קובה לצהריים
עדיין לא החלטתי אם תהיה אדומה או כתומה.......... קובה אדומה – יוכי 3/4 ק"ג סולת כף שטוחה מלח 2 – 2 וחצי כוסות מים לערבב את כל החומרים עד ליצירת בצק נעים .אם מתקבל בצק קשה – יש להוסיף מים ואם רך מידי כדאי להשאיר למנוחה. המילוי: בשר הודו טחון/בקר טחון בצל גדול קצוץ סלרי קצוץ מלח פלפל שחור מעט קינמון ואגוז מוסקט,, כורכום לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף בשר ולהמשיך בטיגון, להוסיף תבלינים וסלרי ולטגן קלות עד שהבשר מוכן. להכין סיר מרק ובו: מים כ3/4 סיר, מלח, פלפל לבן, א. מרק עוף, פפריקה מתוקה, כף גדושה של רסק עגבניות, סוכר ומיץ לימון, סלרי קצוץ ובצל קצוץ......אפשר להוסיף סלק אחד אדום לקבלת צבע מיוחד.......למלא כדור של בצק במלית הבשר וכאשר המרק רותח מנמיכים ומוסיפים את הקובות...מבשלים עד לריכוך (כחצי שעה-3/4 השעה). אם רוצים קובה כתמתמה.......מוסיפים למרק גזר פרוס, דלעת חתוכה וכורכום (במקום רסק)
עדיין לא החלטתי אם תהיה אדומה או כתומה.......... קובה אדומה – יוכי 3/4 ק"ג סולת כף שטוחה מלח 2 – 2 וחצי כוסות מים לערבב את כל החומרים עד ליצירת בצק נעים .אם מתקבל בצק קשה – יש להוסיף מים ואם רך מידי כדאי להשאיר למנוחה. המילוי: בשר הודו טחון/בקר טחון בצל גדול קצוץ סלרי קצוץ מלח פלפל שחור מעט קינמון ואגוז מוסקט,, כורכום לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף בשר ולהמשיך בטיגון, להוסיף תבלינים וסלרי ולטגן קלות עד שהבשר מוכן. להכין סיר מרק ובו: מים כ3/4 סיר, מלח, פלפל לבן, א. מרק עוף, פפריקה מתוקה, כף גדושה של רסק עגבניות, סוכר ומיץ לימון, סלרי קצוץ ובצל קצוץ......אפשר להוסיף סלק אחד אדום לקבלת צבע מיוחד.......למלא כדור של בצק במלית הבשר וכאשר המרק רותח מנמיכים ומוסיפים את הקובות...מבשלים עד לריכוך (כחצי שעה-3/4 השעה). אם רוצים קובה כתמתמה.......מוסיפים למרק גזר פרוס, דלעת חתוכה וכורכום (במקום רסק)