל זה כזה... מה שיוצא
שיר השבוע בכללי ? קואקס- בחורות עם גיטרות קואקס- כוכב נולד קואקס-נתינה בראש שמורה לקשוחים ביותר קואקס- מכשפה על מטאטא הקרקס של דולי- בא הטרף הקרקס של דולי-אבא הקרקס של דולי- הנער הקרקס של דולי- בלונד הקרקס של דולי שאר האלבום... פשוט חבל לפרט כי חרשתי על כל האלבום Rob Zombie- Mars Needs Women Steel Panther- Death to all but metal Steel Panther- Fat girl
אמן/אלבום השבוע ? כל מי שלמעלה :)
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? הקרקס של דולי מארח
תראו בפליקס
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
יומולדת ביום שני |
הופעה של קואקס והקרקס של דולי ביום שני
לא יכלתי להשאר להופעה של הקרקס @|ציטוטי השבוע ? לא זוכרת.. אני גרועה בזה
תכנונים לשבוע הבא ? חתונה ואולי אני עושה גוונים ג'ינג'ים כהים
תמונת השבוע ? זה הולך להיות על שרשרת ותהיה לי את השרשרת הכי מגניבה בארץ הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Hadar way

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo151.gif../images/Emo20.gif../images/Emo194.gifכותרת צומי אבל כנסו../images/Emo70.gif

ב19 (יוצא שבועות) יש את "פסטיבל הרוק הגדול של ישראל" שנקרא Show down 12 שעות, 4 רחבות ו40 להקות במועדון המוסד בת"א אני לא מייחצנת או משהו אבל יהיה מגניב אם תבואו וניפגש כמה אנשים
ישד להם דף פייסבוק אז חפשו אם בא לכם כי אין לי כוח להכנס LOL כרטיס אצל היחצנים עולה 70 שקל ואם מישהי מתכננת לבוא תגידו ונארגן מפגשון

Hadar way

New member
כן.. אלה להקות פחות מוכרות

ואני יודעת על להקה אחת ששרה באנגלית אבל אני חושבת שיש יותר

Because Of May

New member
כן ראיתי בפייסבוק... ../images/Emo109.gif

אבל אני לא בטוחה כי... וול, זה בדיוק יוצא על היומולדת שלי
. אבל יש מצב, נראה :).

למעלה