../images/Emo39.gif ואני : ../images/Emo42.gif
1.מהו שמך המלא: מצטערת, זה נשאר חסוי
2.מקום מגורים: ירושלים 3.יש לך בן/בת זוג? אמממ....לא בדיוק אבל בערך *בים בם בום* 4.מה אתה הכי אוהב לעשות? לתפוס תנוחה ממש טובה במקום נעים ורך, ולא לעשות כלום, ולצייר
5.מה אתה חושב שצריך לתקן בעולם הזה? למה? בעיקר הכל. 6.איזו תקופה אתה מעדיף: שנות ה-60,70,80 או שנות האלפיים? (שישים, שבעים, שמונים שייכים לתקופה אחת, כך שיש שתי אפשרויות). למה? לא מעדיפה שום דבר, ניראה שפעם היה יותר נחמד, אבל בכל זמן יש יתרונות וחסרונות ... 7.האם היית רוצה להיות לפעמים בעולם אחר? אם כן למה? עולם שקט יותר, בלי משחקי כבוד וקנאות ואיכסה שאנשים מתנהגים בה. 8.מתי התחלת להתעניין ברייקי? מתי למדת רייקי? בסוכות האחרון. לא יודעת למה דווקא זה, פשוט הייתה לי הזדמנות ללמוד את זה. 9.האם מקרים שקרו לך בילדות השפיעו עליך? אם כן, אילו מקרים ואיך הם משפיעים עליך?בטח יש, אבל אני לא יודעת בדיוק מה הספציפיים. יש משהו כללי, שלא הייתי מתקרבת יותר מדי לאנשים, גם לא אל החברות שלי, ככה שעכשיו קשה לי לתפוס קצת מרחק מהמישהו הראשון שכן היה קרוב. 10.האם אתה מתעניין בעוד דברים בנושא האנרגיה והמיסטיקה? אם כן, במה? הרבה דברים, קריסטלים, עבודה עם יסודות, חלומות לסוגיהם (למרות שעכשיו אני כבר לא מסוגלת להתעסק בחלומות
), מאגיה, מדיטציות...כל מה שקשור לאנרגיות בעיקר. 11.האם אתה עושה מדיטציה? אם כן, איזו? ניסיתי כמה פעמים, הכי טובה הייתה אחת שעשיתי בפסטיבל סגול בסוכות. "צ'אקרה סאונד" מדיטציה לפי הצ'אקרות, מדהים! אבל לא המשכתי הלאה
12.מה החלום שלך? אין לי
...חוץ מהשאיפה ללהיות מאושרת בלה בלה בלה. 13.מה גורם לך להרגיש הכי טוב בעולם? למה? שאני מרגישה שאוהבים אותי, דואגים לי, באמת רוצים אותי, בעיקר כשזה בא ממישהו מסויים (
). זה נותן את התחושה הכי טובה בעולם. 14.איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב? אין משהו מוגדר. לא מזרחית יותר מדי, גם לא רוק יותר מדי, לא פופ מטומטם יותר מדי...הבנתם את העיקרון נכון?!
15.איך היית בתור ילד קטן? חנג'ה
אבל לא יותר מדי בכלל. שקטה מאודדד, גם דיי עכשיו. היה לי שיער שחור, פוני
, לא תמימה למרות שזו אחלה הסוואה גם עכשיו
16.אתה מאוהב?
לא בטוחה...לא ניראה לי...גם לא רוצה להגיד לא, זה מסובך מדי
17.יש לך חיית מחמד? אם כן, פרט. לאקיייי, תמונה מצורפת
18.כאתה פוגש מישהו חדש, מה הדבר הראשון עליו אתה מסתכל? עיניים, חיוך. אם יש משהו בולט אז מן הסתם זה מושך את הצומי... גם כפות ידיים ואוזניים (האוזניים זה בעקבות ציור של אוזן שעשיתי שנה שעברה). *ודרך אגב, אפילו מישהי מ-יב' עשתה את הבגרות שלה על ציורים של אוזניים!!!) (לא חשוב...לא משנה...) זהו