אז מה אתם רוצים לדעת עלי??

Anabel74

New member
../images/Emo41.gifאז מה אתם רוצים לדעת עלי??

במסגרת הצעות היעול לפורום חשבתי להוסיף קצת עניין ע"י הדבר הבא: בכל שבוע יבחר אחד ממשתתפי הפורום כאדם שיהיה מוכן לענות על כל שאלה שישאלו אותו על עצמו (בגבול הטעם הטוב וכמובן הכל תלוי בכמה אתם פתוחים ומוכנים לחלוק). דוגמאות לשאלות: גיל
מקום מגורים
מתי התחלתם לתרגל רייקי
יש לך בן/בת זוג
מה אתה הכי אוהב לעשות
(בכוונה כתבתי את השאלות הפשוטות יחסית, אני בטוחה שתהיו יצירתיים יותר). כך נלמד אחד על השני ונכיר יותר לעומק. אז מה אתם אומרים? יש מתנדב/ת שמוכנ/ה להתחיל

ofirush 14

New member
חחח אנחנו השלושה אנשים היחידים

במגיבים פה או משהו כזה?! בקיצור, לדעתי אנחנו צריכים קודם כל לזרוק שאלות לפני שמתחיל ה"משחק" ואז אנחנו נאסוף את כל השאלות וככה כל פעם נשאל מישהו אחר...כדי שזה יהיה מסודר...אני עכשיו אתן לכם שאלה או שתיים או אולי אפילו יותר..חיברתי אותן כי כאילו חשבתי עליי, יענו מה אני ארצה לענות..ואני כותבת את זה במין זכר...לא נורא...אני בטוחה שכל הבאנות (בנות) פה יתגברו..:) 1.מה אתה חושב שצריך לתקן בעולם הזה? למה?. 2.איזו תקופה אתה מעדיף: שנות ה-60, 70, 80 או שנות האלפיים? (שנות השבעים, שישים ושמונים נכללים כתקופה אחת כך שיש שתי אפשרויות). 3.האם היית רוצה לפעמים לחיות בעולם אחר. 4. מתי התחלת להתעניין ברייקי? 5.האם מקרים שקרו לך בילדות השפיעו עליך? אם כן, ספר מה קרה ואיך זה משפיע עליך. וזהו בינתיים....תחשבו גם אתם...אולי בינתיים יעלו לי עוד שאלות..ואני גם רוצה לענות על השאלות האלה אחרי שנקבץ את כל השאלות של כל המשתתפים ביחד..אבל אני לא רוצה להיות ראשונה חיחי..=]

|../images/Emo39.gif אולי גם...

אם מתעניינים בועוד דברים בנושא האנרגיות והמיסטיקה וכאלה. אם עודים מדיטציה ואם כן אז איזו... ...

280388

New member
יש הרבה סוגים של מדיטאציה.

מודריי (משהוא כזה, זה בהורית, אז איני יודע כיצד לכתוב זאת). זה מן מצב כזה לפני מדיטאציה. ועוד איזה 4 שאני לא יודע את שמן. חוץ מזה אני עושה טאי-צ'י, צ'י-גונג, סריקה אנרגטית, אייווודרה וריי קי כמובן. (אני ריי-קי 2 ... מתלהב!!!)

Anabel74

New member
אחלה שאלות..

המממ מה החלום שלך? מה גורם לך להרגיש הכי טוב בעולם? איזה סגנון מוסיקה את הכי אוהבת? איך היית בתור ילדה קטנה? מה את הכי אוהבת בעצמך? את מאוהבת? מה הכי מצחיק אותך? יש לך חיית מחמד? אם כן פרטי... זהו לבנתיים... מתי את מתחילה לענות לנו???

ofirush 14

New member
המשחק מתחיל, אני כותבת פה את

כל השאלות (יש שמונה עשרה..יאייי) והראשון שרוצה להתחיל לענות שיענה..אבל לא לענות כמה אנשים ביחד כי יווצר בלגן..אזז...אממ..מי ראשון?. ועכשיו למשחק..לשאלות יותר נכון.. השאלות מחוברות למין זכר אנא בנות, לא להיעלב, ככה זה יותר קל..=] ו...אתם לא חייבים לענות על שאלות שאתם לא רוצים..:) 1.מהו שמך המלא: 2.מקום מגורים: 3.יש לך בן/בת זוג? 4.מה אתה הכי אוהב לעשות? 5.מה אתה חושב שצריך לתקן בעולם הזה? למה? 6.איזו תקופה אתה מעדיף: שנות ה-60,70,80 או שנות האלפיים? (שישים, שבעים, שמונים שייכים לתקופה אחת, כך שיש שתי אפשרויות). למה? 7.האם היית רוצה להיות לפעמים בעולם אחר? אם כן למה? 8.מתי התחלת להתעניין ברייקי? מתי למדת רייקי? 9.האם מקרים שקרו לך בילדות השפיעו עליך? אם כן, אילו מקרים ואיך הם משפיעים עליך? 10.האם אתה מתעניין בעוד דברים בנושא האנרגיה והמיסטיקה? אם כן, במה? 11.האם אתה עושה מדיטציה? אם כן, איזו? 12.מה החלום שלך? 13.מה גורם לך להרגיש הכי טוב בעולם? למה? 14.איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב? 15.איך היית בתור ילד קטן? 16.אתה מאוהב? 17.יש לך חיית מחמד? אם כן, פרט. 18.כאתה פוגש מישהו חדש, מה הדבר הראשון עליו אתה מסתכל? מי הראשון שמתחיל לענות?

MikeY fReAk

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

1.מהו שמך המלא: אודליה 2.מקום מגורים: ירושלים 3.יש לך בן/בת זוג? לא 4.מה אתה הכי אוהב לעשות? להיות על המחשב 5.מה אתה חושב שצריך לתקן בעולם הזה? למה? אנשים ששונאים סתם, אנשים גזעניים. אם אין שום סיבה אמיתית לשנוא...אז למה לשנוא? וגזענות? זה פשוט דבר דבילי ומרושע. 6.איזו תקופה אתה מעדיף: שנות ה-60,70,80 או שנות האלפיים? (שישים, שבעים, שמונים שייכים לתקופה אחת, כך שיש שתי אפשרויות). למה? בעיקר שנות ה80, כי משינה הוקמה בשנות ה80 ^^ 7.האם היית רוצה להיות לפעמים בעולם אחר? אם כן למה? כן, כי לא טוב לי פה\: 8.מתי התחלת להתעניין ברייקי? מתי למדת רייקי? לא ממש התעניינתי, פשוט אמרו לי ללכת לשם
לפני שנה וחצי ככה.. 9.האם מקרים שקרו לך בילדות השפיעו עליך? אם כן, אילו מקרים ואיך הם משפיעים עליך? ה6 שנים שלי ביסודי..במיוחד ג-ה, היתה לי מחנכת שהשפילה אותי וגם לא ממש היה לי מעמד בחברה, די הייתי בצד, אני עם זה עד היום.
10.האם אתה מתעניין בעוד דברים בנושא האנרגיה והמיסטיקה? אם כן, במה? לא ממש:| 11.האם אתה עושה מדיטציה? אם כן, איזו? לא
12.מה החלום שלך? למצוא אהבת אמת 13.מה גורם לך להרגיש הכי טוב בעולם? למה? מוזיקה שאני אוהבת. כי מרוב השירים יש לי זיכרונות טובים, ומוזיקה יכולה להשכיח ממני דברים לא נעימים, זה טוב. 14.איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב? רוק, והרבה.^^ 15.איך היית בתור ילד קטן? חמודה מאוד! [כל הזמן עשיתי חמסה עם היד והדבר הראשון שאמרתי זה "את זה!"
] 16.אתה מאוהב? בערך:] 17.יש לך חיית מחמד? אם כן, פרט. אין..
18.כאתה פוגש מישהו חדש, מה הדבר הראשון עליו אתה מסתכל? עיניים ושפתיים. מי הראשון שמתחיל לענות? אני, וגם אני בת 13 [ו4 חודשים!!]

Anabel74

New member
../images/Emo66.gifאוקי גם אני עונה...

1.מהו שמך המלא:לימור לוי 2.מקום מגורים: זמנית בגני אביב(במקור מרעננה) 3.יש לך בן/בת זוג? כן שנה וחצי - הכרנו דרך ה ICQ 4.מה אתה הכי אוהב לעשות? לבלות עם החבר , לשמוע מוסיקה, לשקוע בספר/סרט טוב 5.מה אתה חושב שצריך לתקן בעולם הזה? למה? כמעט הכל..דוגמא ראו תשובה לשאלה 7. 6.איזו תקופה אתה מעדיף: שנות ה-60,70,80 או שנות האלפיים? (שישים, שבעים, שמונים שייכים לתקופה אחת, כך שיש שתי אפשרויות). למה? בטוח לא התקופה הנוכחית אולי עוד מאתיים שנים?? אם ישאר כדור הארץ לגור בו(נראה לי שהבנתם את הכיוון). 7.האם היית רוצה להיות לפעמים בעולם אחר? אם כן למה? עולם שבו יש איזון בין הטבע לאדם,שניתן לחיות בו בהרמוניה עם הסביבה. 8.מתי התחלת להתעניין ברייקי? מתי למדת רייקי? התחלתי להתעניין לפני כ 3 שנים לערך ולמדתי לפני כשנתיים. 9.האם מקרים שקרו לך בילדות השפיעו עליך? אם כן, אילו מקרים ואיך הם משפיעים עליך? הכל משפיע ככה אנחנו מפתחים את האישות שלנו והאמונות שלנו - לטוב ולרע...פרוט בפעם אחרת אולי.. 10.האם אתה מתעניין בעוד דברים בנושא האנרגיה והמיסטיקה? אם כן, במה? המממ במשך כ12 מתעניינת וקראתי/חקרתי כל מיני נושאים כמו:תקשורים, חלומות צלולים ובכלל, מדיטציות, נומורולוגיה,פרחי באך,מטוטלת,קריסטלים, אסטרולוגיה,טארות,כירולוגיה,חיים לאחר המוות, גלגולי נשמות,מדריכים רוחניים/מלאכים, חוצנים
,נושא המודעות והשיפור העצמי, דמיון מודרך ובטח שכחתי עוד כמה דברים.. ... 11.האם אתה עושה מדיטציה? אם כן, איזו? לאחרונה כמעט ולא . הרכבתי לי מדיטציה משלי (אפילו יש אותה בפורום ) ומשתדלת מידי פעם לתרגל אותה. 12.מה החלום שלך? להגיע לשלמות פנימית ומיצוי עצמי , להנות ולהעריך כל רגע בחיים ולהיות עם האנשים היקרים לי. 13.מה גורם לך להרגיש הכי טוב בעולם? למה? אהבה, קרבה של שתי נשמות, מוסיקה. יש צורך להסביר?
14.איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב? כמעט הכל . יותר קל להגיד מה פחות אוהבת:ג'אז וקאנטרי. אוהבת במיוחד להאזין לדברים חדשים. 15.איך היית בתור ילד קטן? ביישנית ומנומסת עד אימה
עם צורך ללמוד ולדעת דברים.
16.אתה מאוהב? כן עד מעל הראששששש
17.יש לך חיית מחמד? אם כן, פרט. חתולים (חוץ מאחד, מופרעים משהו משהו...)
18.כשאתה פוגש מישהו חדש, מה הדבר הראשון עליו אתה מסתכל? עיניים , חיוך...
לא היו עוד שאלות??? בכל אופן אופיר כל הכבוד על הריכוז של הכל והזזת העיניינים - ובכלל למי שטרח וענה.. רוצה לראות שרשור מכל אחד בפורום!

Insomniac32

New member
אני עונה. ../images/Emo13.gif

1.מהו שמך המלא: אנה. 2.מקום מגורים: חיפה. 3.יש לך בן/בת זוג?: כבר לא. 4.מה אתה הכי אוהב לעשות?: לשמוע מוזיקה
5.מה אתה חושב שצריך לתקן בעולם הזה? למה?: כל האנשים שמדביקים ככה סתם סטיגמות, ושונאים בלי סיבה. 6.איזו תקופה אתה מעדיף: שנות ה-60,70,80 או שנות האלפיים? (שישים, שבעים, שמונים שייכים לתקופה אחת, כך שיש שתי אפשרויות). למה?: תקופה נוכחית, האמת שללא סיבה. 7.האם היית רוצה להיות לפעמים בעולם אחר? אם כן למה?: כן. כי העולם הזה לא מקום טוב מספיק. 8.מתי התחלת להתעניין ברייקי? מתי למדת רייקי? להתעניין-בגיל 3 וחצי, בגלל שזאת היתה תקופה שכמעט כל השנה הרגליים שלי היו חבושות. נפלתי הרבה. למדתי רייקי בגיל 4. 9.האם מקרים שקרו לך בילדות השפיעו עליך? אם כן, אילו מקרים ואיך הם משפיעים עליך? יותר מדי מקרים. 10.האם אתה מתעניין בעוד דברים בנושא האנרגיה והמיסטיקה? אם כן, במה?: אה..לא יודעת. 11.האם אתה עושה מדיטציה? אם כן, איזו?: לא, לא עושה. 12.מה החלום שלך?: שיפסקו הסיוטים. 13.מה גורם לך להרגיש הכי טוב בעולם? למה? מוזיקה, שינה ללא חלומות, כשלא קר ולא חם מדי. 14.איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב?: מטאל ורוק. 15.איך היית בתור ילד קטן? קטנה. 16.אתה מאוהב? קרוב. 17.יש לך חיית מחמד? אם כן, פרט.: כן, חתול. 18.כאתה פוגש מישהו חדש, מה הדבר הראשון עליו אתה מסתכל? עיניים...

Insomniac32

New member
../images/Emo4.gif

רציתי לעשות 2 אבל אמרו לי שאפשר לעשות את זה רק כשאתה יכול לשלם על הסמינר בעצמך, כלומר לעבוד, מה שאני לא עושה. אבל אבא שלי עושה בקרוב סמינר לרמה 2, ואני אשתתף. יאי.

MikeY fReAk

New member
זה לא כזה נורא..../images/Emo79.gif

רייקי אחד זה ממש סבבה..אתה לא צריך להתבעס מזה! את האמת נראה לי יותר נוח לעשות רייקי כשלא צריך להתרכז..

למעלה