אדם וג'ייקוב

linoy45941

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהצעה,תיכנסו בבקשה!../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היי אני חדשה כאן ויש לי רעיון אולי נעבור ונפתח לאדם פורום מתקדם יותר,נוח יותר ויפה יותר? כמו הפורומים של OFF(הם הכי מוכרים) למשל למי שמבין על מה אני מדברת נוכל לעצב עיצוב סקסיי כזה עם תמונות של אדם
אני מתה לשים סמל סירטון שלו שר וחתימות וכאלה:) וזה גם יהיה נוח יותר ומחולק לנושאים ..מה אתם אומרים? דוגמה למי שלא הבין[אני לא אוהבת את כמעט מלאכים,זה רק דוגמא-] http://www.angeles-il.com/ או- www.gossipgi.off.co.il/ibheb בכ"מ,מה אתם אומרים?

R o c k s e n

New member
חשבתי על מערכת פורומים

אני יכולה להעלות אחת כזאת, יש לי שרת והכל אבל לדעתי זה מוקדם מדי. דבר שני, ממממ נראה לי שאסור לי לחשוב על זה בכלל כי סוכם עם תפוז שאני לא יכולה עוד פורום חיצוני. יש לנו את המקום המקסים והמדהים הזה ומה רע לנו פה? זה הולך יופי!. את מוזמנת להצטרף לכאן ולכתוב יותר

למה אי אפשר פורום חיצוני ?

והאמת שבינתיים באמת מאוד נחמד פה
מה גם שהפורום הזה הרבה יותר נוח לאלה שלא הכי מבינים באינטרנט וכל השטויות האלה

R o c k s e n

New member
זהו שאי שאפשר לשלב ../images/Emo201.gif

טוב לנו פה, אולי בעתיד שאדם יהיה כאן תופעה (הוא כבר מתחיל להיות) נעבור לפפורום משלנו וגדול יותר

Lady in red2

New member
תקנו אותי אם אני טועה, אבל

ממה שידוע לי, הגיל של משתמשים בפורומים כאלה הוא עד 16... תפוז זאת מערכת פורומים מבוססת של משתמשים מכל הגילאים... אז אם משאירים את הפורום בתפוז, לא רק שיש חשיפה גדולה יותר לפורום, אלא גם לקהל בוגר.

lama ken

New member
אני נגד

דבר ראשון, סליחה מראש "לינוי" אם אני טועה, אבל לדעתי זאת פרסומת מתחזה ולא גולשת-מעריצה אמיתית (זה יוזר שנרשם לתפוז בדצמבר 2009, כלומר ממש עכשיו, וזו הודעתו הראשונה בפורום...) ולגופו של עניין, המערכת בסגנון ההיא (כמו IDF תכלס) הרבה פחות נוחה מתפוז לדעתי. לא נוח בכלל שכל שרשור בעמוד נפרד שצריך להכנס אליו במיוחד, ושרשורים ארוכים נמשכים על גבי כמה עמודים ולמצוא את ההודעה שלך מאתמול צריך לחפש אותה, ולעבור על כל השרשור לראות מה עוד לא קראת זה קשה. השיטה של תפוז הרבה יותר מוצלחת, שרואים בעמוד אחד 10 שרשורים כולל כל ההודעות שלהם, ומסודרות נוח וברור. מי צריך חלוקה לנושאים? יש לנו נושא אחד והוא אדם. (אז נכון, אפשר שם לשים בחתימה תמונות גדולות וסרטונים אבל התוצאה של זה היא עמודים שלמים שמלאים באותה תמונה או GIF שחוזר על עצמו 10 פעמים ותוכן אפסי.)

InbarKiii

New member
דווקא זה הרבה יותר נוח במערכת כזאת

חוץ מזה שתפוז תקועעעעעעעעעע כל החיים ולכי תמצאי הודעות שלך. במערכת כזאת את תמיד יכולה למצוא.. וזה תמיד נחמד שאפשר לשלב תמונות וסמיילים ודברים זזים בתגובות. אבל למרות שזה הרבה יותר נוח עדיף שנישאר בתפוז שבו החשיפה לפורום היא גבוהה מאוד וככה בקלות אנשים יכולים להצטרף.

linoy45941

New member
מי פרסומת?

אני גולשת בפורום כבר כמה זמן,אבל הוא לא נוח לי אני רגילה לכאלה אז חשבתי להציע ולא הפורום לא רק מגעיל 16 מה פתאום לדעתי זה יותר נוח פורום כזה,מציע עוד דברים וזה.. אבל סבבה :) שמעי עכשיו את אדם ברדיו100 FM!!!

heart1soul

New member
אין לי בכלל בעיה להישאר כאן- אבל רוקסן

שאלה לי אלייך.. אם כבר:) אני מתה על הפורום הזה והוא נוח ואין צורך לעבור למקום אחר לדעתי.. במיוחד אם אסור מה ששמתי לב שהצ'ופצ'יק הזה מצד ימין הוא נורא קטן- כלומר יש מלא הודעות על דף אחד ובגלל זה- מאוד איטי אני למשל לא יכולה לגלוש כאן דרך האקספלורר אלא רק דרך מוזילה.. האם יש דרך כלשהי לצמצם את כמות ההודעות הראשיות בדף? כלומר שיהיה פחות הודעות... זה יצור יותר דפים אמנם אבל נראה לי שיהיה הרבה יותר נוח ומהיר לעבוד ככה .

R o c k s e n

New member
אז תשובה :)

וגם אני משום מה מצליחה לגלוש לפה רק דרך מוזילה ולא אקספלורר. ולי באופן אישי הפורום בכלל לא אטי, אבל הדרך היחידה לצמצם את כמות ההודעות בעמוד אחד זה פחות לנצלש, לפתוח יותר הודעות נפרדות. אבל אי אפשר מיליון שרשורים לכל דבר קטן כי אז זה יהיה ממש באלגן.. אז אני לא יודעת. אני לא חושבת שזה קשור לכמות ההודעות...אולי זה העומס שיש לכם במחשב?

InbarKiii

New member
כשאתן אומרות שאתן נכנסות רק דרך מוזילה

אז זה בגלל שבאקספלורר זה בכלל לא נפתח? או סתם איטי? כי אני נכנסת באקספולרר ורוב הזמן זה תקוע. אם במוזילה זה יותר מהיר אני אוריד..

InbarKiii

New member
הוא מממששששש חמודון

העלו מלא תמונות שלו בONTD הוא מתוקייי חח גם באשכול אז של התוכנית העלו תמונות שלו שהוא היה מממממממש דומה לבראד. אבל הוא בן 19.. אז בואו לא ניסחף חחח אדם לא צריך ילדים איתו D:

למעלה