אדם וחווה

לא יעזור לאף אחד...

אדם וחווה החדר הכי נורמלי ויש גם את המקורית זאת שעשתה מופע ב5 בבוקר משהו סוף הדרכים חחחחח

beutifull

New member
אנשים שבת שלום לכם..

ראיתים אתמו את אדם וחווה , זה מטורף לגמרי מה שהולך שם, לא יודעת מה איתכם אבל אני התמכרתי. סוף שבוע מדהים שיהיה לכם..

לא הגזמתם עם התגובות?

תרגעו ותשמרו על העצבים המתמוטטים שלכם יש סקס בכל מקום השאלה היא איזה סקס זה אנחנו לפחות מציגים את הסקס בצורה לא בוטה ונעימה ושכך ילמדו מאיתנו כולם שסקס עושים מאהבה ולא כמו בסרטי פורנו כמו שחלק מאתכם מנסים להציג אותנו אין אלימות אצלנו וגם זה לא פורנו קשה שמראים חדירות ותקריבים למיניהם אז אם זה מה שהילד ראה ועשה על זה ביד אינששאלה שהוא למד משהו גם על מערכת יחסים זוגית פורחת
לכל המרובעים ואלה שיוצאות להם העיינים אנחנו מבינים שאין לכם את האומץ להודות שגם אתם באים לחדר שלנו ורוצים גם לפתוח כזה בלוג רק חבל שאין לכם את האמצעים הדרושים לכך נה באוזןןןןןןןן

נמאס מהקטנוניות, פשוט נ-מ-א-ס!!!!:-

ההודעה הזאת נוגעת לכל אותם האנשים שהקטנוניות שלהם נשפכת להם כבר מהאוזניים ושכל מה שמתקשר למילה "פרגון" בטח שלא מתחבר לשם שלהם (או לניק ניים). אני מצביעה באופן ספציפי דווקא על אותם האנשים הקטנוניים שנכנסים לחדר המוצלח של "אדם וחווה בעדן" במטרה לקלל, להציף, לעקוץ, להסית ולפגוע בכל דרך אפשרית בגלל שהחדר לא לטעמם. אותם אנשים "יקרים"- הדרך שלכם להביע את דעתכם מ-ס-ר-י-ח-ה!!!!!!!!! את אף אחד לא מעניין אם אתם יושבי ישיבה, נזירים, או סתם בתולים משועממים שבאו להרוס מקנאות. אותנו האנשים שכן נהנים לשבת בחדר ולצפות ולדבר עם הזוג המקסים מעניין כמה מהר תעופו מהחדר ותלמדו לא לחזור. עוד לא נתקלתי במצב שנושא החדר היה- "בואו תעקצו אותנו, תהרסו לנו את הכיף ואת הפתיחות, אנחנו נעיף אותכם, אתם תחזרו, וכך שוב ושוב ושוב.." אני מבינה שיש פה אנשים שחשים שהם משטרת הצניעות או איזה שליח של אלוהים שבא לעשות את העולם יפה יותר אבל אותנו זה לא מענייןןןן!!!! אף אחד לא כיוון לכם אקדח לרקה ואמר לכם להיכנס דווקא לבלוג הזה. יש מספיק בלוגים באותן שעות שלא כוללים סקס (אוי שיט ליכלכתי את הפה. 'צטערת. ) או עירום (שוב פעם מלוכלכת שכמותי) ואתם מוזמנים בכיף להתאים את עצמכם לאחד מהחדרים האלה כמו שעולה על רוחכם. הנהלת תפוז עשתה ככל יכולתה כדיי לשים גבולות מסויימים בחדרים שאתם כל כך שונאים (בגלל זה אתם שם לא?) ושמה את כל האזהרות האפשריות כדיי למנוע כניסה של "קטינים" לחדרים הללו. ברגע שלחצם על האישור כניסה השאר באחריותכם. להבין את הראש שלכם ולמה יש בכם כזה כוח ורצון להרוס אני לא ינסה להבין כי אני לא אצליח. אבל אני רק רוצה להגיד שבחדר הזה יש הרבה יותר ממה שרואים. יש שם 2 אנשים מקסימים שאוהיבם אחד את השני ויכולים ללמד את הצופים הרבה ולאו דווקא על סקס. החדר עושה הרבה אנשים מרוצים וזאת הסיבה גם לרייטינג הגבוה. אז אתם שמנסים להרוס- צאו מזה. יש לכם 2 אפשרויות: א. אל תיכנסו (גם ככה אחריי מילה אחת לא במקום תמצאו את עצמכם בחוץ. בשביל מה לטרוח?) ב. תיכנסו ותנסו להנות. אם אתם לא נהנים? אף אחד לא הכריח אותכם להיות שם. יש הרבה אנשים (כמוני לדוגמא) שלא היו פותחים בלוג כזה כי זה לא הם. אבל הם יודעים להיות שם ולהעריך את האנשים שעושים מאמצים כדיי שכן יהיה אחד כזה. תלמדו להעריך במקום להוריד מהערך. מספיק עם הקטנוניות! מספיק להרוס לאנשים שכן נהנים ולגרום לאדם וחווה להפסיק את השידור בשביל לזרוק אותכם או בגלל שהם התייאשו מאנשים כמוכם. אם אתם חושבים שמה שהם עושים זול- תשמרו את זה לעצמכם. אתם לא משעשעים אף אחד בזה שאתם כותבים את זה בכללי. מקווה שהשפעתי ושאותם אנשים יגלו קצת יותר בגרות וקצת פחות אגואיסטיות ויתנו לפחות לאנשים אחרים להנות. אדם וחווה- אתם עושים אחלה דבר שבעולם ואני יודעת שאני מדברת בשם עוד הרבה כשאני אומרת שאני אוהבת אותכם מאוד מאודדדד !!! :) נטלי.

ExsoTic Cop

New member
שיר לאדם וחווה בהקדשה אישית ממני:)

אדם וחווה הזוג הכי מושלם בצאט לראות אותם ופשוט להתפוגג אמנות הסקס אולי לנו זה נשמע מסובך אבל אדם וחווה יכולים להראות לנו שזה כל כך נעים ורך לראות אותם תמיד זאת חוויה לעיינים לשמוע את קולם זאת חוויה כפולה לאוזניים מקסימים וחמודים כאחד איתם כיף להתבודד בצאט לעד. בריטיינג מובילים ללא תחרות זה משום שהדגש אצלהם הוא רק על איכות אדם וחווה הם זוג מושלם רק שישארו איתנו לעולם.. :) ממני נדב המעריך שלכם

beutifull

New member
זה לא פורנו זאת אהבה...

כל הצבועים והמתחסדים למינהם, יש לי רק דבר אחד להגיד לכם.. מספיק באמת שנמאסתם, אתם כותבים כאן הערות על כמה שזה נורא מה שקורה בבלוגים שתפוז יעשו את הכל בשביל הרייטינג אבל באמת מה כל כך נורא? שיש זוג מקסים כמו אדם וחווה שמלאים באהבה אחד כלפי השני ובכלל כלפי כולם, מה כואב לכם לראות את הדבר הנפלא הזה. אדם וחווה הם החלוצים הם עושים רק טוב לי בכל אופן הם העבירו שעות לא מבוטלות של הנאה, החשיפה שלהם שלהם כל כך אמיתים הם נותנים את התמונה הברורה ביותר של זוג בחיינו, ואתם יודעים זוגות גם עושים סקס.. אוי לא.. איך כתבתי סקס אולי עכשיו תירצו להעלות גם אותי על המוקד.. בכל מקרה אם אתם יודעים ואם לא אז בזמנו כשיצא "שיר הפרחה" של עופרה חזה אסרו להשמיע אותו ברדיו, שחס וחלילה לא תישחת תומתם של בנות ישראל. אך תיראו מה קרה מאז... זה רק משל תפסיקו עם ההתחסדות המזויפת הזאת כי בשעות השידור אתם הראשונים שכותבים לחווה תיתפשטי.. ועוד משהו קטן לא נאה לכם אל תיצפו. אדם וחווה אני רוצה להגיד לכם כל- הכבוד תמשיכו בכיף שאתם עושים. והלוואי שכולם כבר יבינו שזה לא פורנו זאת אהבה..

De-Panther

New member
דיי עם השירשורים של|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אדם וחווה (ולא... אין לי שום דבר נגדם...) אבל שימו לב למה שקורה כאן... לפחות 10 שירשורים נפתחו על דברים שמתייחסים בעיקר אליהם... זה נראה לכם הגיוני?? למה לא לשרשר הכל לשירשור אחד??
אם אתם רוצים לכתוב משהו בקשר לאדם וחווה תכתבו אותו בשירשור שכבר פתחו בקשר אליהם... אל תוסיפו עוד... הודעות חשובות יותר(כן כן... יותר מאדם וחווה) כמו של כאלה שצריכים עזרה יורדות למטה ועוברות עמודים!! אור... תשרשר את כל ההודעות האלה לשירשור הזה וזהו(כן כן אתה יודע כמה אני אוהב צומי
) ובכל מקרה... אדם וחווה הם לא היחידים שמראים תוכן של סקס... אז מי שמתלונן עליהם שלא יתלונן רק עליהם אלא על כל התוכניות שמראות תכנים של סקס
ותפוז באמת עושים כמה שיותר שיפורים שהם יכולים כדי למנוע מילדים לראות את זה הם דאגו ששידורים כאלה יתחילו רק משעה 10 הם דאגו ששידורים כאלה יופרדו... הם דאגו גם לשים אזהרה לפני הכניסה(ואזהרות כאלה יש גם בכניסה לאתרי סקס רגילים...) הם לא יבטלו את הבלוגTV רק בגלל זה אי אפשר לחסום את זה לגמרי... זה נכון שאולי צריך לגייס משגיח או משהו כזה... אבל בכל מקרה הם מורידים אנשים שמראים את הדברים האלה אם הם לא בקטגוריה של המבוגרים... אז תרגעו כולכם!! במקום להתעצבן ולומר כמה שזה לא בסדר תציעו רעיונות הגיוניים כדי למנוע מהתוכן של הסקס להגיע לעיניים של כולם... (אני חשבתי על כניסה לפי הגיל שבכרטיס האישי) שימו לב שיש גם פורום סקס... וגם בו ההגנה היחידה היא ההודעה הזו בכניסה אליו... תפוז לא יכולים למנוע לגמרי כניסה...

השידורים ב22:00

בלי ילדים מתחת ל18 בלי קללות והוראות (תפתחי רגליים) וכאלה........ אז בוא להנות איתנו

n u l i t

New member
עוד אחת

ממועדון המעריצים? אלוהים, הם מתרבים. איזה בליל של קשקוש. אף אחד (!!) לא כיוון את ההודעות שלו כלפי ה"עדן" הפרטי שלך, הם לא היחידים שם (!) והם לא מרכז העולם. שיאהבו אחד ת'שניה לנצח ויחיו אחד בתחת של השניה לנצח. את מי זה מעניין ?! תרגיעי. צבועים ומתחסדים תקראי לחברים שלך, חוצפנית.

נולית שהקנאה לא תעזוב אותך../images/Emo5.gif

חבל שיש עוד זבל במדינה תמשיכי לאכול את הלב אנחנו מבינים שאחת כמוך אין לה שום סיכוי בעולם הממשי לדעת מה זאת אהבה וחבל שיהיה לך יום מחרמן ומלא אורגזמות (אולי תשתחררי קצת) ואל תשכחי את אצלנו ב22:00

n u l i t

New member
כן. אני כפייתית. יש לי פוסטרים שלך

מקיר לקיר בשירותים. אכן חבל שהאינטרנט הפך למזבלה בשביל סוטים ורפי שכל.

beutifull

New member
מה קרה מותק...

בואי נתחיל מזה שלי אין חברים צבועים ומתחסדים, ואם את רוצה לקרוא לי חוצפנית תקראי... אנשים כמוך וכן אני יקרא לך מתחסדת , אם לא נאה לך את לא חייבת להיות כאן יש מספיק אנשים שזה עושה להם טוב. צר לי עלייך יקירה... שיהיה לך יום מקסים ואת מוזמנת להיכנס היום ב-10 אדם וחווה משדרים.. גאה להיות מעריצה שלהם!!!

למעלה