אוסף הלקים שלי

Ultra marine

New member
תודה על השיתוף ../images/Emo140.gif ובגלל שאני חייבת

שאלה על המייבשים.. איזה את מעדיפה ולמה

אביeג7

New member
שאלה מכשילה../images/Emo3.gif

סתם.. אסי יודעים לעשות לקים,בזה אין לי ספק.. אבל המוצרים הנלווים שלהם... רחוקים מאוד להיות גרועים..אבל יש טובים מהם במחיר זול יותר.. אז אני מעדיפה את המייבש של פושה וצ'כה <או איך שלא קוראים לו>. הם מעולים! לא מרגישה הבדל מהותי בין שניהם..לעומת אלה של אסי,שהם כמה דרגות פחות...

Ultra marine

New member
אם ככה את מושכת אותי לכיוון הפושה

כי את הסשה יש לי ויש לי רגשות מעורבים כלפיו..

אביeג7

New member
את לא אוהבת אותו?

למה? יש לי את הפושה רק שבועיים,אז קשה לי עוד להביע דיעה.. אבל אני חושבת שהוא טיפה יותר טוב מהסשה.. הוא פחות סמיך,ועם זאת הלק מאוד מבריק ועמיד איתו..

מ ס ט י ק

New member
גם לי יש את הפושה ואני מרוצה ממנו ממש

הפסקתי להשתמש בסשה כי הוא ממש הסמיך ואפילו המדלל שלהם לא עזר. אגב, לפושה יש גם בסיס שלדעתי טוב מאוד

Ultra marine

New member
הוא מכווץ לי את הלק זה מעצבן אותי..

אני חושבת שהצלחתי קצת לעצור את זה, אבל לא לחלוטין.

נופ ר

New member
אז הפושה מסמיך בחצי הבקבוק

מדלל לק של שיק עזר, אבל אני מחפשת מדלל חדש כי אני לא מעוניינת בשיק שמלאים רעלים ואלוהים יודע מה עוד... הוא מכווץ את הלק וזה ממש מעצבן סתם להשוואה יש לי מייבש של רבלון ומייבש של אורלי ואף אחד מהם לא מכווץ את הלק (יש להם פאקים אחרים אבל זה לפעם אחרת)

אביeג7

New member
אז זהו../images/Emo13.gif תם ולא נשלם../images/Emo13.gif../images/Emo67.gif

מקווה שנהנתם כמוני

iefrat

New member
אספנית ESSI יקרה

מה עם ציינה גלייז'? ממה שראיתי פה בפורום הם אהובים לא פחות מ ESSI ו OPI לא מגיעה להם סוו'צ משלהם? סתתתתתתתתתאם, יש לך טעם! אני אוהבת ורודים, אדומים כהים בהיר עגבניה וסגולים...אח"כ כל השאר אהבתי את האוסף שלך. (נ.ב. אהבת את ה 259 בפדיקור או שסתם הורדתי אותו בדרגה?)

אביeג7

New member
דווקא יש לי 2 של ציינה גלייז

ורודים.. הם נחמדים בעיני.. אני יותר אוהבת את אסי... מאוד אהבתי את 259 ברגליים!! אני פשוט בתקופה שאני לא מסוגלת ללכת עם לק צבעוני ברגליים...לויודעת למה...אבל זה כבר לא מעט זמן.. ולא עובר...

b o t t e n

New member
אהבתי את האוסף.

איפה קנית אסי קטנים? הזיתי או שזה הצילום אבל כמה מהאדומים והוורודים נראים שזה אותו דבר.

אביeג7

New member
את הקטנים הזמנתי ממש מזמן

לפני בערך שנה מאיביי.. לא זוכרת בדיוק ממי.. זה הגיע במארז כזה של 4 מיני לקים.. <1 הבאתי לחברה>. ואין לי לקים כפולים בכלל.... אז כנראה שזו רק התאורה וזוית הצילום.

אביeג7

New member
חוץ ממדינה,תחפשי באתר הישראלי של

אסי,יש שם נקודות מכירה..

למעלה