the triviUnderwood

../images/Emo40.gifthe triviUnderwood../images/Emo106.gif

אוקיי, הגענו לרגע האמת.
כמה דברים לפני שמתחילים:
בעצם מה שיהיה כאן אלו 20 שאלות טריוויה שקשורות לקרי. חלק מהשאלות קלות יחסית וחלקן טיפה יותר קשות.
כדי לזכות אתם צריכים לענות על כל אחת מהשאלות, לא על 19 מתוך 20 או פחות.
אין לכתוב את התשובות כתגובה להודעה זו אלא רק לשלוח במסר פרטי לכינוי של "פורום קרי אנדרווד"
אין להביא אתרים שיכולים לעזור על גבי הפורום. מצידי תעבירו במסרים או במסן או ביונת דואר העיקר לא בפורום
תשובות יתקבלו עד מוצ"ש, כך שיהיה לכם את כל הסופ"ש בשביל לחפש שאלות שלא תדעו וביום ראשון יוכרז הזוכה
כל מי ששולח מסר עם התשובות יסמן כאן שהוא שלח מסר כדי שאני אוכל לוודא שהמסר אכן הגיע.
ולמי שעדיין לא יודע או הבין, מבין כל התשובות שישלחו אני אעשה הגרלה ומי שיצא יזכה בדיסק השני של קרי, "Carnival Ride"
למי שיש עוד שאלות או משהו להוסיף, אתם מוזמנים
התחרות פתוחה לכל הגולשים
יאללה בואו נתחיל!!
השאלות:
1. קרי יצאה במשך תקופה מסויימת עם כוכב הסדרה "אחת שיודעת" צ'ייס קרופורד. איך הם נפרדו?
2. קרי עשתה פרסומת לקונסולת המשחקים נינטנדו-DS. באיזה משחק היא שחקה בפרסומת?
3. קרי הבהירה לא פעם שאמא שלה מאוד חשובה לה. באיזה וידאו קליפ אמא של קרי מופיעה איתה בקליפ?
4. ב-24 למרץ, 2007, קרי הופיעה לראשונה בתכנית "סאטרדיי נייט לייב". לאיזה הישג בתולדות מוזיקת הקאנטרי הגיעה קרי?
5. הסינגל של קרי "Befor He Cheats" הגיע להישגים רבים. איזה היסטוריה הוא עשה במצעד ה-GAC?
6. קרי למדה לתואר בתקשורת באוניברסיטת NSU. באיזה תאריך קיבלה קרי את התואר שלה?
7. קרי ציינה בכמה מקרים לאיזה מוזיקה היא אוהבת להאזין ואיזה שחקנים היא אוהבת במיוחד. מיהי השחקנית האהובה על קרי ומיהו השחקן האהוב עליה?
8. קרי אוהבת ספורט. באיזה ענף היא שיחקה וכמה שנים?
9. בימיה באוניברסיטה קרי הצטרפה לאחווה מסויימת. באיזה אחווה קרי היתה חברה?
10. קרי יצאה לסיבוב הופעות עם מספר מכובד של אמנים. תנו שני אמנים איתם הופיעה קרי.
11. קרי הוציאה סינגל ראשון לאחר הזכייה שלה באמריקן איידול בשם "Inside Your Heaven". כמה עותקים מכר הסינגל בשבוע הראשון שלו?
12. האלבום הראשון של קרי, "Some Hearts", נכנס היישר אל המקום הראשון במצעד הקאנטרי. כמה שבועות הוא החזיק במקום הראשון?
13. לאחר זכייתה באמריקן איידול קרי עשתה פרסומת לחברת חטיפים. לאיזה חברה קרי עשתה את הפרסומת?
14. קרי היא צמחונית ויש לה כמה חיות מחמד בבית. כמה חיות מחמד יש לה ואיזה?
15. מלבד השירה לקרי יש כשרון גם בנגינה. על איזה שני כלי נגינה קרי מנגנת?
16. לאחר הזכייה באמריקן איידול קרי הופיעה עם שאר המתחרים באמריקן איידול. עם אילו שירים קרי הופיעה? (תנו לפחות שלושה שירים)
17. קרי ניגשה לאודישנים של אמריקן איידול אחרי שחבריה הפצירו בה להיבחן. באיזה עיר התקיימו האודישנים שקרי ניגשה אליהם?
18. כשקרי עברה את האודישנים הודיעו לה שהיא תזכה לטוס להוליווד. באיזו הצהרה קרי יצאה כששמעה שהיא צריכה לטוס?
19. כמה מהסינגלים שקרי הוציאה הגיעו היישר למקום הראשון במצעד הבילבורד. כמה סינגלים הגיעו למקום הראשון?
20. במהלך הקריירה שלה קרי עשתה פרסומות רבות. איזה פרסומות קרי עשתה? (תנו לפחות ארבע)

symptoms

New member
יפה לך חן

אחלה שאלות, חלק אפילו אני לא יודעת
רעות

West Doll

New member
שקרנית |הא|

ידעת הכל. אל תאמינו לה
היא סתם מנסה להיות נחמדה אליי

קפיטו

New member
OK שלחתי

אין לי כסף ליקנות את קרניבל רייד או לשחד אותך חחחח אז שיהיה בהצלחה

symptoms

New member
אפשר לנסות לשחד אותי

תמורת תשובות, אם כי אני לא בטוחה שזה יצא יותר זול
רעות

West Doll

New member
חח רעות אל תביאי להם רעיונות../images/Emo11.gif

וחוץ מזה, אפחד מהם לא מסוגל להביא לך את קרי בתוך עוגת קצפת בלבוש מינימלי

../images/Emo70.gifד"א, הבהרה קטנה:

בקשר לשאלה 2. יש שני פרסומות לקונסולה עם שני משחקים שונים. לא משנה איזה משחק אתם מביאים.
בקשר לשאלה 19. שכחתי שיש מליון מצעדים של בילבורד והכוונה היא למצעד הקאנטרי בבילבורד בלבד.

West Doll

New member
כשהיא יצאה מהאודישן

וראיינו אותה קצת היה איזה משפט מסויים שהיא אמרה לכל הקהל בחדר. המשפט לפני השאלה אמור לרמוז בקשר למשפט עצמו.

הודיה100

New member
../images/Emo10.gif

חבל. ממש רציתי להשתתף אבל לא מצאתי איזה 7 תשובות.. אולי תעשי בהזדמנות עוד סיבוב אחד? (עם שאלות יותר קלות..
) בכל אופן כל הכבוד על ההשקעה!

למעלה