אדם וחווה

n u l i t

New member
צר לך, אז תעשי דיאטה.

את לא תפני אליי ב- "אנשים כמוך" היות ואת לא מכירה אותי. את גם לא תקראי לי צבועה ובטח לא מתחסדת ! (מה הקשר בין זה למה שנאמר כאן על צפיית פורנו לילדים?!) שוב אני חוזרת, הבחירה שלך לכוון את הנאמר ל"חווה ומה שמו" זה מה שנקרא- על ראש הגנב בוער הכובע. יום מקסים, ורוד ומלא הפתעות שיהיה לך! ואת מוזמנת להיכנס היום ב-10 לתחת שלי.

koooki

New member
חיחיחיחיחי...... מצחיק פה!! ../images/Emo98.gif

נולית הרגת אותי עם התעשי דיאטה... קרועה.... חחחחח........
אדם וחווה, אתם באמת בסדר!
ביוטיפול!! מה קרה לך?? בסדר, נחמד להכנס לבלוג שלהם לצ'טט להסתכל אבל מה קרה את סוגדת להם?? פרופורציות אחותי!!

ITTAYH

New member
תשמעי....

את צודקת-אבל מה לעשות שיש המון המון אנשים שבשבילם זו לא אהבה, זו סקס-ועוד יותר אנשים שאפילו לא הגיעו לגיל 12 וכבר נכנסים לתפוז ורואים על המסך את אדם וחווה עושים עם עצמם כל מיני דברים. לא כולם מסוגלים להבין שזו אהבה כמוך, רוב האנשים נכנסים לשם לא כי הם מחפשים אהבה-אלא כי הם מחפשים סקס\פורנו.

ביוטיפול אין עליך

כל הכבוד שיש לך את האומץ לאמר לאנשים בפרצוף את האמת תמשיכי ליהיות אשה חזקה ומקווים לראות אותך אצלנו בקרוב המון אהבה נשיקות חיבוקים ליקוקים וכל מה שיש באהבה

ביוטיפול נשמה טובה ררר../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

כל הכבוד על האומץ לאמר לאנשים את האמת בפרצוף תמשיכי כך ואין עליך בעולם גם יפה גם חכמה ומקווים לראות אותך אצלנו בקרוב נשיקות חיבוקי ליקוקים וכל מה שיש באהבה
מיאוווו

מממממממממממממש יפהההההההה:)

אאאאאאאאאאאאאאאאאהבתי
פשששש סחטי'ש על הכשרון...
אדם וחווה..הלואי עליי..

אקסוטיק הגדול מכולם

תודה על השיר נשמה תלחין אותו ונעשה בוחטות ונשמיע אותו אצלנו בחדר יהיה פצצות לגבות וקילשונים לאישונים תמשיך ליהיות יצירתי ותגיע רחוק נשמה כפרות

נשמה יפה שלנו נטלי

הוי נטלי נטלי איזה בחורה מדהימה את וכל הכבוד על המאמץ שהוא לא רק בשבילנו אלא גם בשביל הרבה בלוגים שצריכים לסבול את כל העקיצות הללו תודה תודה ושוב תודה לא יכולים בלעדייך נטלי אוהבים אותך נורא והמון נשיקות וליקוקים מאיתנו

נטלייי!!אני מסכימההההה איתך!!

את באמת באמת צודקת.. מי שנכנס וזה לא מוצא חן בעינו זאת בעיה שלו. אני חושבת שאדם וחווה הם הרבה יותר מסקס וגם סבבה ביותר סתם לדבר איתם. יש בינהם הרבה אהבה,והם משתדלים לתת צומת לב כמעט לכל בן אדם שנכנס. בקיצור ולעניין הם אנשים חמווווודים ביותר..צחוקים איתם..
אדם וחווה העם איתכם

vana 1

New member
חזק אחותי

סחתיין על ההשקעה.... חשבתי לרגע שאת דוברת תפוז..

B l o o d y

New member
נטלילוששששש

אחותיייייייייי, בפנאןןןןןןן, איזה עצבים
אחחח אמרתי לך כבר שאני אוהב אותך
עידן.

עם כל הכבוד לאדם וחווה (ויש כבוד)

יש בלוגים אחרים שבשעות הצהריים מתפשטים ואפילו מאוננים, כמו שהיה לפני כמה ימים עם אותו אחד שבצהריים אונן והיה את זה פשוט בעמוד הראשי. נכון שעכשיו יש את המגבלה של מבוגרים בלבד אבל עדיין אפשר לעבור את זה. המלצה לתפוז? לאסור לגמרי סקס עד השעה 12 או 10... כי שמישהו נכנס לבלוגים (ולא חסרים פה בני 14 ומטה) ורואה מישהו עושה ביד או מישהי מתפשטת ועושה ביד... זה קצת לא נורמלי. ובשביל זה יש לכם את השומרים פה שיכולים להעיף את האנשים שמתפשטים או עושים דברים מסוג זה בשעות מוקדמות (ושוב על אדם וחווה אני לא מדבר כי הם באמת בסדר בקטע הזה) נכון שלא צריך לעקוץ... אבל מצד שני בשעות מוקדמות... לא צריך להגזים...

../images/Emo72.gifעוף עם בירה הכי טעים

עוף נשמה שלנו וגם כל מי שבאמת מבין עיניין חולים עליכם תמשיכו להצחיק אותנו ולאהוב אותנו ואין עליכםםםםםם בעולםםםם יחי מדינת ישראל

tuytuy

New member
מצחיק

הצחקת אותי מגבלה , שעות מסוימות כנראה עוד לא הבנת את העיקרון. אם יש מישהו שב"טעות" נכנס לבלוגים אז בטעות הוא מחובר לאינטרנט ובטעות מזמן הוא נחשף לדברים הרבה יותר גרועים. אז אל תהיה תמים ושלא יעבדו ע ל י ך.

n u l i t

New member
חח...הקמתם להם כבר מועדון

מעריצים?
תשמעי, קללות רצות והודעות נאצה זה באמת תת רמה, אבל יש את האופציה לבעוט באידיוטים כאלה החוצה, לא? יש אנשים שמביעים מחאה כמונו, ויש כאלה שחושבים שאם הם יכנסו ויטנפו על כל העולם ואמא שלו- אז משהו ישתנה, כמו למשל רמות הצומי שהם מקבלים. לגבי- "..הנהלת תפוז עשתה ככל יכולתה כדיי לשים גבולות מסויימים.."- אל תטעי אף אחד, לא היה שום שינוי הגיוני.

W Y W H

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif|כלניאחת ומקורית!!!!!

אתמול לצערי נרדמתי
חברים דיווחו שהיה שמייח!!!! יהיה עוד מתישהו?

mustad

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gifאין עליך ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אחת ומקורית נתת שואו לא נורמלי אתמול מקווה לראות עוד הרבה ממך הפצצה של האינטרנט ממש דוגמנית קבלי ח"ח

למעלה