This Is The Best Week Ever

TicketToRide

New member
אוף ../images/Emo10.gifשיבוא כבר החורף !../images/Emo129.gif

שיר השבוע של MCR?
Stay
הוא כזה טוב !
שיר השבוע בכללי ?
The Used - The Bird and The Worm Avenged Sevenfold - Warmness On The Soul Avenged Sevenfold - Shattered By Broken Dreams Avenged Sevenfold - A Little Piece of Heaven פשוט גאונות !
אמן/אלבום השבוע ?
אוונג'ד , כרגיל ..
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ?
סרט - ואוו ראיתי כ"כ הרבה ! שודדי הקריבים - כולם , הארי פוטר - כולם חוץ מהאחרון שיצא , הוא פשוט לא בקטע שלך , יומני האומנת .. וזהו נראלי.
ספר - הסוד .. התחלתי לקרוא אותו אבל אני ממש איטית כי אין לי כוח .. ומחזה זה גם נחשב ? 'ביבר הזכוכית' .
תוכנית - חברים , עולמה של הולי , יפות בטירוף
..
ווידאו - אממ מלא של אוונג'ד כל מה שמצאתי ביוטיוב .. הסופרייז סונג של זאקי
אחד השירים .. וההוא שהם עשו על קריטיקל אקליים .. על המייקינג שלו עם וולפי דה וולף
גאוני !
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
הרגשתי ממש ממש גרוע אתמול ..
יצאנו כל החברות הטובות שלי .. רובן , למסיבה .
בהזדמנות הזאת גם יצא לי לבקר את נוי בבלוקונים
מיי פירסט טיימ ד'אר !
ציטוטי השבוע ?
וואלה לא זוכרת
.
תכנונים לשבוע הבא ?
בעז"ה לנסוע לת"א למפגש ! הכל תלוי במשהו קטן ואני מקווה שהוא יפתר
. להנות מעוד שבוע חופש ! ולקחת את הטופס של הצו ראשון לרופא
.
תמונת השבוע ?
חולה עליו שהוא ככה עם השפם ! מהממם !!
מגיעים למפגש ב-28?
כמו שכתבתי למעלה , יש משהו לסגור ואם זה יפתר אז כן !
הודגש וקומבן ופורסם ושופצר באמצעות מדגישומטיק 2.0

Rose131

New member
כי מזמן לא עשיתי:)

שיר השבוע של MCR? דווקא שמעתי את DEAD וצעקתי את המילים שלשום והיה לי נחמד.. שיר השבוע בכללי ? אממ.. קח לך אשה- שלום חנוך ואריק איינשטיין. אמן/אלבום השבוע ? אין משהו מיוחד. סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? שתהיי לי הסכין- דוד גרוסמן דבר טוב/רע שקרה השבוע ? סיימתי קורס(((((:) ציטוטי השבוע? "קורס מועדוניות הקשבה אלי!" "אה כפרה?" תכנונים לשבוע הבא? אייקון, אולי טיול של המכינה, מעבר דירה.. תמונת השבוע? אין.. מגיעים למפגש ב-28? לבקר, כן.. כנראה.

Rose131

New member
תודה תודה:)

כי שמעתי אותו בווליום גבוה והרגשתי מגניבה. :)

Human race prepers to die... ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? NA NA NA
שיר השבוע בכללי ? A-V-E-N-G-E-D S-E-V-E-N-F-O-L-D To End Of Rapture Turn The Other Way Shattered By Broken Dreams Save Me Buried Alive So Far Away Tonight The World Dies Natural Born Killer Linkin Park - Given Up No More Sorrow Faint
Ppendulum - Watercolor Propane Nightmares
אמן/אלבום השבוע ? אבנג'ד, לינקין, פנדולום.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? תוכנית- הפיג'מות, עונה חדשה
, צחוק מעבודה. וידאו- של מכ''ר
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
חגD: צ-ח-ו-ק-י-ם.
ספינינג.
חם.
מישהו/משהו. קארין תבין.
ציטוטי השבוע ? אוקי, זה הולך להיות א-ר-ו-ך.
ציטוטים ומצבים: 1-כל שנה, אם זה בחג ראש השנה/סוכות/פסח (שרוב הפעמים אנחנו מבלים עם אותם הדודים מבאר יעקב, אחות של אמא שלי) – מגיע המשפט הזה בארוחה: "האוכל טעים, השירות על הפנים" – "אני לא מבין איך אנחנו עושים את אותה טעות כל שנה" "עדי, מה קורה עם השתיה? כל שנה השירות נהיה יותר גרוע! ואנחנו עדיין באים למסעדה הזו.. לא ייאמן" – "אני אפנה למנהל"
רחמים: 'תגידי, רחל, מה את עושה אחרי המשמרת?'
2-סיטואציה: איפשהו בין 1-3 בלילה, אחים שלי: אוהד, חגי, שגיא, בן דוד שלי- אלי, אבא שלו- רחמים, ובעלה של הבת שלו- בני. שתיה: וודקה, אקסלים. מוצרים: סיגריות נקסט, נרגילה, חטיפים: במבה, ביסלי, שוקולדים, וכל השאר. דיבורים על: טיסת עסקים לסינגפור "אחי, אתה בא לסינגפור? חצי שנה דופקים מכה של מכירות בגדים, אתה חוזר עם 20,000 שקל בידיים" – "אחי, אני לא צוחק איתך" חגי: "~קורא לו~ בני.. בני אתה שומע? תענה לי יא זין!" בני: "מההההה?" אוהד: "ששש, מה אתה דפוק, מה אתה מקלל?!" חגי: "נוו אבל הוא לא עונה לי כשאני קורא לו רגיל, הנה תראה~קורא לו שוב~" ~בני מסדר את האסימונים של הפוקר במגדל אחד על השני~ "אחי, אם אתה לא סותם אני מעלה את זה באש"
~בני מתחיל לספר סיפור~ שגיא: "מה אתה ממציא!?" בני מתחמם: "מי ממציא תגיד לי אתה דפוק?! אומר לך ת'אמת!" ~מביא לו סיפור לא נורמלי~ חגי: "שים, שים לו עוד כוסית" אוהד: "טוב, אני הולך לישון. תהיו בשקט! כמה רעש אתם עושים" ~יורד למטה, חוזר שוב~ "שתהיו לי בריאים, כמה רעש, תדברו בשקט! שגיא, אני אפוצץ אותך" בני: "תגיד לי מה יש לך, התפוצץ לך נים?!" ~נקרעים מצחוק~ ~3 לפנות בוקר, אוהד מנסה להירדם ונועם [הבן שלו] לידו על מזרן על הרצפה~ ~אלי ורחמים באים לפלזמה למטה, מתחילים לנתק את הכבלים ומעלים את הפלזמה לגג~ אוהד: "בואנה, אתם לא נורמלים. אתם נראים כמו גנבים עכשיו! יא אללה איתכם.. טוב תהיו בשקט~ ~אוהד שולח סמס לחגי: 'תהיו בשקט, מהעמותה לאנשים לחיות'. מחברים את הפלזמה, מוזגים עוד שתיה, אוכלים שוקולד טעמי, מנסים לשבור את הקרח כי כולו התחברXDDDDD ומפעילים CALL OF DUTY, מתחילים יריות וכל השטויות האלה. כולם מפסידים, רק רחמים מנצח. אני בינתיים בפייסבוק בלפטופ.D: אני: "יואו חגי, הרגתם אותי מצחוק... מה אני אכתוב בסלקציה הכל?!" חגי: "תכתבי להם.. היה קורע, אבל אני בסטלה ואני לא זוכרת כלום"
4 לפנות בוקר, אלי: 'בואו ניסע עם האוטו שלי כולם, בשביל מה אתה צריך להביא אוטו?' חגי: 'לא יודע אחי, שיהיה נוח' אלי: 'בקטנה, בואו עם האוטו שלי' ~אני מחפשת את הנעלי קרוקס שלי בבגאש~ אני: 'מה זה איפה הנעליים שלי!?' חגי: 'יא מפגרת, זה האוטו של אלי לא שלי' אני: 'אההההההה. אז לא משנה' XD נכנסים לאוטו של אלי- בלה ואלי מקדימה, אני, חגי ושגיא אמורים להיכנס מאחורה עם עוד מזרן. אי אפשר לשבת על המזרן! טיפשים, שמו את המזרן שוכב! ברור שצריך לשים אותו עומד, שלא יפריע לנו.
בכל אופן, היינו 5 באוטו, ונסענו לישון אצל אלי ובלה. גיסתי שנהב, אשתו של שגיא, כבר ישנה אצל בבית. פתאום בבוקר אלי נזכר: "יואו!! אנחנו 6" חחחחחחחחחחחחחחח איך ניכנס באוטו? כל אחד מתחיל לחשב. אני: 'חגי, אתה תשב מקדימה, אתה שמןXD' אנחנו מתקרבים לאוטו, אני: 'יופי אלי, אחלה חניה, השמש בנתה בית על האוטו שלך' ~רואים טכנאי של הוט מסדר חוטים~ בלה: 'מה זה, גם בחג אתם עובדים?' טכנאי: 'מה לעשות...' שגיא: 'מה ביאסת אותו, יא רעה'
בלה: 'נו מה, זה כמו שבת..' חגי: 'היית אומר לו 'ביס זה לא היה קורה! יש לוויינים'
~נדחסים כולם לאוטו~ שנהב: 'איה איה, אני על הדלת! וזה חם!' ~מתיישבת על שגיא~ מתחילים לנסוע. חגי: 'קיצר, אם שוטר רואה אותנו, נגיד שעכשיו חזרנו מבית חולים והרופא אמר לנו לא להיפרד!!'
~במפר~ ~שנהב דופקת את הראש בתקרה~
בלה: 'יואו, כמה במפרים יש פה, כל אחד הר' חגי: 'אלי, לכמה מהירות האוטו הזה מגיע?' אלי:'לא יודע, בוא ננסה' שנהב:'לא!' XDDD ~מגיעים ב2 וחצי לדודים~ דופקים כניסה: "שאאאאאאללללוםםםםםםםם" רחל וכולם: "ששש!!" חחחחחחחחחחחחחחח טוב שמעו, היה הורג. ~אני, שגיא, חגי, שנהב, בלה ואלי יושבים לאכול ג'חנון וכל השאר~ רחל: 'מתי קמתם?' שגיא: 'אני קמתי אבל לא שמעתי אף אחד אז חזרתי לישון..' בלה: 'אני בדרך כלל קמה ב9, אבל הפעם ישנתי עד 12!' אלי: 'אני אם לא הייתם מעירים אותי הייתי ישן עד 4 בצהריים' חגי: 'אני גם קמתי אבל לא רציתי להעיר אף אחד...' עדי: 'יופי, ורק אני ישנתי עד 2 ולא שמעתי כלום!' חגי: 'קיצר, כל אחד קם בשעה אחרת ואף אחד לא רצה להעיר את השני' שגיא: 'טוב, פעם הבאה ישנים עם דלתות סגורות!'
שמעו, הסיטואציה הייתה פשוט הורגת, כל אחד מדבר, נשמענו כמו במועדון לילה.
~חגי מתקשר לבני~ ~בני לא עונה~ 'טוב, בטח הוא עוד מסטול מאתמול' בני מגיע~ חגי: 'התקשרתי אליך, מה אתה מסנן אותי כאילו אני אחת מהאקסיות שלך?!' מה עם סינגפור תגיד לי?'
דוד שלי: "אז מההה, נפגשים בלונדון? אני בא איתך להופעה, תארגני לי חולצה!"
~אתמול בארוחת ערב~ שגיא: "יאללה אבא, עכשיו חלה. 20 שנה אתה מברך ואתה לא זוכר בעל פה?" אבא: "זה מצווה לקרוא מהספר" שגיא: "אז תפתח את הספר ותקרא בעל פה"
-די זהו, לא זוכרת יותרXD היו בטוח עוד, אבל מה לעשות.. גם לזיכרון שלי- יש גבול.-
תכנונים לשבוע הבא ? ראשון-שני עבודה כרגיל, חג שני, ת''א-מפגש, לפגוש את סבא וסבתא של קאריןD:, ספינינג/מכון, וזהו נראה לי.:)
תמונת השבוע ? כ''כ זאת.
מגיעים למפגש ב-28? כןכן. ^^ הודגש וקומבן באמצעות מייקי הבלונדיני והחתיך^^

עוד~ ../images/Emo223.gif

טוב, אני לא יודעת אם זה יצחיק אתכם, אבל הסיטואציה של להיות שם פשוט הורגת. ~3 לפנות בוקר, אוהד הולך לישון ומזהיר את כולם להיות בשקט, וכל רגע נותן הוראות~ "אל תשפכו מיץ לשקית זבל, רק בכיור, אחר כך יהיה חור והכל יטפטף" "טוב אני הולך לישון, תהיו בשקט" "תחזירו את היין אחר כך למקרר, ממה שיישאר ממנו..." "טוב תפסיקו לצעוק"
עד שהוא הלך... ~אחרי כמה דקות חגי זורק כוס פלסטיק עם מיץ לזבל~ אני: "אבל אוהד אמר לשפוך בכיור!" אף אחד לא מקשיב לוXD חגי: "שגיא, שים שים עוד כוס לבני" רחמים: "לא די, הוא כבר מסטול" בני: "לא אני אל רוצה עוד כוסית, די.." ~אחרי 20 שניות הוא מוזג לעצמו עוד כוסית~
~משחקים CALL UF DUTY, יש במשחק כלב שצריך להרוג, שומעים כלב נובח~ שגיא: "זה הכלב מהמשחק נובח או כלב מבחוץ?"
הם היו מסטולים רצח. וכן, זה היה כלב מבחוץ.XD ~4 לפנות בוקר, חגי מוריד את הפלזמה חזרה לסלון [וכשאני אומרת מוריד או מעלה- כן, זה במדרגות לגג]~ אלי: 'שש אל תעשה רעש, תיזהר על הכבלים, תניח אותה' חגי: 'הפוך?' [כאילו, עם הגב של הפלזמה לסלון] אלי: 'כן כן, נו לא משנה רק תניח אותה' ~חגי מניח~ רחמים בא: 'מה זה למה היא הפוכה?' חגי: 'אלי אמר שזה בסדר ככה' רחמים: 'מה בסדר?! תוך שני רחל קולטת, תהפוך את זה מהר' חגי: "אוהו.. נו מה אתם רוצים לשגע אותי!? ~מרים שוב' חחחחחחחחחחחחחחח בשלב הזה כל דבר פשוט היה מצחיק. ואוהד מתוך שינה: 'טוב אתם חבורה של מפגרים, לכו לישון'
~בבוקר למחרת כשאכלנו את הג'חנון~ רחל: "כמה רעש עשיתם בלילה, ממש שמעו אתכם..' אוהד: "אמרתי להם, איזה דפוקים.. ועוד עם המשחק שלהם" רחל: "איזה משחק? מה, הם שיחקו בסוני?" אני: "כן, הם העלו את הפלזמה למעלה הדפוקים האלה" כולם: "ששש!!" אני: "אופס.. חשבתי היא הבינה את זה כבר" רחל: "טוב, רחמים סופית מכור למשחק הזה כבר.." ~אחרי כמה דקות~ רחל: "לאא, מה פתאום הם יעלו את הפלזמה למעלה, השתגעת... רגע, באמת העלתם את הפלזמה?! אני לא מאמינה..." חחחחחחח זה היה קורע
די.

NoAmItA ChAn

New member
אני מתה על המשפחה שלך XDDDDDDDDDDD

למרות שלא פגשתי אותם, הציטוטים הורסים!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD התחלתי אשכרה לצחוק בקול רם! XDDDDDDDDDD הכי הרג אותי אבל ה-"שאאאאאאלוםםםםםם" "שששששששששש" XDDDDDDDDDDDDDDD ונתראה במפגש כזה 3:

חחחח כפרעלייך ../images/Emo223.gif

את וקארין כ''כ צריכות לבלות יום איתנו
בואו לשישי שבת! וכן, נתראה. אני ממש מתגעגעת^^
ותזכרי, מדברים רק ספרדית!

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif הציטוטים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה שרוטיםXD אני כלכך אוהבת את התמונה

PUMPKIN juice

New member
להלהלה עוד שבוע עבר! D:

שיר השבוע של MCR? החדש, נהנהנה D:
שיר השבוע בכללי ? Tears Dry On Their Own-Amy Winehouse Back To Black-Amy Winehouse Tonight The World Dies-A7X Warwick Avenue-Duffy וכל הסאונדטראק של Hair
אמן/אלבום השבוע ? איימי כפרה.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט-HAIR!!! דיי, אני מאוהבת קשות בסרט הזה. ספר-אני מזגזגת בין נער קריאה להתרסקות.. שניהם מעולים עד עכשיו :) תוכנית-אקסטרים מייקאובר! אני מכורה סופית.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
פעמיים הרכב קלאסי השבוע שהיה כ"כ כייף :)
המסיבה בשלישי וזה שנעה כפרה הייתה פה
באולינג בחמישי..
רגוע ושלו לי :)
אני קמה יותר מדי מוקדם בשביל חופש.
חשדות חשדות..
ציטוטי השבוע ? "שי מורזיצר!" "עוד מעט אני אתקע נוד!" אחות של חברה מודיעה על מעשיה
"אני לא גידלתי זה גדל לבד!"
תכנונים לשבוע הבא ? ת"א בשני, עבודה בשלישי, נקווה שנצא קצת מחוץ לקיבוץ, נהריה מתישהו ולישון מתישהו :)
תמונת השבוע ? מהגד"נע! אני השניה מימין עם השיער הפזור
מגיעים למפגש ב-28? לא, אני עובדת :(

תפוז המניאק. ../images/Emo69.gif../images/Emo189.gif

כע, אני עונה והמשיח בא.
שיר השבוע של MCR? Na Na Na, דה
שיר השבוע בכללי ? David Bowie - Fill Your Heart Harvey Danger – Flagpole Sitta The Killers – Tranquilize (with Lou Reed) The Killers – Bones
אמן/אלבום השבוע ? The Killers, David Bowie
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? תוכנית - על טבעי (סוף סוף חזר. הפרק היה קצת מאכזב, אבל אני בטוחה שישתפר בהמך D:
), אנג'ל (דאמ יו ג'וס ווידון. מי מסיים תוכנית שלמה עם קליף האנגר?!
), דולהאוס (ממליצה בחום, סדרה גאונית), גוסיפ גירל (
...), משפחה מודרנית.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
חופשת סוכות D:
עבודה באזרחות
נעם חזרה מיוון D:
נעם לא הביאה לי כלום
אני עושה עוד שתי יחידות אנגלית, כלומר 7 יחידות בכללי. D:
אין לי עבודה, אבל זה רע קבוע שקורה בכל שבוע.
ציטוטי השבוע ? "Spike? It's you. It's really you! My therapist thought I was holding onto false hope, but...I knew you'd come back. You're like...you're like Gandalf the White, resurrected from the pit of the Balrog, more beautiful than ever. Oh... he's alive, Frodo. He's alive" אנדרו.
תכנונים לשבוע הבא ? אולי לישון אצל נעם, מפגש, ללמוד לתיאוריה, לעשות עבודה באזרחות, ללמוד שיר לשכנים ולראות מלא סרטים D:
תמונת השבוע ? ויאמר ה' תפוז מניאק ויראה כטוב.
|ד]פ|
מגיעים למפגש ב-28? כאילו שזה יכול להיות מפגש בלעדיי |חה|

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif לא שגם נראה לי שלמישהו יהיה כח לקרוא..

שיר השבוע של MCR? The Sharpest Lives Na Na Na כמובן !
שיר השבוע בכללי ? Behind The Crimson Door - HIM Na Na Na כמובן !
אמן/אלבום השבוע ? Danger Days שמתוכו יש לי רק את Na Na Na כמובן !
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? Saw II Naked Fear בפעם השנייה ויש עוד, לאזוכרתS:
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
הגשתי עם אוקפ את העבודה באומנות לפני כולם3:
חם לי . מאוד .
מתברר שיש לפעמים מזגן3:
פנצ'ר באופניים, שוב .
הדפסתי מהמחשב של אבאשלי כשהוא לא היה בבית המון תמונות של הימ ואוונג'ד3:
חם לי, עכשיו !
אני הולכת אולי לקבל אלבומים מאודמאוד שווים של הימ שרציתי מזמן3:
אבאשלי מקריא לי עכשיו קלישאות מאיזה ספר על עתיד טוב יותר .
שאין לי כן אבל יש לי עוד לא !3:
שרוב התמונות שהדפסתי של הימ יצאו רע וכל השאר יצאו מצויין .
ציטוטי השבוע ? איש רנדומלי שעצר אותי ואת אוקפ ברחוב: " אתן מכירות את רחוב יד-שן ? " שתינו: " לא " האיש הרנדומלי: " תגידו, ראיתן פעם בולבול ? " (WTF ?!) אמאשלי: " ראית איך עשיתי את הפסטה ? כמו כלב ! " אני: " כן, ממש טעם של כלבים " אני ואוקפ רואות את הטריילר הזה של הנהנהנה - אני: " יא, הנה הילד של ריי ! " > < אוקפ: " מה ? לא, זו ילדה בכלל ! " אני: " אוה .
" אני לאחותי: " וואו, אנשים באמת חייבים להפסיק עם ההרגל הזה של להיות עצבניים, זה מהזה מעצבן ! " אני ואוקפ רואות את ההופעה של אברילאבין בויאודי(מה ? זה היה חודש חינם !) אני: " טוב די, תסגרי את זה . " אוקפ: " אבל למה ?O: " אני: " נמאס כבר ! היא כל הזמן שרה, זה לא נגמר ! "
תכנונים לשבוע הבא ?
הדיסקים של הימ.. שאולי יהיו אצלי..
מפגשון!$#@^&*!
לנצל את החופש כמו שצריך
לסיים את כל העבודות .
למצוא רעיון לעבודה באומנות
תמונת השבוע ? Na Na Na כמובן !
מגיעים למפגש ב-28? המ.. אני מניחה ש.. נראה לי... אני חושבת ש.. המ.. כאילו.. כן !

למעלה