אדם בחווה

mirc5

New member
אדם וחווה

למה ההתייפיפות נפש תנו לשדר תנו לנו חופש

binjaminx

New member
הם צודקים!!!

הם צודקים... מי שמע על תפוז לפני אדם וחוה?????? תתעוררו שם בתפוז... לפני שאדם וחוה יעברו לתפוח...

Sam Anand Nityo

New member
שמעו ועוד איך שמעו

גם לפני אדם וחווה, ולפני כל העניין הזה של בלוג TV ידעו המון על תפוז. לידיעתכם - תפוז הוא קהילת האינטרנט האיכותית ביותר כיום, כבר למעלה משנתיים. יש לה מערכת הפורומים הטובה ביותר. תפוז קיבלה אליה את פליטי הקהילות בIOL, כדי שלא ייאלצו לעבור חס וחלילה לוואלה... שתבינו... תפוז הוא הסיבה שאדם וחווה קיימים - ולא להיפך. במקרה הטוב זו תרומה הדדית. ההבדל הוא, שלפני אדם וחווה וכל שאר החדרים המהוללים, רב הגולשים בתפוז היו כותבים או מנהלי פורומים, או קוראים נאמנים שיש חומר טוב להציע להם. כיום ערב התופעה החדשה נכנסים לכאן הרבה ילדים קטנים שבשתי לחיצות כפתור ממציאים יוזר ומעמיסים על השרתים - לראיה, העומס על רוחבי הפס של האתר... מה אגיד ומה אומר... כל המרבה הרי זה משובח - וכל המוסיף - גורע...

Sam Anand Nityo

New member
הבהרה...

אני לא מנסה "לצאת חוצץ" נגד אדם וחווה, או התכנית שלהם. אני מעריך את האומץ, ואת הנסיון לתת טעם טוב. אני לא מרבה לצפות בהם אמנם אבל אני בטוח שהם לא מנסים להרוס פה את האתר... או להוריד את הרמה...

De-Panther

New member
../images/Emo4.gifדיי לפתוח מלא...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הודעות על אותו הנושא
בכל מקרה... שימו לב שהזרימה בחדר שלכם היא מאוד מאוד גדולה (אם תלחצו על הלחצן של ההודעות מערכת בצ'ט תראו כמה אנשים נכנסים ויוצאים בשניה מהחדר שלכם) זה שתצעקו עכשיו תפוז לא יעזור בכלום... האנשים שעובדים בתפוז יושנים בשעה הזו... בכל מקרה... המחשב שלכם הוא זה שמשדר בעצם את הוידאו... מה שאומר שאם אתם רוצים שידור באיכות גבוה יותר אתם צריכים מחשב חזק יותר(או חיבור אינטרנט חזק יותר) לפי מה שראיתי לפני כמה דקות באתר(מתי שנכתבו כל ההודעות כאן בפורום בקשר לאדם וחווה) מה שקרה הוא שכמעט בכל התוכניות היו בעיות בקשר לשידורים... בקשר לשרתים... לפי מה שאני יודע(ומשום מה יצא לי לשמוע את זה הרבה) לתפוז יש הרבה שרתים ברמה מהמתקדמות ביותר אני מניח שתפוז לא ציפו להצפה כזו גדולה של אנשים בעקבות הכתבה... וגם תוך יום אי אפשר להתכונן לדבר כזה אז אין לכם מה להתלונן לתפוז על זה שאין להם מספיק שרתים או שהם לא מוכנים להרבה גולשים וכל זה... כנאמר לא יורקים לבאר ממנה שותים!! ובינינו... זה מעניין איך שבמשך הזמן נוצרות קבוצות שונות של צופים ואיך שקמים מתחרים לאדם וחווה ברייטינג שלהם... אבל בסוף רק החזקים והמתמידים שורדים
זה גם למה אני נפלתי... אני הייתי בדבר הזה כשהוא ממש התחיל
אבל אחרי זה לא הייתי כמעט בבית והגעתי לפערים בקשר לצופים וכל זה... בינתיים כולם הגיעו לערוצים הגדולים והנה... נשארתי בדד

אומרים "שימותו הקנאים"

תפוז יורקים לבאר שממנה הם שותים וזה אנחנו כל הקטע של הרייטינג יכול לישק לנו בתחת המחשב שלנו חדש ויש לנו את החיבור הכי מהיר לאינטרנט ואת המצלמה הכי טובה שיכולה ליהיות אז עם כל הפילוסופיה שלך בגרוש אולי כדאי שתבדוק את מה שאתה אומר לפני שאתה מצייץ ובקשר אליך אל תמות תחייה ותסבול קנאי ותמשיך להנות מאיתנו כל ערב

De-Panther

New member
../images/Emo4.gifלא אמרתי שום דבר|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

נגדכם אז אוקיי באמת יש לכם את המכשור הטוב וכל זה
(רק אחרי שירד העומס באמת הצלחתי לראות שזה עובד כמו שצריך) אז סה"כ היה עומס... ביג דיל

beutifull

New member
צודקים...

מערכת תפוז היקרה , אדם וחווה הם הם המודל לכל בבלוג t.v אל תתנו להם ללכת.. בגלל שידורים מקוטעים אתם גורמים אכזבה להם ולכולנו...

קוקית 25

New member
תפוז הלא יקרים../images/Emo46.gif

זה נכון ניכנסתי היום להרבה חדרים והיו שם הרבה בצ'ט ורק לאדם וחווה שיבשו את זה למה?? אצל כולם ראו טוב ושמעו טוב אז דחיל ראבק תעזבו את אדם וחווה בשקט
ותפרגנו קצת מה יש??

usama2007

New member
אדם וחווה אתם ענקיים!!!!!

אדם וחווה אתם ענקיים!!!!! יש לכם תמיכה מלאה באל קעידה ומכל לוחמי המוג'הידין ברחבי העולם!!!!!

../images/Emo23.gifאדם אתה יודע שאני אוהב אותך

אדם רציתי להיתנצל על ההודעה הקודמת שלי זה לא היה מופנה אליך ספציפית אל תיכעס עליי מקווה שתסלח אושר הגדול מכולם

BILLY HOLIDAY

New member
רוצה מחשב חדש?

רגע רגע בן אדם אתה רוצה לשדר טוב יותר? תקנה מחשב חדש.......מה אתה כועס על תפוז? מה הם אשמים שאין לך כסף לפנטיום 4 או לאנטרנט 2M . בזמנך החופשי צא ל 30 דק' מהמטה שלך תלבש משהו עליך ולך לקנות מחשב חדש. כל העצבים שלך זה עוונתות על תפוז שיקנו לך מחשב חדש?????? יש לך רייטינג טוב שמור עליו

mond

New member
תותחים

שני האנשים המדהימים באינטרנט עושים כבווווד

קוקית 25

New member
מה היחס הזה???

מה ניסגר איתכם??? מה היחס הזה שאתם נותנים לאדם וחווה?? הם נותנים לנו יחס והרבה יחס מה איתכם תנו קצת פירגון ותעשו משהו ומהרררררררררררררררררררררררר!!!!

למעלה