אדם וג'ייקוב

linoy45941

New member
כאן אפשר לבקש-

כנסו לאתר של גלגל"צ http://www.glgltz.co.il/ ובצד שמאל יש "הבחירות"-שם כותבים איזה שיר אתם רוצים אז אם נפציץ הם כמובן ישימו ומתישהו הוא יכנס גם לרשימת הצבעה.. אני מקווה ששבוע הבא אדם כבר יכנס לעשיריה ברדיוס 100FM

linoy45941

New member
../images/Emo207.gifאדם בראש 1-על האלבום+

יש כתבה על האלבום של אדם,ביקורת ממש טובה והוא קיבל את הציון הכי גבוה(כמובן D: )-5 כוכבים וסתם יש תמונה שלו גם באסטורולגיה.. ואני מתלהבת תכף אדם ברדיו בי-ש-ר-א-ל!
ברדיוס100 אף אם..להמשיך להצביע תמיד:)

heart1soul

New member
וואי 5 כוכבים?:) מצויין! אני שמחה

אני כמובן נותנת לו 10 כוכבים חחח אולי גם מיליון... וברור חייבים להצביע עד שהוא יהיה מקום 1(מותר לחלום)

nogigoosh

New member
ועמוד אחרי זה כתוב עליו גם

שיש לו שיר שלא הצליח להיכנס לדיסק שאדם היה מאוד שמח לשיר בתור שיר הנושא של דימדומים 3, ושהוא רומז שהשיר מדבר על ערפדים

MIDNIGHT SKY

New member
חחח הקטע בסוף כשהוא נפל על הרצפה

XDDD ו-וואו ! הוא ממש ממש טווובבב @!

mokasosex

New member
אני רוצה אותו לאדםםםם !

גייייי והטיייפ , אני רוצה אותו HAPPY וזו הדרך !

ר ו ח ל י

New member
זה הכי טוב שאפשר לסדר לאדם? ../images/Emo122.gif

די נו באמת אתם חושבים ככה? מה יש בו? הוא סתם פרווה כזה.. אדם צריך מישהו מלהיב, TOMMY IS THE ONE. אדם עוד יוציא אותו מהארון חכו. אחרי בראדם זו הזוגיות הכי יפה שיכולה להיות לו!

R o c k s e n

New member
אני איתך ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

איזה התפשרות הוא לאדם. והוא ממש קטין בשבילו

mokasosex

New member
יאלללה הוא מתוק והוא דיייטינג

איתתו קצת מה רע?
הוא גמיש, מתוק וקטן
*מעולם לא טענתי שלאדם יש טעם מצוין בבחורים צ'יקסי וקריס זה הברקה של פעם ב..*

heart1soul

New member
יוווו הוא נראה ההרבה יותר טוב פה מאשר בתמונה

ממש חמוד! מתאים לאדם!:) חחח ורוקד מדהים!:)

InbarKiii

New member
הוא מדהיםםםםםםםםם

כל הצהריים ראיתי ריקודים שלו. ואווו הילד מוכשר בטירוף :) וגמיש ~ חחח העלו מלא תמונות שלו ובכל התמונות הוא עושה שפגטים מטורפיםםםםם XD אדם יעריך את זה חח

ר ו ח ל י

New member
אממ הוא רוקד יפה אבל הוא לא הטעם שלי בכלל

ובטח לא של אדם לדעתי. הוא נראה טוב אבל אין בו משהו מיוחד והוא לא חמוד, כאילו אין בו איזה חן הוא רגיל כזה. ובשבילי אדם צריך אחד שנראה מהמם כמובן ושיהיה חמוד חיצונית ופנימית. יכול להיות שיש לו את זה פנימית אבל שוב, הוא לא משהו. \=

mayarel

New member
מוכשר בטירוף ונראה יאממי

אבל אין מצב שהוא בן יותר מ20 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי הגיע הזמן שאדם יגדל. (ויהיה עם טומי)

InbarKiii

New member
חחח צודקת מאיוש, הוא בן 19 :)

ואני ממש לא רוצה אותו עם ילדונים חחח

בן 19?! חחח וואו..

אז הוא אוהב אותם ממש צעירים.. אני גם בעד טומי! ואפילו שהוא סטרייט..לאדם לא יקח הרבה זמן להעביר אותו לצד השני P:

למעלה