השבוע שלי...
אז כמו שאתם כבר יודעים את השבועיים האחרונים ביליתי בשיעולים, התעטשויות וקינוחי אף אין סופיים בתוספת אוזן סתומה, כאבי גוף וחום כך שגם את כל הפרצופים שהוסיפה חגית תיכננתי גם אני בתור תיאור השבוע שלי אבל היא הקדימה אותי ואני לא מעתיקן
אז כאמור ההצגה בשבת שעברה החזירה אותי למצב סמרטוטי וחולני ואת רוב ימי השבוע העברתי בשכיבה, בהייה ובליעת תרופות במטרה להחלים סופית!!!! היה מ ש ע מ ם!!!!!!!!!!!!! לישון - לא הצלחתי כמו בשבדרך כלל ישנים כשחולים
לחשוב - גם לא, הכל כאב מדי... על טלוויזיה או ספר בכלל אין מה לדבר
כך שהנחמה היחידה שלי היתה לקרוא ולכתוב בפורום בכל רגע שרק יכולתי וגם זה לא היה בכל רגע ולנסות לקדם במיילים את אירגון המפגש הבא עלינו לטובה
ביום חמישי נסעתי כשאני אני עדיין לא ממש במיטבי אבל עם שיפור ניכר להצגה של " הקוסם מארץ עוץ " בכפר תבור את הדרך הלא קצרה לשם העברתי בחששות שלא אוכל לעמוד בהצגה, בטח לא בפרמטרים שאני דורש מעצמי... כנראה שהייתי כ"כ מתוח שגם הכלב טוטו שיושב תמיד לצידי בנסיעות ומתפנק פשוט התיישב על ברכי והתחיל לנשק וללקק לי את הפנים ללא הרף ולעשות את כל השטיקים שהוא למד במשך למעלה מ4 שנות עבודה משותפות שגורמים לי לצחוק ולחבק אותו. להצגה הגיעה גם חברתנו עינבלית עם ילדיה המקסימים
למרות שהצעתי לה הזמנות התעקשה עינבלית ( לשמחת המפיק
) לרכוש כרטיסים במחיר מלא ולשבת בשורה ראשונה באולם כמו שהם אוהבים, החלפנו קריצות, חיוכים וניפנופי ידיים במהלך ההצגה ובסיום נפגשנו מאחורי הקלעים היה באמת כייף להפגש סוף סוף פנים אל פנים, התחבקנו, הצטלמנו, דיברנו וכ"כ שמחתי לשמוע שהם אהבו ונהנו מההצגה ביחד עם כמות האהבה והמחמאות שקיבלתי משאר הצופים שמחתי להבין שלמרות שאני באופן אישי לא הרגשתי שמיציתי את יכולותיי ואפילו קצת התבאסתי, מודה
הקהל לא רק שלא הבחין בכך אלא אהב ויכולתי לראות את זה בעיניהם הנוצצות של ההורים והילדים כאחד מה אגיד לכם?! זה שווה הכלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל את השיעולים שחנקתי בקושי במהלך הסצינות על הבמה ושיחררתי בכל יציאה וזה לא היה נשמע סימפטי במיוחד... את הרגעים הלא מעטים למשל בשיר וריקוד הדחליל שהלב שלי דפק כמו משוגע וחשבתי שאני עומד לקבל התקפת לב או לכל הפחות להתעלף מול הקהל - מ פ ח י ד ומגביר את הדופק עוד יותר אפילו את ההערה של מיכל אמדורסקי כדורותי: תפסיק לירוק עלי
את כל אלה השכיחו וגימדו צחוק הקהל לאורך כל ההצגה ( המצאות ותוספות שלי ), המילים החמות והאהבה. עם סיום שבוע בצורה כזו - מי ומה צריך יותר
ולכל המתענינים והמאחלים - תודה רבה על אהבתכם ודאגתכם שאני נשבע שיש לה קשר להתחזקותי
מלבד שיעול קל פעם ב...ומשיכות ספורות באף, תודה לאל אני מרגיש הרבה יותר טוב מאחל לכם ולי שבוע טוב, מוצלח ומלא בריאות.