לא מזהיר...
העבודה מככבת בקטגוריית הלא מזהיר... מתנצלת גם שאני קצת נעדרת... לא היה לי מי יודע מה טוב בעבודה. המציאות די טפחה על פני. הגיעה הבחור החדש לתפקיד שאני רציתי ולאט לאט אני מרגישה שגם מה שיש לי מתחיל להיות קטן ושולי ולא מעניין. הייתי מאוד מדוכדכת ולא מרוכזת... ישנתי גרוע ובכיתי המון... קשה לי מאוד להרגיש חסרת ערך וככה גרמו לי להרגיש. עבדתי על עצמי, אמרתי לעצמי שנבוא, נעשה מה שצריך ובזמן שנותר אני אדאג לעצמי. אם מצפים ממני להקטין ראש, אני פשוט אתן להם מה שהם רוצים. אהיה קטנה ושולית ובמקום לעסוק בענייני עבודה במרכז, כשיהיה לי זמן פנוי אני אעסוק בענייני שלי. התחלתי קצת להרגיש יותר טוב... באתי לעבודה, קראתי FANFIC בין התקנה לתקלה. ניסיתי גם לשמור מרחק ממנהל הרשת הנוכחי שלנו שחשתי שהוא אחד הסיבות לדכדוך שלי... בעיקר כי גם הוא תמיד מספר לי את כל הבשורות הרעות על המקום הזה וגם כי ככה אני רואה שהוא עושה כל מיני דברים שאני כבר לא מעורבת בהם וזה פשוט עושה לי רע. עבודה חדשה אין... ראיון העבודה היחיד שהיה לא הצליח. אני חושבת שאני מחפשת תפקיד שהוא מעבר ליכולות שלי הנוכחיים. אני יודעת שאני יכולה להצליח בו, אבל הצרה היא שמקומות העבודה לא רוצים מישהו שילמד, רק רוצים מישהו שכבר מנוסה... ורצוי שבהכל. מעבר לזה, להיות אמא מחפשת עבודה זה תיק... אבל בכללי קצת התאוששתי... אבל לסיכום שבוע העבודה נפלה פצצה אחרת... זה קצת ארוך, אז תתאזרו בסבלנות - ממולי יושבת בחורה ממוקד התמיכה שלנו. מעבר לכך ישנו שרת פיתוח ישן לידינו שכבר כמה ימים מנגן. הבחורה מהמוקד התקשרה לאחראי על השרת והתלוננה שהוא עושה רעש. הוא בא, הסתכל עלי ואמר שצריך לטפל. הסברתי לו שזה שרת ישן, אין לו שירות ולכן אי אפשר לטפל. אז הוא שאל מה אפשר לעשות? אמרתי לו שאין מה לעשות... שכדאי שיפנה למעלה בגלל זה. הבחורה מהמוקד אישרה שאין טעם לפתוח קריאה על השרת. אז הוא פנה למנהלת שלו וכתב בין השאר שאני המלצתי להחליף את השרת. היא העבירה למנהל התשתיות שלנו, הוא כתב לי ולמנהל הרשת מכתב שצריך לטפל וגם העיר שזה לא צריך להגיע מהמשתמשים אליו, אלא להגיע מאיתנו. אני לא ראיתי את המכתב... הייתי שקועה בתקלה אחרת ואז קבלתי ממנהל הרשת טלפון זועם עם נוסח דיבור כדלהלן: "ורד, בואי עכשיו לחדר! זה הסוף שלך!...." והמשך צעקות וקללות ובכלל לא הבנתי מה הוא רוצה מהחיים שלי. ניסיתי להגיד לו שאני לא יכולה לבא עכשיו שאני באמצע תקלה והוא חטף קריזה וצרח עלי "ככה?? בסדר! זה הסוף שלך!". וטרק את הטלפון... הייתי בקריזה על זה שהוא צורח עלי, שאני מנסה לטפל בתקלה אבל עזבתי את התקלה והלכתי אליו להגיד לו שירגע כי אני באמצע משהו ושאני אבוא... באתי אליו, והוא המשיך, למה אמרתי למנהל על השרת, מה פתאום אמרתי לאדם על הזה על השרת ועוד מליון פעם שזה הסוף שלי, ניסיתי להגיד לו שמה הוא רוצה ממני שאני לא אמרתי לאדם הזה כלום ביזמתי, שהוא בא לכאן כי הבחורה מהמוקד התלוננה על המחשב וקראתי לבחורה מהמוקד שתסביר לו... אז הוא גם צרח עליה שמה היא מעיזה להגיד למשתמשים שיש בעיות עם השרתים... והיא ניסתה להסביר לו והוא צרח גם עליו כמו משוגע ולא הקשיב, רק צרח כמו פסיכי שזה הסוף שלה ושתצא לו עכשיו מהחדר... היא נורא נפגעה והתחילה לבכות ועלתה למנהל התשתיות שכולנו כעקרון שונאים, אבל בכל זאת זה היה מוגזם... היא התלוננה שמנהל הרשת מאיים עליה... אני הצטרפתי אליה. אני בסך הכל מיודדת עם מנהל הרשת אבל לאחרונה הוא התחרפן. כן, זה בכלל מנהל התשתיות, אבל הוא מוציא את העצבים שלו כמו איזה בעל מכה על החלשים ממנו - עלי ועליה. הוא מעדיף לא להעלות כלום למנהל התשתיות כי זה יוצר לו יותר עבודה. הוא יושב בחדר שלו ועושה את המינימום רק כדי שמנהל התשתיות ירד ממנו. כל התשתית מוזנחת, הכל במצב גרוע כי מנהל הרשת לא מדבר כמעט עם מנהל התשתיות ומנהל התשתיות לא מבין שהוא מתעסק בתפל ולא בעיקר ובסוף הכל יקרוס. מבחינתי אני צריכה כל הזמן לחשוב מליון פעם על מה שאני אומרת כי כל דבר שאני אומרת שמגיע למנהל התשתיות חוזר חזרה בצורת משימה למנהל הרשת (לפחות לטענתו... ואולי לא רק...). לפי מה שאמרו לי, הוא מנפנף אותי ומפיל את הכל על מנהל הרשת שמעדיף לא לעשות כלום. כבר חטפתי כמה תגובות של כעס ממנהל הרשת על משהו שאמרתי שבכלל לא חשבתי שיגיע לידי בעיה. מנהל הרשת לא אכפת לו שאני לא אשמה. הוא לא יכול להוציא את זה על מנהל התשתיות הלא הגון - אז הוא מוציא את זה עלי. ואני, כדי לנסות לשמור על יחסים תקינים מנסה איכשהו להסביר להתנצל... כמו איזה מטומטמת... בסופו של דבר כמו כל מדיניות פיוס, הגיע מה שקרה אתמול... צעקות מאיימות של פסיכופת שהרסו לי לחלוטין את סופ השבוע... ואני, אני רק חושבת על זה שאני אצטרך ללכת ביום ראשון לעבודה ושבטח לא יהיה לי שום דרך לדבר עם מנהל הרשת כי אחרי מה שקרה, לא התאפקתי ואמרתי כמה דברים למנהל התשתיות... אמרתי לו שמנהל הרשת לא מספר לו דברים, שאני מצפים ממני לשתוק ולא להגיד דברים, ושזה הכל קרה מאז שמנהל התשתיות הגיע... לא יכלתי יותר לשתוק... גם ככה הכל רע... סליחה על ההשתפכות. ורד