יום ב' 20/7
B BuddhaForScarlett New member 28/6/09 #22 וכמובן ששכחתי... לסמן איפה שאפשר ו איפה שאי אפשר.. אני בטוחה שכולכם מכירים את הנוהל. אז יאללה תפציצו
S SimpleSecondsToMc New member 28/6/09 #29 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif עהאע ../images/Emo69.gif כתבתי כמעט בהכל ועכשיו זה מראה לי שכתבתי רק ב3 !!! בקיצור, אני יכולה בכל הימים, אז מתי שיקבע אני אבוא D:
../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif עהאע ../images/Emo69.gif כתבתי כמעט בהכל ועכשיו זה מראה לי שכתבתי רק ב3 !!! בקיצור, אני יכולה בכל הימים, אז מתי שיקבע אני אבוא D:
A Aarieli New member 29/6/09 #30 ../images/Emo224.gif../images/Emo45.gifאני יכולה בכל הימים D: .. ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
../images/Emo224.gif../images/Emo45.gifאני יכולה בכל הימים D: .. ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
ר רעותוש02 New member 30/6/09 #31 אני לא יכולה בשבוע וחצי- שבועיים הקרובים השבוע כבר קבעתי וחוצמזה שאין לי גרוש ><
E etmiys New member 3/7/09 #36 אני יכולה רק בימי חמישי.. מה שכן, אני חייבת לדעת איזה שבוע מראש. אני מגיעה ישר מהבסיס, ככה שאם אני לא אדע שבוע מראש, אין לי איך להתעדכן במשך השבוע שיש מפגש..
אני יכולה רק בימי חמישי.. מה שכן, אני חייבת לדעת איזה שבוע מראש. אני מגיעה ישר מהבסיס, ככה שאם אני לא אדע שבוע מראש, אין לי איך להתעדכן במשך השבוע שיש מפגש..
Y yaaruka New member 4/7/09 #38 אני ממש לא יודעת.. אני לא יודעת אם אני אלך לקורס.. ואז או שאני אצטרף מאוחר יותר או שאני לא אבוא.. ואני בכלל לא יודעת מה אני עושה בתאריכים האלה.. כשתקבעו תאריך אני אגיד..
אני ממש לא יודעת.. אני לא יודעת אם אני אלך לקורס.. ואז או שאני אצטרף מאוחר יותר או שאני לא אבוא.. ואני בכלל לא יודעת מה אני עושה בתאריכים האלה.. כשתקבעו תאריך אני אגיד..