../images/Emo66.gifאוקי גם אני עונה...
1.מהו שמך המלא:לימור לוי 2.מקום מגורים: זמנית בגני אביב(במקור מרעננה) 3.יש לך בן/בת זוג? כן שנה וחצי - הכרנו דרך ה ICQ 4.מה אתה הכי אוהב לעשות? לבלות עם החבר , לשמוע מוסיקה, לשקוע בספר/סרט טוב 5.מה אתה חושב שצריך לתקן בעולם הזה? למה? כמעט הכל..דוגמא ראו תשובה לשאלה 7. 6.איזו תקופה אתה מעדיף: שנות ה-60,70,80 או שנות האלפיים? (שישים, שבעים, שמונים שייכים לתקופה אחת, כך שיש שתי אפשרויות). למה? בטוח לא התקופה הנוכחית אולי עוד מאתיים שנים?? אם ישאר כדור הארץ לגור בו(נראה לי שהבנתם את הכיוון). 7.האם היית רוצה להיות לפעמים בעולם אחר? אם כן למה? עולם שבו יש איזון בין הטבע לאדם,שניתן לחיות בו בהרמוניה עם הסביבה. 8.מתי התחלת להתעניין ברייקי? מתי למדת רייקי? התחלתי להתעניין לפני כ 3 שנים לערך ולמדתי לפני כשנתיים. 9.האם מקרים שקרו לך בילדות השפיעו עליך? אם כן, אילו מקרים ואיך הם משפיעים עליך? הכל משפיע ככה אנחנו מפתחים את האישות שלנו והאמונות שלנו - לטוב ולרע...פרוט בפעם אחרת אולי.. 10.האם אתה מתעניין בעוד דברים בנושא האנרגיה והמיסטיקה? אם כן, במה? המממ במשך כ12 מתעניינת וקראתי/חקרתי כל מיני נושאים כמו:תקשורים, חלומות צלולים ובכלל, מדיטציות, נומורולוגיה,פרחי באך,מטוטלת,קריסטלים, אסטרולוגיה,טארות,כירולוגיה,חיים לאחר המוות, גלגולי נשמות,מדריכים רוחניים/מלאכים, חוצנים
,נושא המודעות והשיפור העצמי, דמיון מודרך ובטח שכחתי עוד כמה דברים.. ... 11.האם אתה עושה מדיטציה? אם כן, איזו? לאחרונה כמעט ולא . הרכבתי לי מדיטציה משלי (אפילו יש אותה בפורום ) ומשתדלת מידי פעם לתרגל אותה. 12.מה החלום שלך? להגיע לשלמות פנימית ומיצוי עצמי , להנות ולהעריך כל רגע בחיים ולהיות עם האנשים היקרים לי. 13.מה גורם לך להרגיש הכי טוב בעולם? למה? אהבה, קרבה של שתי נשמות, מוסיקה. יש צורך להסביר?
14.איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב? כמעט הכל . יותר קל להגיד מה פחות אוהבת:ג'אז וקאנטרי. אוהבת במיוחד להאזין לדברים חדשים. 15.איך היית בתור ילד קטן? ביישנית ומנומסת עד אימה
עם צורך ללמוד ולדעת דברים.
16.אתה מאוהב? כן עד מעל הראששששש
17.יש לך חיית מחמד? אם כן, פרט. חתולים (חוץ מאחד, מופרעים משהו משהו...)
18.כשאתה פוגש מישהו חדש, מה הדבר הראשון עליו אתה מסתכל? עיניים , חיוך...
לא היו עוד שאלות??? בכל אופן אופיר כל הכבוד על הריכוז של הכל והזזת העיניינים - ובכלל למי שטרח וענה.. רוצה לראות שרשור מכל אחד בפורום!