Human race prepers to die... ../images/Emo223.gif
שיר השבוע של MCR? NA NA NA
שיר השבוע בכללי ? A-V-E-N-G-E-D S-E-V-E-N-F-O-L-D To End Of Rapture Turn The Other Way Shattered By Broken Dreams Save Me Buried Alive So Far Away Tonight The World Dies Natural Born Killer Linkin Park - Given Up No More Sorrow Faint
Ppendulum - Watercolor Propane Nightmares
אמן/אלבום השבוע ? אבנג'ד, לינקין, פנדולום.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? תוכנית- הפיג'מות, עונה חדשה
, צחוק מעבודה. וידאו- של מכ''ר
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
חגD: צ-ח-ו-ק-י-ם.
ספינינג.
חם.
מישהו/משהו. קארין תבין.
ציטוטי השבוע ? אוקי, זה הולך להיות א-ר-ו-ך.
ציטוטים ומצבים: 1-כל שנה, אם זה בחג ראש השנה/סוכות/פסח (שרוב הפעמים אנחנו מבלים עם אותם הדודים מבאר יעקב, אחות של אמא שלי) – מגיע המשפט הזה בארוחה: "האוכל טעים, השירות על הפנים" – "אני לא מבין איך אנחנו עושים את אותה טעות כל שנה" "עדי, מה קורה עם השתיה? כל שנה השירות נהיה יותר גרוע! ואנחנו עדיין באים למסעדה הזו.. לא ייאמן" – "אני אפנה למנהל"
רחמים: 'תגידי, רחל, מה את עושה אחרי המשמרת?'
2-סיטואציה: איפשהו בין 1-3 בלילה, אחים שלי: אוהד, חגי, שגיא, בן דוד שלי- אלי, אבא שלו- רחמים, ובעלה של הבת שלו- בני. שתיה: וודקה, אקסלים. מוצרים: סיגריות נקסט, נרגילה, חטיפים: במבה, ביסלי, שוקולדים, וכל השאר. דיבורים על: טיסת עסקים לסינגפור "אחי, אתה בא לסינגפור? חצי שנה דופקים מכה של מכירות בגדים, אתה חוזר עם 20,000 שקל בידיים" – "אחי, אני לא צוחק איתך" חגי: "~קורא לו~ בני.. בני אתה שומע? תענה לי יא זין!" בני: "מההההה?" אוהד: "ששש, מה אתה דפוק, מה אתה מקלל?!" חגי: "נוו אבל הוא לא עונה לי כשאני קורא לו רגיל, הנה תראה~קורא לו שוב~" ~בני מסדר את האסימונים של הפוקר במגדל אחד על השני~ "אחי, אם אתה לא סותם אני מעלה את זה באש"
~בני מתחיל לספר סיפור~ שגיא: "מה אתה ממציא!?" בני מתחמם: "מי ממציא תגיד לי אתה דפוק?! אומר לך ת'אמת!" ~מביא לו סיפור לא נורמלי~ חגי: "שים, שים לו עוד כוסית" אוהד: "טוב, אני הולך לישון. תהיו בשקט! כמה רעש אתם עושים" ~יורד למטה, חוזר שוב~ "שתהיו לי בריאים, כמה רעש, תדברו בשקט! שגיא, אני אפוצץ אותך" בני: "תגיד לי מה יש לך, התפוצץ לך נים?!" ~נקרעים מצחוק~ ~3 לפנות בוקר, אוהד מנסה להירדם ונועם [הבן שלו] לידו על מזרן על הרצפה~ ~אלי ורחמים באים לפלזמה למטה, מתחילים לנתק את הכבלים ומעלים את הפלזמה לגג~ אוהד: "בואנה, אתם לא נורמלים. אתם נראים כמו גנבים עכשיו! יא אללה איתכם.. טוב תהיו בשקט~ ~אוהד שולח סמס לחגי: 'תהיו בשקט, מהעמותה לאנשים לחיות'. מחברים את הפלזמה, מוזגים עוד שתיה, אוכלים שוקולד טעמי, מנסים לשבור את הקרח כי כולו התחברXDDDDD ומפעילים CALL OF DUTY, מתחילים יריות וכל השטויות האלה. כולם מפסידים, רק רחמים מנצח. אני בינתיים בפייסבוק בלפטופ.D: אני: "יואו חגי, הרגתם אותי מצחוק... מה אני אכתוב בסלקציה הכל?!" חגי: "תכתבי להם.. היה קורע, אבל אני בסטלה ואני לא זוכרת כלום"
4 לפנות בוקר, אלי: 'בואו ניסע עם האוטו שלי כולם, בשביל מה אתה צריך להביא אוטו?' חגי: 'לא יודע אחי, שיהיה נוח' אלי: 'בקטנה, בואו עם האוטו שלי' ~אני מחפשת את הנעלי קרוקס שלי בבגאש~ אני: 'מה זה איפה הנעליים שלי!?' חגי: 'יא מפגרת, זה האוטו של אלי לא שלי' אני: 'אההההההה. אז לא משנה' XD נכנסים לאוטו של אלי- בלה ואלי מקדימה, אני, חגי ושגיא אמורים להיכנס מאחורה עם עוד מזרן. אי אפשר לשבת על המזרן! טיפשים, שמו את המזרן שוכב! ברור שצריך לשים אותו עומד, שלא יפריע לנו.
בכל אופן, היינו 5 באוטו, ונסענו לישון אצל אלי ובלה. גיסתי שנהב, אשתו של שגיא, כבר ישנה אצל בבית. פתאום בבוקר אלי נזכר: "יואו!! אנחנו 6" חחחחחחחחחחחחחחח איך ניכנס באוטו? כל אחד מתחיל לחשב. אני: 'חגי, אתה תשב מקדימה, אתה שמןXD' אנחנו מתקרבים לאוטו, אני: 'יופי אלי, אחלה חניה, השמש בנתה בית על האוטו שלך' ~רואים טכנאי של הוט מסדר חוטים~ בלה: 'מה זה, גם בחג אתם עובדים?' טכנאי: 'מה לעשות...' שגיא: 'מה ביאסת אותו, יא רעה'
בלה: 'נו מה, זה כמו שבת..' חגי: 'היית אומר לו 'ביס זה לא היה קורה! יש לוויינים'
~נדחסים כולם לאוטו~ שנהב: 'איה איה, אני על הדלת! וזה חם!' ~מתיישבת על שגיא~ מתחילים לנסוע. חגי: 'קיצר, אם שוטר רואה אותנו, נגיד שעכשיו חזרנו מבית חולים והרופא אמר לנו לא להיפרד!!'
~במפר~ ~שנהב דופקת את הראש בתקרה~
בלה: 'יואו, כמה במפרים יש פה, כל אחד הר' חגי: 'אלי, לכמה מהירות האוטו הזה מגיע?' אלי:'לא יודע, בוא ננסה' שנהב:'לא!' XDDD ~מגיעים ב2 וחצי לדודים~ דופקים כניסה: "שאאאאאאללללוםםםםםםםם" רחל וכולם: "ששש!!" חחחחחחחחחחחחחחח טוב שמעו, היה הורג. ~אני, שגיא, חגי, שנהב, בלה ואלי יושבים לאכול ג'חנון וכל השאר~ רחל: 'מתי קמתם?' שגיא: 'אני קמתי אבל לא שמעתי אף אחד אז חזרתי לישון..' בלה: 'אני בדרך כלל קמה ב9, אבל הפעם ישנתי עד 12!' אלי: 'אני אם לא הייתם מעירים אותי הייתי ישן עד 4 בצהריים' חגי: 'אני גם קמתי אבל לא רציתי להעיר אף אחד...' עדי: 'יופי, ורק אני ישנתי עד 2 ולא שמעתי כלום!' חגי: 'קיצר, כל אחד קם בשעה אחרת ואף אחד לא רצה להעיר את השני' שגיא: 'טוב, פעם הבאה ישנים עם דלתות סגורות!'
שמעו, הסיטואציה הייתה פשוט הורגת, כל אחד מדבר, נשמענו כמו במועדון לילה.
~חגי מתקשר לבני~ ~בני לא עונה~ 'טוב, בטח הוא עוד מסטול מאתמול' בני מגיע~ חגי: 'התקשרתי אליך, מה אתה מסנן אותי כאילו אני אחת מהאקסיות שלך?!' מה עם סינגפור תגיד לי?'
דוד שלי: "אז מההה, נפגשים בלונדון? אני בא איתך להופעה, תארגני לי חולצה!"
~אתמול בארוחת ערב~ שגיא: "יאללה אבא, עכשיו חלה. 20 שנה אתה מברך ואתה לא זוכר בעל פה?" אבא: "זה מצווה לקרוא מהספר" שגיא: "אז תפתח את הספר ותקרא בעל פה"
-די זהו, לא זוכרת יותרXD היו בטוח עוד, אבל מה לעשות.. גם לזיכרון שלי- יש גבול.-
תכנונים לשבוע הבא ? ראשון-שני עבודה כרגיל, חג שני, ת''א-מפגש, לפגוש את סבא וסבתא של קאריןD:, ספינינג/מכון, וזהו נראה לי.
תמונת השבוע ? כ''כ זאת.
מגיעים למפגש ב-28? כןכן. ^^
הודגש וקומבן באמצעות מייקי הבלונדיני והחתיך^^