the triviUnderwood

התשובות../images/Emo27.gif

1. ב-SMS. 2. נינטנדו דוגס ומריו קארט. 3. DFTRM. 4. זמרת הקאנטרי החמישית ב-20 השנים האחרונות. 5. נכנס היישר למקום הראשון בתולדות המצעד. 6. 06 למאי, 2006. 7. דרו ברימור וג'וני דפ. 8. סופטבול במשך 8 שנים. 9. סיגמה סיגמה סיגמה. 10. קית' אורבן, בראד פייסלי, קני צ'סני, אלן ג'קסון ועוד. 11. 130 אלף עותקים. 12. 27 שבועות. 13. הרשיז. 14. ארבעה כלבים ושני חתולים/חתול אחד[אחד מת]. 15. גיטרה ופסנתר. 16. Sin Wagon, Independence Day, Alone, Inside Your Heaven, Bless the Broken Road . 17. סיינט לואיס. 18. "אף פעם לא הייתי על מטוס בעבר והקאנטרי גירל הזאת הולכת להוליווד". 19. 7. JTTW, BHC, WASTED, SS, AAG, LN, JAD. 20. נינטנדו, הרשיז, סקצ'רס, ויטמין ווטר, גוט מילק, טרגט.

קפיטו

New member
זה לא 170 אלף ב11?

אני כמעט בטוחה שכן בכל אופן 2 טעויות זה מכובד :)

../images/Emo26.gif

1. הם שלחו SMS זה לזו בצורה הדדית 2. טמג'וצי 3. Don't Forget To Remember Me 4. שיא הקאנטרי שלה הוא שהיא חברת האופרי הצעירה ביותר 5. השיא ש-Before He Cheats הגיע אליו במצעד ה-GAC הוא כניסה למקום הראשון 6. 7. סופטבול שחקן אהוב: ג'וני דפ שחקנית אהובה: דרו ברימור 8. 9. 10. אמן ראשון: ג'וש טרנר אמן שני: קית הורבן 11. 168,634 12. עשרים ושישה 13. הרשיז 14. עכבר, חתול וכלב 15. כלי נגינה ראשון: גיטרה כלי נגינה שני: חליל 16. שיר ראשון: Inside Your Heaven שיר שני: Sin Wagon שיר שלישי: Independence Day 17. St. Louis 18. "אף פעם לא טסתי" 19. שבעה 20. פרסומת ראשונה: הרשיז פרסומת שנייה: נינטנדו DS פרסומת שלישית: מים ויטמניים פרסומת רביעית: פורד

LeAnnDylan

Well-known member
ידעתי רק איזה שתי תשובות|מגלגל|

דרו ברימור והרשיז
כפרעליה^^

LeAnnDylan

Well-known member
נו לא יכולת לדאוג שכל השאלות היו בשבילי../images/Emo69.gif

נגיד, איזה שירים דיאן וורן כתבה לקרי או מה הצבע האהוב על קרי (נצנצים) או לאיזה חייה היא דומה אז בטוח הייתי זוכה

West Doll

New member
מה נצנצים? זהב!!../images/Emo6.gif

יו יו ולאיזה חיה היא דומה?
זאת שאלה שלא דיברנו עליה מעולם...או שכן? אני לא זוכרת. דיאן וורן
על השירים שלה, כן? לא עליה. היא כונפה

LeAnnDylan

Well-known member
אמא שלך כונפה../images/Emo69.gif

ומה זאת אומרת היא דומה לשפן סלע למרות שרווית טוענת שהיא דומה לאוגר

למעלה