סכמ"ש ראשון מאז הנסיעה D:
שיר השבוע של MCR? וואי, היו מלא! ביום האחרון, בדרך לשדה התעופה אח שלי ואני שמענו בג'רמי (האייפוד-נאנו שלי) שירים של מכ"ר בשאפל D:
שיר השבוע בכללי ? X בקושי שמעתי מוזיקה P:
אמן/אלבום השבוע ? מכ"ר ופאניק אט דה דיסקו!
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט - "הרקדן האחרון של מאו", "צ'ארלי בממלכת השוקולד", "שודדי הקאריביים 1", "10 הדברים שאני שונאת בך" (הית' לדג'רררר 3> יש לו קול מושלם). וביוון - "הארי פוטר 3", "בחזרה לעתיד 3". ספר - "פרסי ג'קסון 3", "קללת הדורות". תוכנית - האוס!
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
יוון קיץ 2010!!! @#?<%!@<%@#<
חזרתי הביתה >:
היה לי ממששש כיף שם!
עשיתי קורס קייט סרפינג D:
לא סיימתי אותו T_T
קניתי ביוון שתי טבעות ממש יפות DDD:
ישנתי בחמישי אצל חברה שלי עם עוד חברות והיה כיף ^___^
אתמול הייתה ארוחה משפחתית מצומצמת והיה כל כך מצחיק XDDDDDDDDD
ציטוטי השבוע ? אני אכתוב לכל הזמן הזה שלא הייתי. יש כזה מאכל יווני שנקרא "פאבה", אז אמא שלי אמרה: "אני עייפאבה" XDDDDDDDDDDD זה הרג אותי! אמא שלי: "נעם, יא ביש!!" (יענו כמו ביצ') אבא: "כמה נקודות יש לך?" אני: "סיסים וסס" (כי ליוונים אין ש') אני: "כולם מריירים על ג'ארד, אבל ג'ארדדדד שליייייייייייי, ולא שלהםםםםם. חברה שלי קמילה: "תכלס, אנחנו עשינו חלוקה וחבל מאוד שהעולם לא היה פה כשעשינו את זה! ג'ארד שלך, טומו שלי ושאנון של כולם O:" אני: "
http://hairstylesdesign.com/gallery/photos/jared_leto_3167_4932.jpg אומג XDDDDDDDDDDDDDDDDD זה לא נכון XDDDDDDDDDDDDDDD פליז תגידי לי שזה פוטושופ!!!!" קמילה: "אני ממש רוצה להגיד שזה פוטושופ זה פוט....פוטו....פו....פושושו..... זה אמיתיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 חחחחחחחחחח XD ניסיתיO:" קמילה: "אם נגיד את רוצה את ג'ארד אבל אין לך אותו לידך, את יכולה לקנות תוכי זה מספיק דומה O:" אני: "איך היה כשלא הייתי פה? DDD:" אליס: "קודר, אפל, בודד, ישנתי באמצע חדר חשוך עם קירות מתקלפים על כיסא עץ שבור ומוזנח, ואכלתי קרקרים יבשים!!!!! וכשגירד לי בגרון שתיתי מים פושרים!!!!!" XDDDDDDDDDDDDDDD פולנייה במיטבה!
תכנונים לשבוע הבא ? מפגש פורום, אולי קארין ישנה אצלי, להיפגש עם חברות, שיעור גיטרה, וזהו D:
תמונת השבוע ? X
מגיעים למפגש ב-28? ברורררר!!