Tell me why'd you have to go? ../images/Emo223.gif
With the ones that come lost are the best I know At times- seems like we've lost it all.
שיר השבוע של MCR? אין.
שיר השבוע בכללי ? A7X – Strength of the world |כת| Shattered by broken dreams Danger Line Lost It All
Chapter Four Linkin Park – The Catalyst Waiting for the end
No roads left
From the inside
אמן/אלבום השבוע ? אבנג'ד, לינקין.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט- התחלתי לראות 3 סרטים ואף אחד מהם לא באמת עניין אותי. גאד, שבת משעממת כ''כ. >< תוכנית- הפיג'מות, עונה חדשה
אע, יש פרקים שראיתי כבר 3 פעמים, זה כ''כ מצחיק
וידאו- AVENGED SEVENFOLD MAKING THE ALBUM SELF TITED
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
ספינינג
חוץ מזה לא הייתי כל השבוע במכון:/
ירד קצת גשם!!!
איזה חיוך דפקתי..
ואז חזרה השמש, בחיי שאני מקללת אותה.
הייתי חולה, היה לי חום והקאתי:/ אני שונאת כ''כ את ההרגשה הזו! פחדתי להגיע לבית חולים כמו שנה שעברה בדיוק.. העיקר שעבר. ><
הורום חזר לחיים, נפתחה קומונה של אבנג'ד, ומכ''ר הנבלות התחילו לעדכןD:
כל מיני כאלה ואחרים~
ציטוטי השבוע ? - מקווה שתצליחו להבין, זה היה קשה לתיאורXD- ~הכל קורה בארוחת ערב של יום שישי~
~חגי ושגיא נזכרים במערכון~ אמא: "על מה אתם מדברים?" חגי: "אוי אמא, אל תתחילי עכשיו 'אני לא זוכרת', את כן ראית את זה!" אבא: "אל תכעסו עליה, זה בא עם הגיל!" אמא: "עם הגיל, הא? אז אולי אני אשכח לבשל? אולי אני אשכח לנקות?!" חגי: "חחח פתאום אתם רואים את אמא שואלת את אבא 'נו, אכלת? אהה, לא בישלתי היום בעצם' , ואת אבא: 'אכלתי כבר הבוקר, לא?' יענו, שניהם לא זוכרים"
אני: "נראה מה אבא יעשה כשאני ואמא נהיה בלונדון" אבא: "אני אסתדר מצוין עם קופסת טונה" שגיא: "ולחם עם בננה" ~אני ואמא בו זמנית~ אני: "לא, לחם עם בננה זה אמא" – אמא: "לא, לחם עם בננה זה אני" חגי: "לפי איך שאני מכיר את אבא הוא בטח יכין 2 דברים: 1- [אני וחגי בו זמנית] "שקשוקה" -חגי: "נכון, ו- מרק ירקות" [אבא תמיד מכין את זה בחורף] ~שגיא מתחיל לדבר על המרק ירקות שהוא אוהב~ אמא: "אני יכולה להכין לך מרק עם ירקות, או ירקות עם.." ~שנהב וחגי ביחד~ "מרק!" חחחחחחחחחחחחחח עזבו.
~אני ואחים שלי מעלים ציטוטים ממערכונים~ אמא: "אולי תהיו סטאנדפיסטים?" שגיא: "אבל זה בדיחות לא שלנו" אבא: "אני יכול לכתוב לכם בדיחות אם אתם רוצים!" שנהב: "כן, ממש. הנה יש לך כבר אחת טובה!"
~שגיא מביא כוסות ליין~ שגיא: "כמה כוסות להביא?" אני: "תביא שניים, רק אתה ושנהב שותים, לא?" חגי: "אל תביא לי כוס, אני אשתה בכוס שלי כבר" אבא: "גם אני, אבל רק עם הכוס הזו!" [יש לו כוס זכוכית כחולה עם ידית שהוא שותה רק בה] ~שגיא מביא יין, 2 כוסות יין ו-2 כוסות רגילות~ ~אבא מתחיל לברך את ברכת המזון~ חגי: "אמן" אני: "אמן" חגי: "לא צריך להגיד עכשיו, יא סתומה סתם אמרתי"
זה קורה לי כל פעםXD ~שגיא מוזג יין וחגי מסמן לו למזוג לו בכוס שלו, שגיא מוזג לו~ ~שגיא מוזג לאבא בכוס זכוכית קטנה שהוא הביא~ ~אבא תוך כדי קריאת הברכה שופך את היין מהכוס ששגיא הביא לכוס הכחולה שלו וכולם נקרעים מצחוק~ ~אני חצי צוחקת חצי בוכה, יענו אשכרה עם דמעות~ "איך אני אתאר את זה בפורום?!" ~כולם נקרעים~
הצלחתם להבין מה שקרה פה?!
~אחרי כל זה~ שגיא: "תפסיקי את והפורום שלך" אני: "מה אתה משחק אותה, העיקר עזרת לי לכתוב פעם שעברה ציטוטים! ואחר כך עוד התקשרת אליי במיוחד כי נזכרת במשהו.. יאלה יאלה"
ואחרון, ה-ציטוט של השבוע שלי: "וַיֹּאמֶר לוֹ יְהוָה לָכֵן כָּל הֹרֵג קַיִן שִׁבְעָתַיִם יֻקָּם" - גאוניות לשמה
כמובן שאני הכרתי את זה וידעתי על זה, אבל לעזאזל, אף פעם לא חשבתי לצטט את זה. זה גאוני! מקווה שכולכם הבנתם
יאללה, ביי.
תכנונים לשבוע הבא? ספינינגגגגגגג, אלא מה?! אני מרגישה דובי;; זה כזה נוראי לאכול ולא להתעמל>> אהה, ואני חייבת לקנות טושים חדשים!
תמונת השבוע? אקראית
הודגש וקומבן באמצעות זאקי V & סיניסטר G המלכים