אדם בתוכנית של ג'יי לנו

mayarel

New member
../images/Emo79.gif ביצוע מדהים מדהים של פראס ל WWFM

http://www.youtube.com/watch?v=0TmQSlc1Jf8&feature=channel מהדקה ה1:50 בערך וואו !!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא מנגן את זה משגע!!!!!!!!!!!!! ממש לא יאומן כמה יפה. מתה על פסנתר. מדהים !!!!!!!!!!!! וואו. אין. ממש. אם זה היה עם הקול של אדם זה יהיה להיות אחד הדברים הכי יפים אי פעם. משהו!!!!!!!!!!! (
שימו לב שהשארתי סימני קריאה גם לאחרים .. אם כי השתמשתי ברובם..)

nini18

New member
הוא אבל שר מזעזע נאלצתי באמצע השיר

לסגור
כאבו לי האוזניים. אבל אחלה גירסה של השיר בקרוב טומי בפסנתר ואדם עליו שר את הגירסה הזו
אגב התכוונתי על הפסנתר, אבל גם על טומי זה בסדר.

mayarel

New member
היי חומד מה קורה ../images/Emo24.gif???

אדם מתראיין אצל לנו, נראה מעולה שנון ומדבר על מין..לנו לא מצליח שלא לגעת בו כל הראיון...הוא מופיע ונשמע משגע במיוחד- ממש ווקאלית מדהים שרואים שהם עשו חזרות, טומי מאופר כמו נערה יפה.... וכלום???? אין תגובה???שום דבר??? הכל בסדר????

nini18

New member
את צודקת אני פשוט ממש עייפה

יום ארוך ומייגע היה לי היום. והייתי חייבת להגיב על ההופעה של פארס חחח. הוא מדהים נראה מדהים אני יודעת אגב שביקשת ממנו לאכול אבל אני חייבת להגיד שאני מתה על הבטן השטוחה שלו פשוט מתה עליה אני רוצה ללטף אותה כל הזמן חחחח אוי התמונה של טומי עומד מאחרוי אדם גדולההההה אין אדם חייב להפוך אותו לגיי אם הוא עוד לא עשה את זה חחח מדהימים אני מתה עליהם אם הם יהיו זוג אמיצי (הלוואי
) הם פשוט יהיו הבראדם החדש שלי. טומי חייב לנסות הוא לא יודע מה הוא מפסיד. חחחחחח לנו חמודי ממש אהבתי את השיחה אבל (סורי שיש אבל) ציפיתי לשיחה קצת יותר מצחיקה חחח לבנתיים מכל הקומיקאים שראיינו אותו צלסי היתה הכי טובה חחחחחחח אוי המבוכה של אדם בקטע של אני לא מאמין שאמרת את זה, גדולה !!!!!
חולה על הפשושון הקטן הזה, מטורפת עליוווו פשוט חולה לו על הטוסיק חחחח. וההופעה היתה ממש מעולה
אבל בעיני כמו תמיד, כי אני תמיד אוהבת את ההופעות שלו (אפילו שהשיר כבר יצא לי מכל החורים האפשריים חח
) אהבתי את הלבוש הוא מדהיםםםםםםם.

mayarel

New member
רואה?? כשאת רוצה את יכולה ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

תתאוששי ותנוחי טוב

magenta73

New member
חמוד.

כיף לראות אותו מתראיין אצל אנשים שהוא מרגיש בטוח איתם, כמו עם אלן ועכשיו גם ג'יי. מצחיקולים שניהם.

mayarel

New member
אוי הקטע עם ה 'SAFE PLUCKING'

הרג אותי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך אדם עוד מנסה שלא לרדת לרמה הזו בהתחלה.. ואז מצטרף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

magenta73

New member
כן... הפרצוף שהוא עשה כשג'יי התחיל עם זה

היה סוג של oh you didnt אבל אז הוא מצטרף לחגיגה. מצחיקול.

InbarKiii

New member
חחחחחחחחחחחחח הוא היה כלכך מתוק בקטע הזה

הפרצוףףףף שהוא עשה D: ג'יי היה ממש חמוד איתו

munmun

New member
ממש אהבתי את הראיון..

הוא היה ממש מצחיק.. ואדם הרגיש נוח והיה ממש חמוד
וסוף סוף הראיון היה על עוד נושאים חוץ מהAMA.. ואהבתי את השאלות.. וכמובן ההופעה שהייתה מעולה

lama ken

New member
וואו איזה ראיון מקסים! מתה על ג'יי

כזה מצחיק וטבעי יצא הראיון הזה, וג'יי כל כך בעדו. (אוהבת את זה הרבה יותר מראיונות עם כל אלו שנמרחות עליו ומנסות בכוח להיות מצחיקות.)

למעלה