Welcome To The Black Week.

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif Welcome To The Black Week.

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי ?
אמן/אלבום השבוע ?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ?
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
ציטוטי השבוע ?
תכנונים לשבוע הבא ?
תמונת השבוע ? מדגישומטיק סקסי לשירותכם:: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנמנמ~

שיר השבוע של MCR? אהה דווקא השבוע לא יצא לי כלכך לשמוע אותם~
שיר השבוע בכללי ? מממ הרבה~ אבל בעיקר סום של ביסט, בריט' של מיסאיי [שזה מצחיק כי סום=בריט'. אז בעצם לשירים שלהם קוראים אותו דבר.] ושאט אפ של יוקיס~~~ אה והלו של שייני
אמן/אלבום השבוע ? אעהטעהאהאה הכל. ;_;
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט-
ספר-
תוכנית- האוס, ועוד מעט נלך לראות גם גלי ופרוייקט מסלול~ וידיאו- אין לי כוחXD אבל בעיקרון הקליפים של השירים שציינתי למעלה~
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
בשלישי חזרתי הביתה לאיזה שעתיים כי הייתה לי פגישה עם קצין העיר~ וההורים שלי בדיוק חזרו מחו"ל וקנו לי 3 דיסקים שאני ממש אוהבת3> ובתדודה של אבא שלי קנתה לי צמיד יפה של וויקד~ והשרשרת שלי של היצ'ול הגיעה
עייפות מצטברת ממש
ציטוטי השבוע ? אע, אני עוברת עכשיו על הספרון תמונות של סורי סורי של סופר ג'וניור, ופתאום שמתי לב מה שיוון [הבן אדם בתמונה] כתב ב- thanks to שלו. זה ציטוט מפסוקים מהברית החדשה [נוצרי אדוק וזה]. " Save me from bloodguilt, O God, the God who saves me. and my tongue will sing of your righteousness. O Lord, open my lips, and my mouth will declare your praise."
גאד כלכך צחקתי עליו עכשיוXDDDD
תכנונים לשבוע הבא ? אהה, צבא וזה.
תמונת השבוע ? הוא פשוט מושלם מדיי
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

QueenCryBaby

New member
מה זה לעזאזל מדגישומטיק? ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של MCR? נמ, סליפ.
שיר השבוע בכללי ? לא אני לא יכולה לבחור אחד
אמן/אלבום השבוע ? מכ"ר, טוקיו הוטל, אוונג'ד, אוונסנס, סיסטם.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? על טבעי, המנטליסט, ורוניקה מחליטה למות, סקוט פילגרם נגד העולם. דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
המזגן באחת הכיתות בשכבה שלי התפוצץ
אז הייתה שביתה של יומיים וכל השיט הזה.
עבודותשיעוריםמבחנים
ציטוטי השבוע ? "שון מזכיר לי פיטר פן. השם הפרטי של פיטר פן זה שון? ~אחרי דקה~ אה לא רגע זה פיטר!" תכנונים לשבוע הבא ? אין. תמונת השבוע ? ג'ראד וג'רארד, יותר טוב מזה?

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif נווו,האתר הזה שמדגישים בו../images/Emo3.gif

התמונה!גרררררררר

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif זה לא הפסיק להתנפח אעאעאע$@#

שיר השבוע של MCR?
נהנהנה כרגיל בחרישה.ונמ,איימ נוט אוקי וקנסר.
שיר השבוע בכללי ?
למטה>>
אמן/אלבום השבוע ?
אוונג'ד
פאניק,סימפל,נירוונוש
..לא יודעת.XD
סרט: אמ,וואו היו כמה.לא זוכרת. ספר:
תוכנית: הלוחשת לרוחות
,דוקטור הו,דקסטר. וידאו: המווווווווון של מייכמ
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
גשםםם
לוקחים לי את בריאן!TTTTTT
קניתי שרשרת של אוונג'ד!D:
השיעור במת',נדחה עודפעם.
נדחה ליום שלישי,בפעם האחרונה.
קיבלתי את הראש בראש:)
ציטוטי השבוע ?
אבא:: הרוטב הזה מאוד מעניין.מאוד. סבתא:: אותי הוא לא מעניין במיוחד.לא סובלת טחינה.
אחותי:: יאאאא תראו הסלט שלי נראה כמו דינוזאור! זה הראש,זה הגב והנה הכנפיים!נכון?D": אני:: לא. אבא:: למה את מורידה לה את הביטחון העצמי?כן גאות,דינוזאור.
אני:: למה אתה צופה בכדורגל ישראלי?הם כלכך מכוערים פה בארץ. אבא:: למה את אומרת ככה,יש כמה חתיכים.טל ורד חתיך.אבל הוציאו אותו. המורה למת':: שב בשקט,תינוק מגודל. המורה לאזרחות:: אם אתם לא מוצאים חנות ספרים,יש חנות מעולה בדרום תלאביב. ליד כל הבתי זונות והנרקומנים,איפה שאני גר
אני:: את יודעת,ניו יורק טיימס,לוס אנג'לס נייטמס. אמא:: עזה טיימס.
תכנונים לשבוע הבא ?
יום הולדת
שיעור מת'.
לימודים
תמונת השבוע ?
דיויד
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק החושני במיוחד השבוע

מורני666

New member
למי יש בלון שחור של Arthur Guinnes Day? בא לי

שיר השבוע של MCR? Bury Me In Black
שיר השבוע בכללי ? OK GO - WTF
אמן/אלבום השבוע ? AFI
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? Ten things I Hate About You
דבר טוב/רע שקרה השבוע ? טוב - ההופעה של סקופיונס :) רע - יתושים אכלו אותי כלללל השבוע.
ציטוטי השבוע ? המתופף של סקורפיונס בהופעה: "Everyone, drinks in the air! What, no beer?! This is a rock'n'roll show!!! Alright, Put your hands in the air, phones in the air, whatever you got !!" (ברור, למה שיסכימו להכניס / למכור בירה בהיכל נוקיה
)
תכנונים לשבוע הבא ? וווהוו, ראשון עד רביעי בים המלח... מה שהופך את זה למושלם, כי זה אומר (כמעט) שבוע שלם נטול צבא.
תמונת השבוע ? אני מוכשרת בטירוף :) החלקה על הקרח
(חשוב לציין ש-3 פעמים בחיי הייתי בהחלקה על הקרח: פעם אחת יצאתי בסדר, פעם שנייה שברתי את מפרק היד, וזו הפעם השלישית חח) וגליה - עכשיו בטח תצחקי עליי שבגלל זה הלכתי שבוע שלם עם תחבושת על המרפק, אבל זה באמת יותר גרוע ממה שזה נראה! חח נו, תמונה באיכות פייסבוק =\\

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אוי אלוהיי כבר מתי היא תגיע אלייייי

ותגיד לי את שמה ואתאהב בהההההה שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי ? Basshunter - Saturday Dan Balan - Chica Bomb Ludacris - How Low Swedish House Mafia & Pharrell - One (Your Name) Tinie Tempah & Eric Turner - Written in the Stars Usher & Pitbull - DJ Got Us Fallin' In Love Yolanda Be Cool Vrs DCup - We No Speak Americano Fly Project - Mandala זוזי כמו בלונדה- Karizmo & Naor M אייל גולן - דברי איתי, בעירי, חייל של אהבה, דמעות, בין הטוב והרע אביהו שבת - עדיין שלך אמן/אלבום השבוע ?
- איך פגשתי את אימא, על טבעי דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
הצטננתי >< ציטוטי השבוע ? רפאל:"איזה דפוק אני, שמתי קרם ידיים ואחרי זה ג'ל בראש" ~צוחקים עליו~ ויקטור:"רגע אתה שם קרם ידיים?!" אני לויקטור:" דוקטור ו" מישהי:"מה הקטע של זה?" אילון:"זה כינויים אירוטיים" אני:"שמישהו יסביר לי מזה נבדל?!" אדי:"זו מילה בסינית" קיצצר היו עוד מלא אני לא זוכרת תכנונים לשבוע הבא ? מבחנים, שיעורי נהיגה, יום המא"ה וסיור לבית המשפט ורבוטה.. אינלי כוח
תמונת השבוע ?

עוד לא הבנת מה זה נבדל? ../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

נו, כששחקן עובר את קו ההגנה של הקבוצה היריבה ונמצא לבד מול השוער אחרי שעבר את השחקן האחרון מהקבוצה היריבה ואז מישהו מוסר לו את הכדור, אז הוא נמצא בנבדל. כאילו, זה אופסייד. כאילו, זה תלוי מתי מוסרים לו את הכדור גם. נו, זה קשה להסביר. XD לקח לי זמן להבין, כן, אבל הבנתי בסוף.

you don't need pants for the victory dance

!cuz baboon's better than weasel _
שיר השבוע של MCR ? The Sharpest Lives
שיר השבוע בכללי ? The Pretty Reckless – Miss Nothing Kylie Minogue – Get Outta My Way Sky Ferreira – One Cee-Lo – Fuck You היהודים – כל הסיפור
אמן / אלבום השבוע ? Queen
סרט / ספר / תוכנית / וידיאו השבוע ?
אני מתה לראות כבר סקוט פילגרים, אבל לאא, למה שהסרט יגיע לאילת!?
דקסטר פושפוש שלי
ושבוע הבא Glee יקיריי, וטרו בלאד, יאיי
יש לי שלושה ושלושתם מעולים אז תראו!
http://www.youtube.com/watch?v=V1Dx08e9wIA
הילד הזה מדהים
http://www.youtube.com/watch?v=9uuqXXT7VYo
הם כלכך חמודים
http://www.youtube.com/watch?v=GrIp3k5pJQM
מצחיק אש
דבר טוב / רע שקרה השבוע ?
הופעה של ה- scorpions, היה ליגה
חברה ממש טובה טסה היום לקנדה לחצי שנה...
ציטוטי השבוע ? אני סנילית
תכנונים לשבוע הבא ? לשרוד את הבסיס הקקי שלי תמונת השבוע ? אחרי ההופעה של הסקורפיונס

Tell me why'd you have to go? ../images/Emo223.gif

With the ones that come lost are the best I know At times- seems like we've lost it all.
שיר השבוע של MCR? אין.
שיר השבוע בכללי ? A7X – Strength of the world |כת| Shattered by broken dreams Danger Line Lost It All
Chapter Four Linkin Park – The Catalyst Waiting for the end
No roads left
From the inside
אמן/אלבום השבוע ? אבנג'ד, לינקין.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט- התחלתי לראות 3 סרטים ואף אחד מהם לא באמת עניין אותי. גאד, שבת משעממת כ''כ. >< תוכנית- הפיג'מות, עונה חדשה
אע, יש פרקים שראיתי כבר 3 פעמים, זה כ''כ מצחיק
וידאו- AVENGED SEVENFOLD MAKING THE ALBUM SELF TITED
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
ספינינג
חוץ מזה לא הייתי כל השבוע במכון:/
ירד קצת גשם!!!
איזה חיוך דפקתי..
ואז חזרה השמש, בחיי שאני מקללת אותה.
הייתי חולה, היה לי חום והקאתי:/ אני שונאת כ''כ את ההרגשה הזו! פחדתי להגיע לבית חולים כמו שנה שעברה בדיוק.. העיקר שעבר. ><
הורום חזר לחיים, נפתחה קומונה של אבנג'ד, ומכ''ר הנבלות התחילו לעדכןD:
כל מיני כאלה ואחרים~
ציטוטי השבוע ? - מקווה שתצליחו להבין, זה היה קשה לתיאורXD- ~הכל קורה בארוחת ערב של יום שישי~
~חגי ושגיא נזכרים במערכון~ אמא: "על מה אתם מדברים?" חגי: "אוי אמא, אל תתחילי עכשיו 'אני לא זוכרת', את כן ראית את זה!" אבא: "אל תכעסו עליה, זה בא עם הגיל!" אמא: "עם הגיל, הא? אז אולי אני אשכח לבשל? אולי אני אשכח לנקות?!" חגי: "חחח פתאום אתם רואים את אמא שואלת את אבא 'נו, אכלת? אהה, לא בישלתי היום בעצם' , ואת אבא: 'אכלתי כבר הבוקר, לא?' יענו, שניהם לא זוכרים"
אני: "נראה מה אבא יעשה כשאני ואמא נהיה בלונדון" אבא: "אני אסתדר מצוין עם קופסת טונה" שגיא: "ולחם עם בננה" ~אני ואמא בו זמנית~ אני: "לא, לחם עם בננה זה אמא" – אמא: "לא, לחם עם בננה זה אני" חגי: "לפי איך שאני מכיר את אבא הוא בטח יכין 2 דברים: 1- [אני וחגי בו זמנית] "שקשוקה" -חגי: "נכון, ו- מרק ירקות" [אבא תמיד מכין את זה בחורף] ~שגיא מתחיל לדבר על המרק ירקות שהוא אוהב~ אמא: "אני יכולה להכין לך מרק עם ירקות, או ירקות עם.." ~שנהב וחגי ביחד~ "מרק!" חחחחחחחחחחחחחח עזבו.
~אני ואחים שלי מעלים ציטוטים ממערכונים~ אמא: "אולי תהיו סטאנדפיסטים?" שגיא: "אבל זה בדיחות לא שלנו" אבא: "אני יכול לכתוב לכם בדיחות אם אתם רוצים!" שנהב: "כן, ממש. הנה יש לך כבר אחת טובה!"
~שגיא מביא כוסות ליין~ שגיא: "כמה כוסות להביא?" אני: "תביא שניים, רק אתה ושנהב שותים, לא?" חגי: "אל תביא לי כוס, אני אשתה בכוס שלי כבר" אבא: "גם אני, אבל רק עם הכוס הזו!" [יש לו כוס זכוכית כחולה עם ידית שהוא שותה רק בה] ~שגיא מביא יין, 2 כוסות יין ו-2 כוסות רגילות~ ~אבא מתחיל לברך את ברכת המזון~ חגי: "אמן" אני: "אמן" חגי: "לא צריך להגיד עכשיו, יא סתומה סתם אמרתי"
זה קורה לי כל פעםXD ~שגיא מוזג יין וחגי מסמן לו למזוג לו בכוס שלו, שגיא מוזג לו~ ~שגיא מוזג לאבא בכוס זכוכית קטנה שהוא הביא~ ~אבא תוך כדי קריאת הברכה שופך את היין מהכוס ששגיא הביא לכוס הכחולה שלו וכולם נקרעים מצחוק~ ~אני חצי צוחקת חצי בוכה, יענו אשכרה עם דמעות~ "איך אני אתאר את זה בפורום?!" ~כולם נקרעים~
הצלחתם להבין מה שקרה פה?!
~אחרי כל זה~ שגיא: "תפסיקי את והפורום שלך" אני: "מה אתה משחק אותה, העיקר עזרת לי לכתוב פעם שעברה ציטוטים! ואחר כך עוד התקשרת אליי במיוחד כי נזכרת במשהו.. יאלה יאלה"
ואחרון, ה-ציטוט של השבוע שלי: "וַיֹּאמֶר לוֹ יְהוָה לָכֵן כָּל הֹרֵג קַיִן שִׁבְעָתַיִם יֻקָּם" - גאוניות לשמה
כמובן שאני הכרתי את זה וידעתי על זה, אבל לעזאזל, אף פעם לא חשבתי לצטט את זה. זה גאוני! מקווה שכולכם הבנתם
יאללה, ביי.
תכנונים לשבוע הבא? ספינינגגגגגגג, אלא מה?! אני מרגישה דובי;; זה כזה נוראי לאכול ולא להתעמל>> אהה, ואני חייבת לקנות טושים חדשים!
תמונת השבוע? אקראית:) הודגש וקומבן באמצעות זאקי V & סיניסטר G המלכים

NoAmItA ChAn

New member
איזו תמונה חתיכההה!

שיר השבוע של MCR? כמעט הכל! אני חורשת עליהם עכשיו, אז זה ממש כיף! DDD: שיר השבוע בכללי ? הממ.. לא של MCR, אני אומרת ש: So Far Away - A7X Vox Populi - 30STM אמן/אלבום השבוע ? MCR - BIG TIME! סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט - לא נראה שהיה משהו XP ספר - "פרסי ג'קסון" 4+5, המנגה של "אזומנגה דייהו". תוכנית - "יומני הערפד"!!!! התחלתי לראות בתחילת השבוע, וכרגע אני בפרק הכי עדכני שיצא עם תרגום XDDD (עונה 2, פרק 4) דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
חברה שלי באה והיה ממש כיף! D:
הלכתי בשישי לחברה שלי, כי מלא באו אליה לכבוד יום ההולדת שלה, והיה ממש כיף לראות חברים שלא ראיתי ימבה זמן :)
פגשתי את אופק ואת עינת, למרות שרק לכמה דקות XP
ירד גשם!
אומג. המוכר שלי.. המ.. לא יודעת אם אפשר לומר שהתחיל איתי, אבל.. הוא פשוט.. המ.. "הזמין" אותי לעבור מול החנות שלו יותר
הסתפרתי D:
הרבה בבית XP
קבעתי סוג-של ראיון עבודה ב-"הדרן" D:
שיעור נהיגה, שיעור גיטרה.
היום אכלנו בזוזוברה D:
מסיבת אוזניות ליד כיכר רבין - היה גדול!! בחיים שלי לא יצאתי למסיבה, ואני לא ממש רוקדת במסיבות, אבל שם רקדתי וזה היה ממש כיף!
אני צריכה לשירותים ואין לי כוח לקום מהכיסא ;_;
עוד שבוע כשאיאן סומרהלדר לא איתי
>: ציטוטי השבוע ? הממ.. האמת שהצטברו לי ציטוטים מלפני שבועיים, אז אני אכתוב אותם XP אני: וחוץ מזה, מתי תבואי אליי? אני מזכירה לך שאני לא ממש בכיוון שלך XP אליס: צריך מתישהו, יום אחד, מהבוקר אני: XDDDDDD אני יותר מאשמח! אליס: חחחחחחחחחחחחחחחחחח האמת שקשה לי לדמיין אותך יותר משמחה. זה כבר יהיה קצת מפחיד XDDDDDDDDDDDDDD הרגת אותי! אליס: את צריכה להגיד לו: "אתה יודע...ממש ניסיתי להכיר אותך ולפתח שיחה. חבל שאו שיש לך סוג נדיר של אוטיזם שמונע ממך לתקשר עם העולם, או שזה מבחירה. אבל אני כבר יודעת את הסוף של הסיפור הזה, אתה הולך להישאר הגרסא הגברית של בתולה זקנה עם 100 חתולים בבית נטוש." $#%$##$ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אליס: וואי, אם אני ואת נעבור פעם על ה497 קבצי היסטורי שיש לנו נמצא לא פנקס, לא מחברת, לא דפדפת, נצטרך להשמיד יער בשביל לייצר את כמות הדפים שעליהם נעתיק את כל הציטוטים. מה שנכון נכון <: תכנונים לשבוע הבא ? הממ.. התלמדות בעבודה, לקבוע לפסיכומטרי, להמשיך לראות את כל הסדרות שאני רואה XD שיעור נהיגה, שיעור גיטרה, לתת שיעור פרטי לבן דודי.. תמונת השבוע ? חמודייייייייייייי!!!
!!! בא לי לתת לו חיבוק מוחץ ולא לעזוב לעולם ;________;

Wrath Within

New member
שונאת לנדנד אבל...../images/Emo11.gif

רק מרגישה את הצורך להזכיר לכן שהוא שלי

למעלה