אז מי האליל/ה האמריקאי ל-2005

shavitlavi

New member
השיר הקבוצתי

סקוט הרס ת'שיר, כנ"ל מקיילה (יפה לך הבלונד) ולינדזי- איזה זיופים! אח... ג'סיקה- התגעגעתי! וונזי ונדיה- !black power ניקו- יא מלךךךךךךךךךךךךךךךך קונסטנטין- קרע אותם עם הפלירטוטים למצלמה. אנואר- לא יאומן! כאילו דחפו לנו מתמודד חדש לטופ 12. לא מזהים אותו! איזה מריחה של הזמן עם אירועי הפרקים הקודמים...

MaiEgan

New member
כתבת בדיוק מה שחשבתי חוץ מש-

נדיה=איכס לא יודעת למה אני פשוט לא סובלת אותה וונזי יפיופה כתמיד!!!!!!!!!!!!!!!! ניקו היה מעולה קונסי היה חמוד כהרגלו ואנואר לא שר לבד :\ הוא נראה בהחלט בן אדם אחר!

g a v i

New member
../images/Emo58.gifגמר

נכון שבתמונה הזאת שבו עומד ליד קארי עבר לכם בראש JESUS כשהראו את בו ו-MARY כשהראו את קארי? חחחחחחחח!

g a v i

New member
../images/Emo58.gif

עוד הפעם בו שר את השיר Vehicle?? אחלה שיר והכל, אבל די - כבר פעם שלישית ופעם שניה ביומיים - אני בטוחה שהוא יודע עוד שירים.

Juliann

New member
טוב ../images/Emo58.gifבינתיים......

בינתיים ממש נחמד! גאד קונסי היום צומי ברמות חחחחח ונתנו לו הכי הרבה זמן במחרוזת!
אני מרוצה. ומקיילה קורעתתתתתת!!!!

g a v i

New member
../images/Emo58.gifאת חושבת?

מאד התאים למיקיילה לראיין את החברה אבל בגדול היא ממש מעצבנת לדעתי (וגם לדעת בעלי) - כי היא אובר-היפרית בצורה מוגזמת.

g a v i

New member
וואלה! לא חשבתי על זה! תמיד חשבתי

שהיא מחקה את ברברה סטרייסנד אבל בצורה קיצונית מדי (יותר מעצבנת ומוגזמת מאשר מצחיקה) - אויש, הנה הגיע מקסימי מהעונה שעברה!

Juliann

New member
ומה שבו שר...

אומנם היו לפחות אנרגיות אבל זה נמאס... כל הACT הזה... והשיר שהוא גם ככה בלע... למה דווקא את זה בו?! בעעעעעעעעעעעע

g a v i

New member
תודה! בדיוק כתבתי אותו דבר למטה

(אופס - לא שירשרתי)

MaiEgan

New member
מה זה איפה פולה רנדי וסיימון?

הכיסאות ריקים והכוסות קולה על השולחן מה הרעיון? :)

MaiEgan

New member
הביצוע של הגבר-גבר

חמוד... אה... נניח לא משנה מה אני עושה אני לא מצליחה להתחבר אליו... לא אוהבת אותו קונסי תחזור! קארי לוקחת!

shavitlavi

New member
אז ככה:

מסכנה לה טויה -תקעו אותה באלבמה. הפעם הביצוע של vehicle היה סוחף. !welcome back bo

למעלה