אולי תסבירו לי למה לשלם ???

Amiram_e

New member
מה הסיפור שלכם???

אני לא מבין מה הסיפור של כולכם. חייבים לקנות כל סרט? יש אנשים שאוהבים לאסוף ויש כאלה שמעניין אותם לראות פעם אחת וזהו. מי ששואל מדוע לרכוש שישכור לערב אחד, בשביל זה יש ספריית DVD. עולה 10 שקלים סרט, רואים מחזירים וזהו.

dudu_n

New member
ברצוני להודות לכולם על התגובות אבל!

קודם כל להשכיר סרט זה 30 שקל אני יודע גם DVD וגם וידאו !!! עכשיו אתם באמת חושבים שבמצב של היום יש לי כסף לדברים האלה ??? תנו לי לתת לכם דוגמא : כל החיים שלי זה מכבי ת"א
אבל למרות אהבתי העזה לקבוצת ילדותי .... אני לא מבזבז 90 ש"ח לכל משחק !!! אם יש שידור בטלוויזיה ח-י-נ-ם !!! למה לא ??? כסף לא גודל על עצים !!! ודרך אגב אל תבלבלו לי את המוח על יושר !!! כי בטוח כל אחד ממכם יש לו דפק קטן ביושר ואמינות !!! ואצלי הדפק הזה זה סרטים !!! בקשר לעניין של אסור לי להביא לעולם ילדים אני מעדיף לא להתייחס אחרת אתם תהיו זקוקים ל 3 שעות של קריאת קללות !!! אז בכל אופן אני עדיין חושב שכל הטענות שלכם מופרחות .... ושלא תבינו לא נכון אני השכרתי (לצערי) סרטי DVD ....

kingkung2002

New member
תראה

אם יש לך כרטיס עם יציאת tv אתה יכול לחבר אותו לtv ותוכל להוריד כל סרט שהגיע ל dvd ברמת divx ובנוסף תוכל לראות סרטים שמוקרנים עכשיו בקולנוע בארה"ב באיכות נמוכה מdvd . תהנה, אני רואה אצלי גם dvd וגם סרטים שהורדתי בtv שלי ואתה צודק שזה יותר זול אבל עדיין חסרים הפיצרים שמסביב שנמצאים בdvd ואיכות השמע של דולבי דיגיטל ו dts שלא קיימת בסרטים שמורידים דרך המחשב.

TheShis

New member
תעשה מנוי, בנאדם.

באופן הזה - השכרת סרט תעלה לך בין 10 ל-15 ש"ח. השידורים של משחקי מכב"י הם, אגב, לא בחינם. רשות השידור רוכשת את זכויות השידור בכספי האגרה. אין כמעט דברים שהם לגמרי בחינם. לא דברים חוקיים, בכל מקרה.

למעלה