אז מה אתם רוצים לדעת עלי??

Anabel74

New member
אף פעם לא שמעתי על זה..

ולמה סמינר? זה יכל להיות קורס רגיל ולא ארוך וגם הסכום יחסית לא מאוד גבוה. אבל העיקר שבקרוב תוכלי לעשות זאת - ואני בטוחה שתהני מזה!

280388

New member
לפי דעתי זה לא חייב להיות תשלום

בכסף, אפשר לתת משהו שהמאסטר יעריך. רק צריך לדעת מה.

EnigmaGirl

New member
ועכשיו גם אני עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1.מהו שמך המלא: מירב ברשינסקי 2.מקום מגורים:חיפה 3.יש לך בן/בת זוג? כן, כבר חודש שאני וגדי (שהוא גם בפורום בכינוי-המשא) חברים... 4.מה אתה הכי אוהב לעשות? הכי הכי בעולם (חוץ מרייקי) אני אוהבת לנגן ב
ובאורגן 5.מה אתה חושב שצריך לתקן בעולם הזה? למה? צריך לתקן כמעט הכל, להחזיר את העולם איך שהוא היה בראשית. למה? זה די ברור לא?בגלל כל השנאה שיש וחוסר הסובלנות... 6.איזו תקופה אתה מעדיף: שנות ה-60,70,80 או שנות האלפיים? (שישים, שבעים, שמונים שייכים לתקופה אחת, כך שיש שתי אפשרויות). למה? אמממ האמתי שעד עכשיו אני לא הכי החלטתי אפילו שיש לי זיקה עמוקה לשנות ה60 וכו' אולי בגלל שאז אנשים עוד היו יותר תמימים מהיום אבל מצד שני שנות האלפיים זה תקופה של שינוי גדול בעולם בכל הרבדים ככה שגם לחיות בתק' של היום זה דבר די משמעותי. 7.האם היית רוצה להיות לפעמים בעולם אחר? אם כן למה? נראה לי שהשאלה לגבי היא לא האם אני רוצה להיות בעולם אחר אלא מתי אני נמצאת בכלל בעולם הזה...אני אסטרונאוטית שכל החיים שלי חולמת ומרחפת בין עולמות אחרים
ולפעמים גם נזכרת שאני צריכה לחזור לכדו"א,למציאות, ולפאקינג מבחנים... 8.מתי התחלת להתעניין ברייקי? מתי למדת רייקי? אז ככה, התחלתי להתעניין ברייקי בזכות גדי שראה משהי אחת עוצרת עם הרייקי דימום קטן של מישהו שנפצע ואז הוא ממש התלהב,סיפר לי על זה והתחיל לברר בעניין, עם הזמן גם אני נמשכתי אחרי זה ואחרי כמה חודשים שנינו החלטנו לעבור את הקורס ביחד (אני הייתי אז בגיל 18 ועברה מאז כבר חצי שנה). 9.האם מקרים שקרו לך בילדות השפיעו עליך? אם כן, אילו מקרים ואיך הם משפיעים עליך? ואווו זה די ארוך לספר את זה ככה וגם די אישי אבל אפשר להגיד שבתור ילדה הייתי מאוד דיכאונית-מכל מיני סיבות (אפילו שבכלל לא הראתי את זה, הסתרתי את זה מצוייו) ועד היום הדיכאונות לפעמים חוזרים אבל נראה לי שעם הזמן אני מצליחה להפטר מהם לתמיד
... 10.האם אתה מתעניין בעוד דברים בנושא האנרגיה והמיסטיקה? אם כן, במה? כן, מאז הרייקי התחלתי לחרוש באתרי מיסטיקה ולהתעניין בכל מיני דברים אחרים,בביואנרגיה,בקבלה,בנורמולוגיה, סתם כדי "להרחיב את אופקי" ואת הידע הכללי שלי בכל הנושאים האלו... 11.האם אתה עושה מדיטציה? אם כן, איזו? עשיתי פעמים מדיטציה וזה היה די נחמד אבל פשוט לא הכי לי הכי זמן (ואולי גם רצון) להמשיך עם זה אז הפסקתי, אין לי מושג איזה מדטציה זה היה,עשיתי משהו שפורסם בפורום ואני כבר לא זוכרת איך קראו לזה בכל מקרה אני מקווה לחזור לזה בעתיד... 12.מה החלום שלך? ואוו שאלה קשה... טוב, החלום שלי זה לעזור לרפא את העולם ולהיות חלק מתהליך התיקון העולמי.אולי זה חלום קצת גדול אבל כבר למדתי ש-"כוון אל ה
גם אם לא תפגע, תנחת בין
" 13.מה גורם לך להרגיש הכי טוב בעולם? למה? להיות עם החבר(נו,צריך בכלל להסביר?...) וגם לנגן ולעזור אבל עזרה כזאת שמכול הלב שאתה יודע שבזכותך אותו אדם מרגיש יותר טוב ושאתה באמת עזרת לו בלי שום רצון לתמורה... 14.איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב? אני אוהבת ממש כמעט את כל הסגנונות אבל הכי אני אוהבת מנגינות כאלה מרגיעות "שנטיות" וגם רוק(אבל לא רועש כזה) וקצת פופ. 15.איך היית בתור ילד קטן? הייתי ילדה מאוד ביישנית ותמימה...רק חבל שלא נשארתי ככה
16.אתה מאוהב? כן דההההההההה 17.יש לך חיית מחמד? אם כן, פרט. לא לצערי הרב אין לי אבל אי"ה אני מתכוונת לגדל בבית שיהיה לי איזה מילייון
ו
"לכפר" על הילדות העשוקה... 18.כאתה פוגש מישהו חדש, מה הדבר הראשון עליו אתה מסתכל? על העיינים ואאוו נראה לי שכתבתי מזה הרבה אז סורי על "האילוץ"...אבל לפחות ככה אנחנו באמת מתחילים להכיר אחד את השני וזה די נחמד...

../images/Emo39.gif ואני : ../images/Emo42.gif

1.מהו שמך המלא: מצטערת, זה נשאר חסוי
2.מקום מגורים: ירושלים 3.יש לך בן/בת זוג? אמממ....לא בדיוק אבל בערך *בים בם בום* 4.מה אתה הכי אוהב לעשות? לתפוס תנוחה ממש טובה במקום נעים ורך, ולא לעשות כלום, ולצייר
5.מה אתה חושב שצריך לתקן בעולם הזה? למה? בעיקר הכל. 6.איזו תקופה אתה מעדיף: שנות ה-60,70,80 או שנות האלפיים? (שישים, שבעים, שמונים שייכים לתקופה אחת, כך שיש שתי אפשרויות). למה? לא מעדיפה שום דבר, ניראה שפעם היה יותר נחמד, אבל בכל זמן יש יתרונות וחסרונות ... 7.האם היית רוצה להיות לפעמים בעולם אחר? אם כן למה? עולם שקט יותר, בלי משחקי כבוד וקנאות ואיכסה שאנשים מתנהגים בה. 8.מתי התחלת להתעניין ברייקי? מתי למדת רייקי? בסוכות האחרון. לא יודעת למה דווקא זה, פשוט הייתה לי הזדמנות ללמוד את זה. 9.האם מקרים שקרו לך בילדות השפיעו עליך? אם כן, אילו מקרים ואיך הם משפיעים עליך?בטח יש, אבל אני לא יודעת בדיוק מה הספציפיים. יש משהו כללי, שלא הייתי מתקרבת יותר מדי לאנשים, גם לא אל החברות שלי, ככה שעכשיו קשה לי לתפוס קצת מרחק מהמישהו הראשון שכן היה קרוב. 10.האם אתה מתעניין בעוד דברים בנושא האנרגיה והמיסטיקה? אם כן, במה? הרבה דברים, קריסטלים, עבודה עם יסודות, חלומות לסוגיהם (למרות שעכשיו אני כבר לא מסוגלת להתעסק בחלומות :( ), מאגיה, מדיטציות...כל מה שקשור לאנרגיות בעיקר. 11.האם אתה עושה מדיטציה? אם כן, איזו? ניסיתי כמה פעמים, הכי טובה הייתה אחת שעשיתי בפסטיבל סגול בסוכות. "צ'אקרה סאונד" מדיטציה לפי הצ'אקרות, מדהים! אבל לא המשכתי הלאה
12.מה החלום שלך? אין לי
...חוץ מהשאיפה ללהיות מאושרת בלה בלה בלה. 13.מה גורם לך להרגיש הכי טוב בעולם? למה? שאני מרגישה שאוהבים אותי, דואגים לי, באמת רוצים אותי, בעיקר כשזה בא ממישהו מסויים (
). זה נותן את התחושה הכי טובה בעולם. 14.איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב? אין משהו מוגדר. לא מזרחית יותר מדי, גם לא רוק יותר מדי, לא פופ מטומטם יותר מדי...הבנתם את העיקרון נכון?!
15.איך היית בתור ילד קטן? חנג'ה
אבל לא יותר מדי בכלל. שקטה מאודדד, גם דיי עכשיו. היה לי שיער שחור, פוני
, לא תמימה למרות שזו אחלה הסוואה גם עכשיו
16.אתה מאוהב?
לא בטוחה...לא ניראה לי...גם לא רוצה להגיד לא, זה מסובך מדי
17.יש לך חיית מחמד? אם כן, פרט. לאקיייי, תמונה מצורפת
18.כאתה פוגש מישהו חדש, מה הדבר הראשון עליו אתה מסתכל? עיניים, חיוך. אם יש משהו בולט אז מן הסתם זה מושך את הצומי... גם כפות ידיים ואוזניים (האוזניים זה בעקבות ציור של אוזן שעשיתי שנה שעברה). *ודרך אגב, אפילו מישהי מ-יב' עשתה את הבגרות שלה על ציורים של אוזניים!!!) (לא חשוב...לא משנה...) זהו

MikeY fReAk

New member
יההה../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

גם אני למדתי בסוכות, אבל לא בשנה הזו..סוכות הקודם. אני זוכרת איך ישבנו בסוכה ולמדנו בע"פ את התנוחות..

Anabel74

New member
תודה על השיתוף מירבי ../images/Emo24.gif

מה עם גדי? אני מחכה שגם הוא יענה על השאלות.. ומזל טוב על היותכם זוג
!

EnigmaGirl

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני יודעת אני גם רוצה שהוא יענה אבל לו יש את הזמן שלו...

ofirush 14

New member
זאת רק אני או שאנחנו רק

בנות בפורום הזה? וחדשה מצערת..המיתר החמישי בגיטרה היפה שלי שוב נקרע..ושוב זה אומר שזאת הפעם השניה של אותו המיתר...קוראים לה (לגיטרה) Pookaya אני מקווה שהיא תבריא מהר...אוף, איזה יום מגעיל היה לי...שמישהי תאזור אומץ ותתחיל ת'משחק...אני בסך הכל בת 13..אני לא אמורה להיות ראשונה..:)

Anabel74

New member
אודליה התנדבה להתחיל לא??

אם עד סוף היום לא יצא , מישהי (כן בנתיים רואה כאן רק בנות
)אחרת מוזמנת להתנדב.

280388

New member
לא רק בנות

1.מהו שמך המלא: אליהו גל 2.מקום מגורים: עכו 3.יש לך בן/בת זוג? בינתיים לא 4.מה אתה הכי אוהב לעשות? סריקה אנרגטית, זה מגניב (תנו קצת להתלהב, רק לפני חודש למדתי), ללמוד על צמחים ואבנים, לכתוב סיפורים, לכתוב שירים. 5.מה אתה חושב שצריך לתקן בעולם הזה? למה? את הכל!!! סיפור ארוך. 6.איזו תקופה אתה מעדיף: אלפיים שנה קודם לכן, לפחות. היו אז מאגים ואנשים מאד חכמים. אבל לא שרע לי עכשיו. 7.האם היית רוצה להיות לפעמים בעולם אחר? אם כן למה? כן. הרבה סיבות. 8.מתי התחלת להתעניין ברייקי? מתי למדת רייקי? להתעניין לפני 6 שנים, ללמוד לפני שנה וחצי. 9.האם מקרים שקרו לך בילדות השפיעו עליך? אם כן, אילו מקרים ואיך הם משפיעים עליך? כמעט הרגו אותי לפני 6 שנים, סיפור ארוך, אספר אם תרצו, זה השפיע עליי בכך שהפסקתי לבתוח באנשים ולמדתי לרוץ מהר, מאד מהר (13 שניות למאה מטר PB). 10.האם אתה מתעניין בעוד דברים בנושא האנרגיה והמיסטיקה? אם כן, במה? בכישוף, גילוי עתיד, סריקה אנרגתית, עולם הרוחות ועולם הצללים (בה לי להביט לשם, אך הזהירו אותי שזה מסוכן). 11.האם אתה עושה מדיטציה? אם כן, איזו? יש איזה כמה שאני עושה אך איני יודע את שמן, חוץ ממודריי. 12.מה החלום שלך? להיות מאג, אם אפשר. ואם מדברים על ריאליות אז להיות רופא. 13.מה גורם לך להרגיש הכי טוב בעולם? למה? חביות חדשות (לטובה), כי אני מטבעי הרפתקן. 14.איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב? פופ מיוזיק. 15.איך היית בתור ילד קטן? מופרע, בלאגניסט עם ממוצע של 90 בבי"ס. רב עם כל המורים שרק אפשר... היום אני שקט הרבה יותר, עדיין מבריז משעורים, במיוחד מאלא שאני טוב בהם (הסטוריה, כימיה וביולוגיה). 16.אתה מאוהב? לא!!! 17.יש לך חיית מחמד? אם כן, פרט. חתולה שחורה לבנה תערובת של בי-קולורית וחתול לבן. 18.כשאתה פוגש מישהו חדש, מה הדבר הראשון עליו אתה מסתכל? עיניים, מבט, ואז אני סורק אותו (עדיין מתלהב!!!) PS סורי אם לא הדגשתי, אני לא טוב במחשבים!!!

Anabel74

New member
איזה כייף ללמוד להכיר אותך../images/Emo24.gif

אשמח לשמוע גם את "סיפורי הביניים" שהזכרת ולא פרטת.

280388

New member
סיפורי ביניים

WELL לפני 6 שנים הייתי בחוג היאבקות. לאחד האימונים הגעתי (בטעות) שעה לפני הזמן. היה לי משעמם. התחלתי להסתובב באיזור, ופתעום ניגש אליי בחור בחולצה קרועה, ריר נוזל לו מהפה, בכיסו היה סכין לחתוך לחם (כנראה הוא היה מסומם, לא חשבתי כך. מה הייתם מצפים מילד בן 10 שאוהב הרפתקאות). התחלתי לדבר איתו, להשביץ בטריקים, גלגלונים... ואז פתעום הוא תפש את ידי והצמיד אותי לקיר... לבסוף איכשהו השתחררתי ופרצתי בריצה.... THE END זה קרה לי, לא צוחק. אני אוהב לטייל, לא שיוצא לי הרבה, לכן הייתי רוצה לעבור בעולמות שונים.

280388

New member
חוץ מזה שלמדתי לרוץ מהר

הפסקתי לבטוח באנשים. אני לא קורה לזה טקאומה פסיכולוגית, אלא רק זהירות.

ofirush 14

New member
יאאא...כמה אנשים הגיבו...יאייייי

איי אמ סו האפי!!! יאיייי...=] אני גם אענה על השאלות אבל לא עכשיו כי עכשיו בוקר ועוד מעט הולכים לבית ספר (בעעעעעעע) אני כנראה אענה בערב..כי אני מתחילה היום בתשע ורבע ומסיימת ברבע לשלוש (בעעעעעעעעעעעע) ואז אני הולכת לקניות עם אבו (אבא) ו..אז אני חוזרת..עונה על השאלות...והתשובות יהיו ארוכות...אז אני מכינה אתכם נפשית..=] ונחמד להכיר את כולכם...זה כיף..=]

ofirush 14

New member
תשובות!!! ארג!!! כתבתי מקודם בכל

כך הרבה מאמץ וזה פשוט נחמק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עצבים!!!! זה הולך להיות ארוך..יכול להיות שיתפקששו לי כמה קטעים כי אני לא זוכרת!!!! 1.מהו שמך המלא:אופיר אבישג רדר (כן, כן יש לי שם שני) 2.מקום מגורים:כרמיאל 3.יש לך בן/בת זוג?לא 4.מה אתה הכי אוהב לעשות?לשמוע מזוזיקה, ללכת לצופים, לשחק עם הכלבה, לראות הופעות ולשמוע מוזיקה של פעם, לעשות רייקי ולהיות בפורומים, מחשבים בכלל..ולקרוא!! 5.מה אתה חושב שצריך לתקן בעולם הזה? למה? אווה, כמעט הכל..יותר מידי ארסים, יותר מידי פרחות, יותר מידי חוסר הבנה ויותר מידי שנאה! אני שונאת פרחות וארסים בדם!!!! 6.איזו תקופה אתה מעדיף: שנות ה-60,70,80 או שנות האלפיים? (שישים, שבעים, שמונים שייכים לתקופה אחת, כך שיש שתי אפשרויות). למה?שנות השישים, שבעים, שמונים..המוזיקה הייתה הרבה אבל הרבה יותר איכותית ולא כולם היו ממוסחרים והפופ היה יותר יפה מהפופ המסריח של היום (סליחה עם העלבתי מישהו..) ואנשים היו יותר תמימים...ואני פשוט מרגישה שאני לא שייכת לפה..תחושה אישית.. 7.האם היית רוצה להיות לפעמים בעולם אחר? אם כן למה? כן..בעולם יותר טוב...אממ וגם בעולם שהטכנולוגיה מפותחת אבל זה לא הורס את הטבע כי טבע זהו דבר חשוב שצריך לשמור עליו..ובעולם בו יהיה שוויון בין כל האנשים. 8.מתי התחלת להתעניין ברייקי? מתי למדת רייקי?התעניינתי בסוף כיתה ב' כי אבא דיבר על זה כל הזמן...למדתי בכיתה ג'..לפני ארבע שנים.. 9.האם מקרים שקרו לך בילדות השפיעו עליך? אם כן, אילו מקרים ואיך הם משפיעים עליך?אוהו, זה כל כך מייגע לכתוב את הכל שוב..:( אממ היו הרבה מאוד מקרים אני אכתוב ת'עיקריים...האחד: בבית ספר יסודי אפשר להתקבל למועצת התלמידים רק מכיתה ד'..וכשהייתי בכיתה ד'נבחרתי וגם בכיתה ה' וגם בכיתה ו'..(עכשיו אני ב-ז') ובכיתה ו' גם נבחרתי ליושבת ראש מועצת התלמידים והילדים בכיתה קצת קינאו..והיו בעיות רבות..אני לא אפרט כי זה מאוד מייגע ולא חשוב כל כך..עקב זה אני פחות פעילה חברתית...אבל אני לאט לאט חוזרת לעצמי השני:הייתי בכיתה ה' שפוטה (איכ..בעע) של ילדה אחת..שהיא פשוט רעה! והיא עשתה עליי שלושה חרמים והיה לי מאוד קשה ובתקופה הזו כל הביטחון העצמי שלי ירד (הרייקי היה חברי הטוב..) ו..אמממ..כל פעם כשהייתי משיגה אותה (וזה היה קל..כל הציונים שלי היו מאה ושלה היו נכשלים..) היא הייתה מוצאת סיבה להיות איתי ברוגז..היא גם סכסכנית..ועקב זה אני פחות בוטחת באנשים ואני יותר בררנית... 10.האם אתה מתעניין בעוד דברים בנושא האנרגיה והמיסטיקה? אם כן, במה? באבנים..צמחי מרפא..ואני וחברה של אח שלי צבענו מנדלה! 11.האם אתה עושה מדיטציה? אם כן, איזו? עכשיו לא..אבל עשיתי..לא יודעת איך קוראים לה 12.מה החלום שלך? להיות שחקנית, במאית, לפגוש את כל החברי הלהקות שאני אוהבת...לעזור לכמה שיותר אנשים..לעזור לכמה שיותר בעלי חיים..ויש לי עוד הרבה שנים לחשוב על מה עוד.. 13.מה גורם לך להרגיש הכי טוב בעולם? למה? אממ אין לי כל כך סיבות..אבל..לשמוע ולראות הופעות של הלהקות האלה שאני אוהבת...להיות בטבע..לראות אנשים שעוזרים אחד לשני..ולראות אנשים שעוזרים לבעלי חיים...זה עושה טוב על הלב... 14.איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב? רוק, מטאל ואני לא יודעת איזה סוג מוזיקה זה בדיוק אבל זה הסוג מוזיקה שאמרסון לייק אנד פאלמר מנגנים..או רוק מתקדם או אלטרנאטיבי (ככה כותבים לא?) 15.איך היית בתור ילד קטן? הייתי ביישנית..קטנה מן הסתם...הייתי שרה..כל הזמן..ומסתבר שאפילו יפה..והיו לי דעות (או שזה דיעות..) של פוליטיקאים.. 16.אתה מאוהב?לא 17.יש לך חיית מחמד? אם כן, פרט. יש לי כלבה מתוקה בשם סאני...היא בת שנה וחצי ולקחתי אותה מאגודה בשם "כרמיחי" אגודה זו עוזרת לכלבים וחתולים אשר עברו התעללות או ננטשו ואין להם בית...היא עברה התעללות (מכות ונטישה) ובגיל שבעה חודשים הם לקחו אותה..אני בדיוק חיפשתי כלבה והלכתי שם לאישה שגידלה את החיות בבית שלה ולקחתי את סאני..היא מאוד מאוד מאוד אבל מאודדדד פחדנית...אין לה ביטחון עצמי והיא מאוד שרוטה אם להגיד את האמת..אבל אני אוהבת אותה כל כך!!!!!!1 18.כאתה פוגש מישהו חדש, מה הדבר הראשון עליו אתה מסתכל? עיניים וחיוך, עיניים אומרות הכל. הנה..סיימתי את הפעם השניה של הכתיבה המייגעת הזו...מצטערת אם זה ארוך.. ויש לי כמה הערות: אני שונאת ארסים ורפחות!!! אני מתה על פריקים..פריקים שולטים (פריקים כמוני..). הלהקות שאני אוהבת הן: אמרסון לייק אנד פאלמר, אוריה היפ, דיפ פרפל, רינבאו, לד זפלין, ג'טרו טול, איירון בטרפליי, סאנטנה, יש עוד כמה שאני פשוט לא זוכרת לשאני צריכה לרשום אותן...אמממ אני אוהבת גם את שוטי הנבואה..וג'ימי אנדריקס נחמד...אההההה ואני אוהבת את נירוונה...! זהו..סיימתי..נקווה שה לא יתקע..נעתיק את זה ליתר ביטחון.. אני אשים שתי תמונות של הכלבה שלי..=] אולי אפילו שלוש..

למעלה