אז יאללה הייקו

D X

New member
אי אי אי, לא נעים.

האם לא נעים להביט בפרצופך לראות האמת?

האיקו

אחד מדבר השני מתלהם לא נעים פרצופך הוא פניך כפי שהן נשקפות בעין המתבונן ניתן למצוא חן כמידתו

ניסיון

אימה ותיעוב אין שעות שינה שוב חדו"א צרצר מת תינוק הופך זקן ריק נשאר

מעורפל

New member
הייקו - שיפטו בעצמכם

1 פסגה לבנה כרעם ביום בהיר מפולת שלג 2 כבשה סוס דרקון צורות שטות במרחב רקיע כחול 3 רפרוף כנפיים נוצה נופלת מטה יונה במרוצה

Vegeta fanatic

New member
אני בחורף -

אין תחושה בכלל רעד, קפאון, ושוב הסגול הזה.
ועוד אחד שמוקדש מכל הלב, לשמעון, מחשבי האהוב - פועל מצוין. של מי המחשב הזה? בטח לא שלי.

Athaclena

New member
רק דבר אחד

היה כתוב פעם בעיתון (בטור על מסעדות), ש"שמע ישראל" זה הייקו טוב: שמע ישראל ה' אלקינו ה' אחד

tusik5

New member
לא בסדר!

ראיתי "יפנית למתחילים", התלהבתי, פתחתי, התאכזבתי. אולי התכוונת ל"יפנים מתחילים". דברו עברית חבר'ה, אני עדיין לא יפני!!! רק מתחיל.

neko

New member
לאט לאט... ובכל מקרה, הנה הייקו

לוחמני יותר: שוב בשדה הקרב לבד, גופות מרוטשות השוב ניצחתי?

Aozora

New member
מוקדש לקינג'י פוקאסאקו

כבר לא חברים גיהנום על אי טרופי יש דרך החוצה? חמש ילדות רוצות לצאת בחיים מה יש במרק? מישהו ראה את הסרט פה? פשוט ענק... ?ね。。。この意味わかる

Aozora

New member
טוב נו

バトル・ロワイアル Battle Royale סרט ענק אבל לא לבעלי קיבה חלשה...מומלץ בחום השני בסדרה יצא לא מזמן...

מנסה את כוחי...

כך נראה יום של אמא: 1)אני מניקה... תינוקת יפה שלי, אוהבת אותך! 2)ילדונת חולה, יש לך דלקת גרון. לא הולכים לגן. 3)אני רעבה! למי יש זמן לאכול עם שני ילדים? 4)צריך לנקות, נשפכה כל השתיה על השטיח. 5)בעל בדרך- איזה מזל שיש לי! כבר צהריים. 6)תני לי ת'פקפק יובל אמרה לאמא היא התכוונה "פקק" איזה כיף! מוצא חן בעיני...

למעלה