אדם בחווה

תפוז תתביישו לכם!!!

אין לכם כסף לקנות שרתים?!מה קרההההההה פתאום אה? אני רוצה להסביר לכם מה היה.. לפני שעה בערך בחדר של אדם וחווה נחרדתי לגלות כמה תפוז לא מעריכים את מה שיש להם באתר..ובקרוב מאוד עם המצב ימשך ככה אתם תאבדו את כל הרייטינג..ואת כל הפרסום שאדם וחווה עושים לכם!! מה שמוזר לי זה שלפני מספר ימים בחדר היו 600 אנשים ולא היתה תקיעה אחת ..נפתחו מספר חדרים שבהם אנשים יכלו לצפות מבלי שהתמונה תתקע שוב ושוב. איזה מישהו אמר בצ"ט "אתם לא יודעים איזה זהב אתם מחזיקים בידיים" אדם וחווה הם הזוג הכי מדהים שראיתי אי פעם..הם חמים ולבבים ואני חושבת ובעצם בטוחה שמגיע להם הרבה יותר מזה!! כל מי שתומך בי שיעשה ככה
!! וכל אחד מוזמן להוסיף את דבריו!!!!!

../images/Emo70.gifבושה

צודקים כולם מה שהיה היום אצל אדם וחווה ובבלוגים אחרים הוא בלתי אפשרי כשהחלטתם לקחת על עצמכם להקים את הרעיון הזה הייתם צריכים לחשוב על הכל וכנראה זה לא נעשה ומהרתם לרוץ עם זה וזהו.. וקיבלתם אלפי אנשים עצבנים שלא רואים ולא שומעים כלום זה היה שווה את זה תפתרו את זה!!! שרתים חדשים או טיפול אחר מתאים ימנע הישנות של מיקרים כאלה עכשיו נראה עד כמה אתם רציניים...||

John Lennon

New member
תפוז מה נסגר איתכם?

יש לכם זוג נפלא שפתח אחלה חדר היחס שלכם אליהם ממש מזעזע תנו להם תמיכה והרבה תמיכה כניראה זה לא מספיק מה שהבאתם עד עכשיו יותר מ 600 איש בחדר לא רואים תמצלמה לא שומעים עומס מחריד בחדר וזה ממש לא שווה ככה תנו לאדם וחווה הכל מגיע להם הכל כי הם מביאים לנו את כל האהבה שלהם לנו תעשו משהו כי אי אפשר להמשיך ככה אנחנו מאוד מבקשים תעשו עם זה משהו ומהררררררררר!!!

John Lennon

New member
אדם וחווה!!!!

אדם וחווה אין עליכם חולים עליכם אתם נפלאים ולא רק האקשן גם הצחוקים בסבבה אתכם להעביר את הזמן אוהב אותכם.

תפוז "היקרים"../images/Emo46.gif

אני מאמין שאתם יודעים מי אנחנו רציתי להפנות את צומת ליבכם אנחנו משדרים כבר כמה ימים היו לנו ימים של כ-600 איש בחדר ונפתחו 4 חדרים אוטומטית ולא היתה שום בעיה כולם ראו והשידור היה רציף והיום למשל היו לנו בחדר רק כ230 איש ואף אחד לא ראה או שראו תמונה תקועה ולא שמעו כלום לעומת זאת בחדר אחר היו יותר מ500 איש ושם הכל הלך חלק גם אתם וגם אנחנו יודעים שהבעיה היא אצלינו במחשב או במצלמה עצוב לנו שיותר מ 300 איש התאכזבו וגם אנחנו כמובן אנחנו פונים אלכם בבקשה לסדר את העוול כדי שנוכל לשדר יפה וחלק כמו בחדרים האחרים נ.ב אולי אנחנו טועים אבל זה מרגיש כאילו בכוונה בחדר השני ראו טוב מאוד ואצלינו לא

maris91

New member
אדם וחווה

מנהלי הפורום מתגאים בצ'טים חופשיים וזכות דיבור (כפי שאמור האינטרנט להיות) ובפועל דורסים ברגל גסה ובצנזורה מכוערת את היופי בבלוג שהקימו. פורטל תפוז לא היה כל כך פופולרי לולא אדם וחווה, תזכרו זאת כשיוקם בלוג דומה והצופים יעברו חיש הרף אליו.

maris91

New member
אדם וחווה

מנהלי הפורום מתגאים בצ'טים חופשיים וזכות דיבור (כפי שאמור האינטרנט להיות) ובפועל דורסים ברגל גסה ובצנזורה מכוערת את היופי בבלוג שהקימו. פורטל תפוז לא היה כל כך פופולרי לולא אדם וחווה, תזכרו זאת כשיוקם בלוג דומה והצופים יעברו חיש הרף אליו.

maris91

New member
תפוז מנתקים אותי בגלל אדם וחווה

מנהלי תפוז מנתקים אותי מהשרת בגלל תגובותיי לניתוק אדם וחווה מהצ'ט, בושה וחרפה.

בזכות אדם וחווה נפתחו עוד ועוד

חדרים,בזכות אדם וחווה באו אנשים להתעניין מה זה הדבר הזה שכולם מדברים עליו. הם התראיינו לעיתון בשבילכם... ומה הם מקבלים????? גוש חרא לפרצוף ואני מצטערת על השפה הבוטה הזאת אבל זה ממש לא מגיע להם!!!!!!

צריך לשמור על אדם וחווה בכל מחיר

צריך לשמור על אדם וחווה בכל מחיר. הרבה נמצאים בבלוג הזה רק בגלל אדם וחווה. בלעדם= זה היה עוד בלוג משעמם. מי שמחזיק את הבלוג הזה על כתפיו הם אדם וחווה. צריך לעודד אותם להמשיך . הרבה עוזבים טלויזיה, כבלים, וסרטים, ובאים לאינטרנט במיוחד לראות את אדם וחווה. אני מכיר מישהו שלא הלך לבר מיצווה של בן של חבר שלו, כדי לא להפסיד את אדם וחווה. צריך לתת להם גיבוי. (השפן של הצאט) 27.1.2004

למעלה