אז מה אתם עושים הערב?

IrIsH BaBe

New member
היי לא צריך להיות כ-ז-ה חננה

בריצה שומעים מוסיקה טובה. לא שאי פעם רצתי כן?

mass

New member
אללה נשארו עוד 2 עמודים....

מה שמשאיר תקווה לצאת היום, והופך את היום למנוצל לחלוטין! (בוקר צניחה, צהריים מלא אוכל, אחה"צ-ערב ס-ע, ערב בירה). ד"א - הידעת, אף אחד לא הצליח להפליץ תו"כ נפילה חופשית.

Lady McBeth

New member
למה לא? (לגבי ההערה האחרונה)

אני לא מצליחה לחשוב על שום דבר פיזיקלי שיכול למנוע כזה דבר.

mass

New member
טובי הצנחנים ניסו, ולא הצליחו.

חלק מהעובדה גם שככל שיורדים הלחץ יורדים, והתחת שואב אוויר במקום להוציא...

JamicaniT

New member
בואנה איזה יום מסריח ..

בבוקר קמתי אחרי שעתיים שינה. וגם זה היה עם האנגאובר מציק כזה. ידיד שלי לא בא אליי לסופש ;[ שני חברים שלי רבו היום. ריב עצבני כזה. אצלי בבית. עד שמצאתי כיוון להיום לאיזה משו טוב [
] הדרכים חסומות. ועד שהגעתי לכספומט הוא לא תקין. ואני שומעת שירים בצרפתית מהסלון .. מזל שקניתי אתמול סיגריות. אני מפחדת לצאת מהבית D:

Lady McBeth

New member
"ועד שהגעתי לכספומט הוא לא תקין"

את יודעת ב-ד-י-ו-ק מה אני רוצה להגיד

ק ד ו ש

New member
חחחחחחח

עדיין לא ברור לי איך היא נסעה ללוד אם הכבישים חסומים.

BenisaaC

New member
אח היום היה טוב

עשינו על האש אצלי בבית כל החבר'ה מהצבא היה מזה כיף וזהו עוד מעט הולך לישון כי מחר אני עובד ב8 בבוקר בסדר יאללה עוד שבוע בדיוק אני עוזב את העבודה המסריחה הזאת ומי ששוקל להיות מאבטח בקניון, אל תעשו את זה! זה פשוט נוראי!!!!!!!!!!!!!!!!

ק ד ו ש

New member
גרוע יותר זה

לרצות לצאת, אבל לא להצליח להחליף משמרת כי אף אחד לא יכול, לסיים אותה ב-7 בבוקר, ולהתחיל עוד אחת ב-15:00.

BenisaaC

New member
כן יש לי מלא עכשיו

יש את יורי ואיגור וגרשון ודוד כל החברה הטובים אחי וגם עוד איזה ערס אחושרמוטה ועוד איזה יצור אחד בקניון מרגליות המהולל

G COP

New member
..איך לעזאזל הגעת למצב הזה?

יש מלא עבודות אבטחה טובות ומעניינות יותר במשכורת בת זונה (טוב אני לא יודע האמת כמה אתה מקבל שם.. אבל אני מניח שבעבודה כזו אין דרישות קבלה מיוחדות או משו אז המשכורת בהתאם?)

BenisaaC

New member
כי אני טיפש

חתמתי אבטלה ואז שלחו אותי לשם אבל אני יוצא משם בדיוק עוד 7 ימים נמצא עבודה אחרת לאיזה חודש עד הטיסה

G COP

New member
אוקיי...

חח בהצלחה לך! אני יודע שיהיה קשה להגמל מהמגנומטר, הטייפ הקטן שמשדר להיטים היישר ממוסקבה, והמשפט "יש נשששק?" (נא לקרוא את הש במבטא רוסי)..

למעלה