אגם בדוקו סלבס בהוט

טל ועדי1

New member
כן.. רואיםם.. ורואים המוןןןן דבריםם

ותמונות שאף אחד לא ראההההההההההההה...!!!!! זה פשוטטט מ=ו=ש=ל=ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו התעלפנווווווווווווווווווווו מהשלמותתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!! כזאת מדהימההה מהרגעע שהיא נולדהה

שירוש 221

New member
תמיד היה נראה שהיא הייתה יפהה

היה עליה בכלל מניי אתרים שהיא הייתה קטנה תמונות שונות אבלל איזה מעלפת ועכשיו בכלל היא השתנתה

שירוש 221

New member
תאמיני לי שלא כדי לך זה כואב...

אמרו שגם לה זה כאב לצלם את זה והיא אפילו לא הייתה מוכנה ריגשית מספיק אפילו פלג אחיה ואמא שלה לא כל כךך ראו כיאילו אמא שלה כןן אבל פלג לאא. וגםם אותי זה הסביעה רצון זה כאב כזה לראות אותה איך היא בוכה ומזיזה את הראש צריך להיות אמיץ בכדי לראות את זה וחוץ מזה בערוץ 7 בשעה 7 יש את השידורים החוזרים של אהבה מעבר לפינה 1 אז אפשר ליראות ויש גם שידורים חוזרים למוחורת בצוהריים ככה ב- 14:300 אוו לפניי או אחרי והשאר היה מעלף אין היא פצצה לא נורמלית...

מאשה

New member
די!!!!!!זה לא פייר!!!!!!!

ביס בקושי משדרים משהו על אגם!!!!!!!!!!!!שילכו לקפוץ עם נינט!!!!!די נימאס לי מהיס ה****** הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!רוצה הוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!די זה מחרפן אותי לגמרי!!!!!!!!!!!!!לא יכולה יותר איתו!!!!!!!

einatit4

New member
../images/Emo99.gif

אין לי פשוט מה להגיד.. זה היה מ=ד=ה=י=ם אין אין איןןן אחד הדוקוסלבים הכי הכי הכי מקסימים ומרגשים.. בכיתי בקטע שהראו את אבא שלה [
איזה פדיחות מזל שכולם פה ישנים...] ובדקתי.. עדיין אין את זה בויאודי.. בטח אחריי שכל השידורים בחוזרים יפסקו ישימו את זה שם.. [זה יהיה עוד חודש..
חחחחחחחח] זהווו מ-ו-ש-ל-ם!!!!

פוסה

New member
אני אשתדל ../images/Emo8.gif../images/Emo28.gif

ואיך אתה עוד אומר לי במסנ שיהיה באכות?
שאני מקליטה זה תמיד באייכות.. אני אנסה היום מתי השידורים החוזרים של היום? יש לא בליליה?

אין מיליםםם :p

וואי היא מהממת!! איזה בובה היא כשהיא הייתה קטנהה!! חחח הראו וידאו איך שהיא מדגמנת כשהיא פיציתתת יווו
והסצנה של האונס הייתה עצובה כזאת.. אמרו שהיו לה אח"כ סיוטים :( ואיזה חמוווווווד פלג

אייללוש

New member
כן היא גם הלכה לפסיכולוג..../images/Emo3.gif

בעקרון אני ראיתי בערב ב7:15 במקור ויום אחרי השידור חוזר והיה מצעד והראו את הסצנה ככה שבעצם ראיתי 3 פעמים וזה כל פעם מכאיב מחדש

אלוהיםם איזה שלמותתתתת../images/Emo99.gif

נסעתי למלון של דודים שלי אז לאא ראיתי ב22:05 ראיתי בבעשרה ל1 אלוהיםםםםםםםםםםםםם אני הייתי בשוקקקקקקקקק איזה תמונולת היו שםםםםםםםםם
אני אומרת לכםם ראיתי את כלל הדוקוסלבים של הוט בידור ישראליי וזה היה הכי יפהההההההה זה היה שולטטטטטטטט!!!! ואיזה וידואים היוווווווווו אימאלהההההההההה מהביתת ודברים כל כך נדירים והכלללללל אני לא יכולה לדברר
איילה בואי אליי לראות היוםם דברי איתי!!

אהה ושכחתי שני דברים

- יקח קצן זמן עד שישימו את זה בVOD כי את הדוקוסלב בקושי מעדכים וכרגע זה ביכלל מעודכן לעונה הקודמת ולא לעונה החדשה - אביחי וכל מי שלא ראה אני ישתדל להקליט ולעלות אבל אני לא מבטיחה על תפתחו יותר מידי ציפיות שלא תיתאכזבו

פוסה

New member
אני ראיתי אבל לא יכלתי להקליט אתמול

אני אנסה היום בשידורים החוזירם להקליט למי שאין הוט ותמיד ביס משדרים על אגם לא בהוט

אאאאאאאאאאבבבבבבבבאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif

אאאאאאאאאאאאיזהההההההההההההה שלממממממממממווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
איייייייייייייזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזהההה מההההההההממממתתת היייייייייאאא היייתההההההההההה
אאאאאאאאנייי חייבתתת לראות שידוווור חוזזזזזזזזזזזרר
| ככככככככככככפפרעלללייההה איזהה ייפפהה!!!
ראייתםםם שהיא הייתתההה פיצית שהיא הייתהה בתצוגת אופפפנההההה?? אייזהה מתוקההההההההההמאוהב|
והיוו שםם מלאןן תמונותת שאיןן לאפחד מאיתנווו
היוםם אני אנסהה לצלםםםם בעזרת ה'!!

N A D U

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווו

היא באמת מושלמת אני גם ראיתי את זה אבל לא הקלטתי אולי היום אני אקליט את זה בצהריים

נכוןןןן היא באמת היתה מושלמת../images/Emo99.gif

חחחחחח ושיר השרוטה שמה שעון מעורר לכל השידורים חוזריםם
חחחחחחח אני חייבת זה דורשששששששש!!!
זהה היה מ=ו=ש=ל=ם=!!!!!!!111 אבל זה היה קצררררררר זה עבר לי כמו 7-8 דקות ואני לא מגזימיה
הייתי כל כך מרותקתתתתת אלוהיםםםםםםם איזה מוששלמתתתתתתת!!
כפרה עליההההה איך הייא ריגשה אותיי ביכלל בהכללללל פשוט שלמותת יפההה שליייי

למעלה