Welcome To The Black Week.

NoAmItA ChAn

New member
שונאת להיות ביץ' אבל..

רק מרגישה את הצורך להתעלם
מעכשיו הוא שלי אז שוש
.

הסיכומ"ש הקודם שלי היה בערך לפני בנתיים ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR? Desert song
Helena
שיר השבוע בכללי ? Desert song Ensiferum-Twilight Tavern אמן/אלבום השבוע ? אנסיפרום
(שבאים בקרוב לארץ!) סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? יומני ערפד דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
ציטוטי השבוע ? "קרחת בלונדינית" תכנונים לשבוע הבא ? בית ספר , עבודה.. שגרתי למדי..
תמונת השבוע ?

oODamnRegretOo

New member
../images/Emo103.gif I´ll tell you something

I think you'll understand When I say that something I wanna hold your hand
שיר השבוע של MCR? כל TBP כי התקופה והגשם הזכירו לי את היום שקניתי אותו ~התרגשות~ שיר השבוע בכללי ? i wanna hold your hand - the beatles
אמן/אלבום השבוע ?MCR, BEATLES סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? מעבר ליקום, כמה שאני אוהבת תסרט הזה יואווו. דקסטר שלוטת! דבר טוב/רע שקרה השבוע ? יום אליפות צה"ל למפקדים: היה קר, מגעיל, מסריח, ללא שינה בכלל ועבודה ללא הפסקה על הרגליים >< אבל היה כל כך כיף ומצחיק וקיבלתי דרגה!!!!11 אחרי שנה D: ציטוטי השבוע ?"תרשוםתרשום: אוראל אנחנו אוהבים אותך (הקהילה)" "קוביייי מה עם הדוחות סמתר!!!!!!!?!?!?!" "מה שאת צריכה זה תמני, תצאו לדייט ותשלמיי, יקנה לך ים של מתנות בשקל!!" "אני מזכירה לך שאתה על אדום לבן ואתה תקבל דו"ח!!!!!!!!!" תכנונים לשבוע הבא ? לקנות כרטיס ללינקין פארק!!!1 תמונת השבוע ?-> הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

PUMPKIN juice

New member
סמכמו"ש D:

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי ? Unintended-Muse כמה ששמעתי את השיר הזה השבוע. פשוט מדהים. Blackout-Muse The Kill-30STM אבל גירסא אקוסטית כלשהי שלהם שמצאתי ביוטיוב, גירסא מדהימה! אמן/אלבום השבוע ? מיוזוש
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט-האצ'יקו.. היה את זה בהוט גולד, כמה שבכיתי! וגם שאטר איילנד שהיה בקיבוץ, סרט מפחיד וטוב :) ספר-אין לי זמןןןןן, אני צריכה לקרוא את 80 ספרים בו זמנית תוכנית-אקסטרים מייקאובר ויומני הערפד. גאאאאדדד סטפן דווו מיייי!
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
כייף בבצפר :)
ישבנו יום שישי בבלוקונים והיה ממש נחמד.
ההורים ואחי הקטן נסעו לשבוע וחצי בשוויץ והבית ריק!
אני אשכרה מאוהבת במגמת מוזיקה. כ"כ כייף לי שם.
גיליתי שאני נוסעת עם מגמת ספרות מורחב לספרדדדדד אעאעאעאעאע! D: זה הולך להיות בנובמבר ויהיה כזה כייף!
יום חמישי שהיה חרא של יום, גם בבצפר היה מגעיל וגם היה לי ריב ממש גדול עם אמא רגע לפני שהם טסו.. אבל הסתדר בסוף :)
עייף לי! ציטוטי השבוע ? לא זוכרת משומה..
תכנונים לשבוע הבא ? לזכור להתקשר לאורית, לשרוד את השבוע בדד, לכייף, לישון, להתפלל לגשם וקור ויש מחר משימת בר מצווה שנייה! D: תמונת השבוע ? מוחע.

TicketToRide

New member
go fix yourself !! ../images/Emo129.gif

שיר טואוב !
שיר השבוע של MCR?
מיי וואי הום איז טרו יו ... כמו כל שבוע
שיר השבוע בכללי ?
Papa Roach - Scars Papa Roach - Last Resort Papa Roach - Blanket Of Fear Papa roach - sometimes Madina Lake - Me vs The World Madina Lake - Here I Stand Madina Lake - Escape From Here The Used - The Bird and The Worm גאונות !
Good Charlotte & Avenged Sevenfold - The River
! שאדווז עושה את כל השיר ! Avenged Sevenfold - Demons ג א ו נ י !
אמן/אלבום השבוע ?
אוונג'ד .. פיי , הפתעה רצינית !
Live in the LBC & Diamonds In The Rough שהוא פשוט אלבום גאוני אין לי מילים כבר .
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ?
ספר - הסוד . תוכנית - האנה מונטנה
ווידאו - הסופרייז סונג של זאקי
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
הייתי חולה ..
ממשיכה ללמוד לתיאוריה .
מחר יש לי בוחן ולא התכוננתי .. במת' .
סידרתי את האייפוד .
ציטוטי השבוע ?
נשבעת לכם שאבא שלי הוא ציטוט אחד גדול
.
תכנונים לשבוע הבא ?
יום ארוך בבצפר , ללכת לחברה שלא ראיתי מלא זמן , לצלם את חברה שלי , ללכת עם חברות לסרט ו.. ממ לישון בין לבין ? ..
תמונת השבוע ?
אני אשמח לבקר שם ... הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה