איזו דמות דורשת ליהוק מחדש?

b o t t e n

New member
../images/Emo58.gifחוצמזה שאם זה ככה...

אז נא ללהק ל"לחם"(בראד
) אופי חדש
לסמרטוט ריצפה יש יותר כבוד, איך זה שתמי הוא מוכן לקחת, ולאמץ פירורים שנפלו מהשפם...

חזרתי בעירבון מוגבל

האמת שכבר הרבה זמן אני לא עוקב ממש אחרי צח"מ, וטוב לי עם המצב כמו שהוא. אבל אני עדיין קורא אתכם מדי פעם ופנינותיי תופענה אחת לכמה זמן

python 4

New member
אני יודע.. הכירו את JT החדש!../images/Emo99.gif

כן, אני יודע, אבל אפשר יהיה להסביר את זה בקלות: פיליפ לא באמת מת, אחרי התאונת דרכים שלו הוא עבר ניתוחים פלסטיים רבים ואיבד כליל את הזכרון. בגלל שהוא היה כה חמוד חשבו שהוא צעיר והכניסו אותו לבית ספר, עד שהוא עבר ממש במקרה לג'נואה סיטי, שם הוא התחבר עם בילי מבלי לדעת שהלה הוא לא אחר מאשר אחיו. ועכשיו, לארוע ההחלפה: אחרי כמה שנים פתאום JT יתחיל להיזכר, בייחוד אחרי שהוא יראה עוד כמה פעמים את ג'יל. אבל את השוק הגדול הוא יחטוף אחרי מפגש מקרי לחלוטין עם נינה (וכידוע, משכב עם נינה הוא זוועה טראומתית ששום אמנזיה לא יכולה למחוק). לאחר ש- JT/פיליפ יתוודה בפני ג'יל כי הוא הוא בנה האמיתי, הוא יעבור ניתוחים פלסטיים לביטול הניתוחים הפלסטיים הקודמים, והידד - הלאה עם הבחור הכחוש בעל השיער המוזר, שלום רב שובך הכוסון הכי שווה בתולדות צח"מ לדורותיהם. עכשיו למגוון הסיפורים האפשריים: כמובן שנינה תרצה לחדש זכר נעורים, אבל פיליפ כמובן לא ישים עליה מבט שני. במקום זה הוא יתאהב בכריס שתזרוק את פול לעזאזל (שיתנחם, בנתיים, בזרועותיה של לין המסורה). זאת, עד שדני רומולטי יחזור לג'נואה סיטי. ואז - אוהו! - יסתבר כי לפני שפיליפ "נהרג", כביכול, הוא היה מאוהב בלא אחר מאשר - דני! ומה מסתבר? כריס, שגילתה את זה בזמנו (וכזכור היתה מאורסת אז לדני) היא זו ששיחקה עם הבלמים במכונית שבה פיליפ נהג, והיא דאגה לשכר אותו! אחרי שהאמת תתגלה, כריס תיזרק לבית כלא (מייקל יהיה העורך דין שלה), פול ולין יממשו את אהבתם, נינה תינשא לבילי ופיליפ ודני יעברו לגור ביחד ויהיו הזוג ההומואי הראשון בתולדות ה- daytime. וכולם יחיו באושר ועושר, לפחות עד שדיוויד קימבל יחזור לנקום בכולם על זה שהם זרקו אותו לטוחן אשפה ענקי.

Dawn12

New member
עכשיו הכל ברור!

לכל מי שתהה מדוע נינה תחליט להסתפר - התמונה הזוועתית של נינה לקוחה מן התקופה שבה היא תיכנס לדיכאון אחרי שפיליפ ידחה אותה!
נראה לי שהפעם באמת התעלית על עצמך
לפקסס את התסריט לאולפני CBS, ומהר!

יוליקה

Member
מנהל
אתם תסלחו לי, אבל אני קצת חלודה

כמה שאני מנסה להכנס לראש הצעיר שלכם ולהבין את ההומור מכל הסיפור לא הבנתי מי זה בתמונה???

python 4

New member
יוליקה, עשית לי את היום!

הבחור בתמונה שלי היה פיליפ, הבן של ג'יל, שהלך לעולמו בדמי ימיו אחרי שהוא הבין שהוא שכב בטעות עם נינה. הבחור בתמונה של שחר - זה נינה. ועכשיו את מבינה למה היה דחוף לפיליפ היפיוף להשתכר ולנהוג..? אגב, השחקן ששיחק את פיליפ (יבדל"א) הוא הומו במציאות. נכון שהחיים יפים?

b o t t e n

New member
אזהו שנורא שמחתי שנפטרני מהבריטני

בלוק הפולני משהו- יותר מידי ניחוח של בז' היה לי בטלביזייה
לדיאן, וכבר כתבתי פה את זה- יש צוואר נורא רחב- איכס- ממש לא נשי. אני מניחה שהעלמותם של פיליפ הקטן וקאסי זה לטובת תקופת הסטרואידים, ותכף הם בטח יחזרו כנער ונערה ויחברו לחבורת זבי החוטם והכיס מק-בילי-ראול-ג'יי. טי. ומה קורה עם נייט ולילי - "שתשאר צעיר לנצח"
הגיע הזמן שיגדלו קצת|!
?|

משהו קטן בקשר לבריטני ואשלי../images/Emo25.gif

איילין (אשלי הנוכחית) היא ה-אשלי של כל הזמנים. וזה באמת עניין של טעם אבל לפי דעתי היא אחת הנשים הכי יפות באופ"ס. ומסתבר שגם המפיקים בסידרה חושבים ככה כי בכתבה שקראתי לא מזמן על אשלי, אמרו עליה שהיא אשלי האחת והיחידה שהצופים כ"כ אוהבים... כיף לשמוע!!! ובקשר לבריטני מס 2 - אז אם כבר החליפו, למה לא להביא את ה-בריטני האחת והענוגה שבטוח היתה מטריפה לכל גברי צח"מ את השכל...?!

למעלה