איזו דמות דורשת ליהוק מחדש?

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif איזו דמות דורשת ליהוק מחדש?

בחודשים האחרונים צח"מ נפטרה מטוני וגרייס, שתי דמויות ששיחקו בצח"מ 4 שנים, עברו במהלכן ליהוקים חדשים ועכשיו שתיהן בחוץ. לפחות בהתחלה שתי הדמויות היו דומות. טוני וגרייס הגיעו יחד, עם עבר משותף במדיסון, מנותקים לגמרי מהמשפחות המרכזיות (והעשירות) של ג'נואה סיטי. גרייס לוהקה מחדש והקשר בין הביצ'ית המפתה לחברה הנאמנה של שרון הפך מקרי בהחלט. טוני עבר גם הוא ליהוק מחדש שגרם אצלו לתהליך הפוך - ממכונאי מחוספס ופרוע לשרירן טיפש וטוב לב. אני מניח שלא כולם מסכימים עם זה, אבל אני חושב שבעוד הליהוק של טוני הרס את הדמות לחלוטין - גרייס החדשה הפיחה בדמות חיים חדשים. אנחנו בחיים לא היינו רואים (ואם היינו רואים - לא היינו מאמינים) משולש אהבה בין גרייס, ניק ושרון עם השחקנית הקודמת. גרייס הפכה לאישה אמביציונית, תחמנית, רודפת בצע ופלרטטנית שהכניסה פלפל לחיים של ניק ושרון במשך כמה שנים טובות. אין ספק (מבחינתי) שמדובר בליהוק מוצלח ביותר. לורן וודלאנד הגיעה אלינו זה עתה בתפקיד בריטני החדשה, ולדעתי בפרק אחד היא כבר הצליחה להשכיח מאיתנו את הבלונדה הסתמית שהיתה שם לפניה. מה שמעלה את השאלה שלכבודה פתחתי שרשור - והיא איזו דמות יכולה להשתפר עם ליהוק מחדש? לאיזו דמות לדעתכם יש פוטנציאל שעדיין לא נוצל?

החוצה דיאן

אני יודעת שבשלב מסויים זה אכן יקרה אבל please שיחליפו כבר את שחקנית הזאת....

ים כחול

New member
הייתי בוחרת בלין .....

הגיע הזמן שהיא תנצל את המצב ותיצור קרע מעניין בין פול לקריסטין ... התעייפתי מהדמות הפתאטית שכל הזמן חוטפת נזיפות כשפול עצבני בגלל קריסטין ... הגיע הזמן שהיא תתחיל לחשוב על עצמה.. הייתי גורמת לה להיות יותר אגואיסטית (לא שאני אוהבת טיפוסים כאלו) אבל בשביל הסדרה , קצת לעשות את המצב מעניין ואת החיים המשמימים של לין ליותר מעניינים ... מה דעתכם ??

ים כחול

New member
ואתן דוגמית ../images/Emo3.gif

דו שיח אפשרי בין לין לפול פול נכנס למשרד בעצבנות : " לין תשיגי לי את קריסטין" לין : " היא נסעה עם מייקל מחוץ לעיר ואמרה שתגיע מחר" פול רותח : " למה לא הודעת לי ??? בשביל מה את קיימת ??? לין משקרת : התקשרתי ולא השגתי אותך " פול : " לאן היא נסעה ? " לין משקרת: " היא לא הודיעה לי " פול בוער מכעס טורק דלת ומסתגר בחדרו לין נכנסת ואומרת לו : פול אתה זקוק למסאז מרגיע אתה כולך רועד ומתוח ... פול : " צאי וסגרי את הדלת אחרייך " לין סוגרת את הדלת וניגשת אליו ובידיה הרכות מעסה את צווארו הוא נכנע למגע שלה ועוצם עיניו ... לין לוחשת : תמיד אני פה כשתצטרך .. וממשיכה לעסות את כתפיו מנשקת את ראשו . והוא נשען עליה ונותן לה ללטף אותו ולגעת בו... .. המשך יבוא....

דה ביג בוס ../images/Emo163.gif

"בוס, ארוחת הצהריים כאן" הודיעה לין המזכירה בקול שקט לפול "תודה לין, אני באמת זקוק להפסקה הזאת..." אגלי זיעה נטפו ממצחו "אני רואה מה שהמתח עושה לך. זה פשוט הורג אותך. אתה צריך להפסיק להעביד את עצמך כל כך קשה!" "אני יודע, אבל כרגע אני מוטרד מכריס שמתחברת מחדש למייקל. שותפה שלו, היית מאמינה? זה נשמע כמו מתיחה לא מוצלחת של יהודה ברקן, אבל זה לא". "מי זה יהודה ברקן?" תהתה לין "אין לי שמץ של מושג, אבל זה מה שכתבו לי בתסריט עכשיו. כנראה שזו היתה אמורה להיות בדיחה שנונה. ביל בל מהדור הישן, לכי תביני על איזה אנשים הוא חי". לין ציחקקה והסתירה את הפה במבט מבוייש. "אתה צריך מעסה. טיפול תאילנדי משובח, מעסה שוודית מפותחת, אתה חייב לשחרר מתחים" חרגה לין מתפקידה כמזכירה ועצה לו עיצות. "מאיפה זה הגיע?" תהה פול "אתה לא חושב שאני צודקת? אתה חייב להירגע. זו הנוסחה לאריכות ימים" אמרה ובליבה חשבה כמה מאוס התפקיד הזה של המזכירה הנאמנה, המשרתת בסט-פרינד הפתטית שהיא מגלמת. בלי לחשוב פעמיים החליטה לשמוט את שורות הטקסט וליצור חיים ללין על דעת עצמה "אתה יודע" התקרבה לעבר מקום מושבו "אני חושבת שמתוקף תפקידי כמזכירה, אני צריכה לעזור לך". 'מפגרת' חשב פול בליבו 'את הסמרטוט שלי. את השפוטה שלי בסדרה הזאת, רק עכשיו הגעת למסקנה הזאת?' "תשכח ממייקל עכשיו" חייכה לעברו "וכריס? אמא שלך לא חשבה שהיא הכלה המושלמת. אם זכרוני אינו מטעני, מרי... תמיד חיבבה אותי". בצעד נועז העיפה לין מהשולחן את ארוחת הצהריים, הגיפה את תריסי המשרד, והתיישבה בצורה מפתה על השולחן. פול הסתכל עליה במבט המום "מה זה צריך להיות? חשבתי שביל בל ממחזר את השיחות שלנו, ואין לו חשק לכתוב שורות חדשות. לא היית אמורה עכשיו לתת לי כתף למשענת, במקום זה את נותנת לי ירך?" לין הוציאה את לשונה וחיכחהו בשפתיה במבט מפתה "נמאס לי להיות הילדה הטובה של התוכנית. שנה, שנתיים, שלוש – כמה אני יכולה להמשיך לערוג לך בסתר?" "תגידי תודה שבל המפגר ממשיך עם החרא הזה ואת מקבלת משכורת בסוף החודש" "איזה משכורת גם כן... אני עכשיו משתדרגת. אם מיגל האיום הצליח להשתחל למעלה, אני לא אצליח?" לין אחזה בבננה של ארוחת הצהריים, וגחנה לעבר פול. בשקט ובאיטיות קילפה את הקליפה והחלה ללקק את הבננה. צד ימין, צד שמאל... למעלה ולמטה ותוך כדי עצמה את עינייה ונשענה לאחור. לאחר מכן ניגשה לקצה הבננה, והחלה לשאוב אותו לעבר פיה, נוגסת נגיסות קטנות ואפילו בולעת. "אז... אתה רעב עכשיו? הארוחה מוכנה". "לין!" פול לא ידע את נפשו מרוב תדהמה "נראה לך שיעלו את זה לשידור? התוכנית מיועדת לכל המשפחה - את יודעת ... עקרות בית משועממות וכאלה". "מה יש לי להפסיד? אולי יפטרו אותי כאן אבל אני אפרוץ להוליווד... לתעשיית הסרטים... אולי שם מישהו יהיה הוגן וישלם לי יותר על ביצועיי הנאמנים". "אני מצטער לין, אבל זה לא מקובל עליי. אני מעולם לא ראיתי בך יותר מאשר ידידה טובה, אני נשוי באושר לכריסטין, יש לה כאלה ערכים טובים.... זה לא מגיע למלאך טהור שכמוה". לין גיחכה "מלאך? הפרינססה של אבא, הטובה והחסודה. השם ירחם!" "ששש" היסה אותה פול "יש לי הרגשה שצופים בנו עכשיו, אז אני חייב להתחנף לבוס, זה הכל יחסי ציבור כאן, עוד לא קלטת? המשחק לא אומר דבר". "תוקעים לי בגדים מימי הביניים, התספורת שלי כזאת מעפנה, ואפילו סידרו לי את מריסה כפרטנרית שורות. יש יותר גרוע מזה? פלא שאני מורדת?" "ומה איתי?" פול רטן "הבלש החכם ששווה חצי שקל. המשרד הזה מעלה אבק ועובש כבר שנים, וכריסי מקבלת לה משרד מפואר עם שטיחי דוד המלך. אין לי על מה להתמרמר? אפילו עשו ממני אימפוטנט, כשלמעשה בחיים האמיתיים אני אומניפוטנט!" "אולי נשלח כרוזים למען פיטורי הביל-בל?" הציעה לין "אני בספק גדול אם זה יעזור" צחק "אבל כן, חייבים שמישהו אחר ינהל את התוכנית! היא מתדרדרת מרגע לרגע, אני בעצמי נרדם רק מלבצע את הסצינות שלי, שלא לדבר על לראות אותן...." "יאללה, נעשה את זה! מבצע קיל ביל 3 יוצא לדרך!" לורלי פקחה את עינייה וחייכה לעצמה "חלום או לא, אני אהיה הבוסית הגדולה של צעירים חסרי מנוח באחד הימים" אמרה, והתעוררה לעוד בוקר שטוף שמש לקראת סצינה של דילמה מצפוניות רגשית שבה היא נחבטת בשאלה האם לתרום את השטיחים המפוארים לצדקה, או שמא להקשיב למייקל ולהשאירם במשרד.

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif ענננננננק ../images/Emo6.gif

הרסת אותי מצחוק עכשיו , ואני חשבתי שאני לבד ציפורית לילה שמחפשת עניין בין הפורומים ... עשית לי תלילה
צהובי שמחה שחזרת כי קצת נעלמת ...
היה שווה לחזור לבדוק אם יש ציפור לילי כמוני

Dawn12

New member
../images/Emo45.gif סחטיין עליכום! ../images/Emo6.gif

היה שווה לחכות לפנינה שכזאת
והאמת היא שגם אני חשבתי בכיוון של לין. היא היתה שם לפני כריס, היא תהיה שם אחריה. היא מבלה הרבה יותר שעות במחיצתו של פול מאשר כריס. זה פשוט מתבקש.

python 4

New member
חחחח צהובוני..../images/Emo6.gif

באופן מעניין ביותר גם אני כתבתי פאנפיק על לין (מה יש בה בדמות הזו?) אבל זה סיפור למגירה..

ים כחול

New member
כל מה שאכתוב מחוויר כ-סיד.....

לעומתך צהובהובוני אין עליך הרסת אותי מצחוק

dviridit

New member
סיפור מבריק, צהובון, חזרת בגדול!

אגב, איך היה הפסיכומטרי? ראית י שמישהי פה שאלה אותך והבנתי למה נעלמת לתקופה? איך שלא יהיה אני מווה שהיה מוצלח. אמש היה לי גם מבחן טוב.

junny

New member
מישהי שאלה אותך????

ככה שכחת ממני? זה לא מישהי שאלה, זו אני..ואת היית חסרה מאוד איזה כייף שכולם מתחילים לחזור הביתה (לפורום) לאט לאט..

p_nurit

New member
אוליביה וניל - דחוף!!!!!!

השחקנים האלו משעממים ועל הפנים שיוחלפו כבר (יודעת שלא יקרה, אבל שווה לדמיין)

לשדרג דחוף את ג"י.טי הדחליל!!!../images/Emo31.gif

האמת שעד עכשיו לא זכינו לראות הרבה מהביצועים שלו אבל ממה שראינו זה לא היה מלבב. קודם כל הוא צנום כזה וממש חסר אופי. הייתי רוצה שיביאו במקומו איזה חתיך עסיסי ושרירי... לא, ברצינות, אם ג"י.טי הולך עכשיו להישאר איתנו לדורות הבאים אז למה להישאר עם הדחלילון הזה? למישהו יש הצעות איזה שחקן יכול לבוא במקומו? וברוך השב צהובון!!! איזה כיף שחזרת
!!! אני עדיין מתבאסת מזה שצעירים יוצא לי לראות רק בימי שישי ושאני לא יכולה כמו פעם לרוץ לפורום אחרי כל פרק, אז אני חושבת שמעכשיו אני ישתדל שיקליטו לי ואני יראה את זה ב-12:30 בלילה כשאני יחזור מהעבודה... טוב, יום טוב לכולם !!!

יוליקה

Member
מנהל
אני לא מצליחה להתחבר לאשלי הנוכחית

אשלי אמורה להיות היפה של הסדרה. אשלי הנוכחית איננה כזאת. אני אהבתי את אשלי מהתקופה שבראד חיזר אחריה במרץ ללא לאות עם רעיונות מדליקים כמו הכתובת על החלון וכיו"ב (מישהו זוכר????) זאת היתה אשלי יפה!!!

Dawn12

New member
נאלץ לא להסכים

איילין היא אשלי, לטוב ולרע. כשם שהתחליף שמצאו לפיליס לא התאים מעולם, ככה גם אשלי לא חזרה לקדמותה עד שאיילין חזרה לסדרה. היא היחידה שהצליחה להכניס עומק לדמות, ולדעתי די ברור שהיא השחקנית המוכשרת מבין השלוש. על יופי לא נתווכח - זה כבר באמת עניין של טעם.

python 4

New member
לאאא!! זו האשלי המקורית, האורגינלית

זו שבגללה התחלתי לראות ימיי חיינו (היום אגב שודר פה הפרק שציין 35 שנה לימ"ח.. בקרוב אצלנו בצח"מ?)

b o t t e n

New member
../images/Emo58.gif

אין ספק שאיליין דווידסון היא חתיכה משגעת ושחקנית מעולה, ע"ע ימ"ח - 5 דמויות במקביל
ועכשיו קושיה: של מי התינוק
אני מהמרת על השפם.

Dawn12

New member
יש לך עתיד בהימורים ../images/Emo8.gif (S)

התינוק אכן של השפם.

למעלה