איך היה השבוע שלכם ??

../images/Emo178.gifהתאוששתי (קצת)

וואו איזה שבוע אינטנסיבי וכייפי ! התחלתי חוגים סופסופ אחרי חגים ועיכובים אחרים. היו לי קבוצות של אפרוחים צעירים ומתוקים בני 2-3 וגם של גני חובה (אין לי גילאי אמצע השנה
!). היתה התחלה טובה וחלקה ומאוד נהניתי. ביום רביעי סיימתי את יום העבודה די הרוסה ודחיתי את הנסיעה שלי למרכז עד שגיליתי שהאוטובוס האחרון עובר לו ממש עוד מעט (אחריו זה כבר אוטובוס חצות) ומיהרתי לצאת לדרך. האוטובוס איחר כך שכבר לא יכולתי להגיע איתו רק עד באר שבע ומשם לעלות על רכבת (זו היתה תכניתי המקורית כי אני די סובלת באוטובוסים) ונאלצתי להמשיך נסיעה עד ת"א. הגעתי לת"א בתשע בערב והספקתי אך בקושי לרכבת להורים שלי. הגעתי אליהם ופשוט התמוטטתי !! עד הבוקר ... בבוקר קמתי, התארגנתי והגעתי אל ביתה של XXXX (חבר'ה היא סמוייה פה בפורום שלנו !! בואו נקבל אותה במחיאות כפיים שתצא מהאנונימיות
) לשלוש שעות מקסימות של הדרכת שעת סיפור אישית ... אמנם לא באתי הכי מאורגנת בעולם לצערי, ולא הבאתי איתי ספרים שרציתי לעבוד עליהם ... אבל היה מענין וקיבלתי המון טיפים ורעיונות וכמובן שניפגש עוד !! כשסיימתי אצלה אמא שלי אספה אותי היישר לתחנת הרכבת
משם רכבת לבאר שבע ואוטובוס הביתה . הגעתי בסביבות רבע לשבע בערב הרוסה לגמרי אבל היה כייף ! (טוב, המפגש בבוקר היה. כל הנסיעות ממש לא). כזה היה לו השבוע שלי
מחכה לשמוע מכם !! איילה- איך היה אתמול ? דודינקה- אני עובדת על להגיע למפגש. אפשר לנשום לרווחה
שיר, חמוטל, גלית ומי ששכחתי, ספרו איך היה השבוע שלכם !!

השבוע שלי...

אז כמו שאתם כבר יודעים את השבועיים האחרונים ביליתי בשיעולים, התעטשויות וקינוחי אף אין סופיים בתוספת אוזן סתומה, כאבי גוף וחום כך שגם את כל הפרצופים שהוסיפה חגית תיכננתי גם אני בתור תיאור השבוע שלי אבל היא הקדימה אותי ואני לא מעתיקן
אז כאמור ההצגה בשבת שעברה החזירה אותי למצב סמרטוטי וחולני ואת רוב ימי השבוע העברתי בשכיבה, בהייה ובליעת תרופות במטרה להחלים סופית!!!! היה מ ש ע מ ם!!!!!!!!!!!!! לישון - לא הצלחתי כמו בשבדרך כלל ישנים כשחולים
לחשוב - גם לא, הכל כאב מדי... על טלוויזיה או ספר בכלל אין מה לדבר
כך שהנחמה היחידה שלי היתה לקרוא ולכתוב בפורום בכל רגע שרק יכולתי וגם זה לא היה בכל רגע ולנסות לקדם במיילים את אירגון המפגש הבא עלינו לטובה
ביום חמישי נסעתי כשאני אני עדיין לא ממש במיטבי אבל עם שיפור ניכר להצגה של " הקוסם מארץ עוץ " בכפר תבור את הדרך הלא קצרה לשם העברתי בחששות שלא אוכל לעמוד בהצגה, בטח לא בפרמטרים שאני דורש מעצמי... כנראה שהייתי כ"כ מתוח שגם הכלב טוטו שיושב תמיד לצידי בנסיעות ומתפנק פשוט התיישב על ברכי והתחיל לנשק וללקק לי את הפנים ללא הרף ולעשות את כל השטיקים שהוא למד במשך למעלה מ4 שנות עבודה משותפות שגורמים לי לצחוק ולחבק אותו. להצגה הגיעה גם חברתנו עינבלית עם ילדיה המקסימים
למרות שהצעתי לה הזמנות התעקשה עינבלית ( לשמחת המפיק
) לרכוש כרטיסים במחיר מלא ולשבת בשורה ראשונה באולם כמו שהם אוהבים, החלפנו קריצות, חיוכים וניפנופי ידיים במהלך ההצגה ובסיום נפגשנו מאחורי הקלעים היה באמת כייף להפגש סוף סוף פנים אל פנים, התחבקנו, הצטלמנו, דיברנו וכ"כ שמחתי לשמוע שהם אהבו ונהנו מההצגה ביחד עם כמות האהבה והמחמאות שקיבלתי משאר הצופים שמחתי להבין שלמרות שאני באופן אישי לא הרגשתי שמיציתי את יכולותיי ואפילו קצת התבאסתי, מודה
הקהל לא רק שלא הבחין בכך אלא אהב ויכולתי לראות את זה בעיניהם הנוצצות של ההורים והילדים כאחד מה אגיד לכם?! זה שווה הכלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל את השיעולים שחנקתי בקושי במהלך הסצינות על הבמה ושיחררתי בכל יציאה וזה לא היה נשמע סימפטי במיוחד... את הרגעים הלא מעטים למשל בשיר וריקוד הדחליל שהלב שלי דפק כמו משוגע וחשבתי שאני עומד לקבל התקפת לב או לכל הפחות להתעלף מול הקהל - מ פ ח י ד ומגביר את הדופק עוד יותר אפילו את ההערה של מיכל אמדורסקי כדורותי: תפסיק לירוק עלי
את כל אלה השכיחו וגימדו צחוק הקהל לאורך כל ההצגה ( המצאות ותוספות שלי ), המילים החמות והאהבה. עם סיום שבוע בצורה כזו - מי ומה צריך יותר
ולכל המתענינים והמאחלים - תודה רבה על אהבתכם ודאגתכם שאני נשבע שיש לה קשר להתחזקותי
מלבד שיעול קל פעם ב...ומשיכות ספורות באף, תודה לאל אני מרגיש הרבה יותר טוב מאחל לכם ולי שבוע טוב, מוצלח ומלא בריאות.

לחגיתוי, גליתוי ודביתוי ../images/Emo6.gif

חגית וגלית, זוכרות איך בעבר הייתי מחליף לכן בשמות? למרות שלדעתי התשובות היו תמיד מיועדות לחגיתוי\גליתוי הנכונה חגית - מה אומר אכן עברת מסע מפרך שרק ממנו את יכולה לכתוב מחזה על בובנאית\שחקנית שיוצאת להגשים את חלומה ועוברת כ"כ הרבה תלאות רק כדי להגיע לרגע ה" קטן " הזה שאולי לצופים מהצד ישמע ויראה כטירוף לעשות זאת עבור הזמן הקצר הזה שהוא כולו אושר עבורה ושווה למעשה הכל... בין נסיעותייה והמפגשים עם אנשים ודמויות בדרך היא עוברת גם תהליכים נפשיים, פחדים מהעתיד הלא ברור, האם אני מספיק מוכשרת?, מהתחרות ( נשמע מוכר? אין על שילוב חומרים אישיים מהחיים!!!! ), המשפחה ואפשר לשלב בזה המון בובות מסוגים שונים - אה? מה את אומרת??? הלו, הלו לא לרוץ מיד לעבוד על זה, על זכויות יוצרים שמעת???!!! ואני מזהיר גם את שאר הקוראים גלויים וסמויים - תזכרו שיש הוכחה קבל עם ופורום
טוב ועכשיו ממש ברצינות: אני מה זה גאה בך
על זה שלא נתת לביטול הקורס להרים ידיים ולא רק שמצאת פיתרון על מנת להעשיר את עצמך וללמוד אלא שאת עוברת בידיעה את כל ההתנהלות המסובכת והמעייפת למען זה. מעבר לרצינותך זה מעיד גם על נחישות ובעיקר אהבה לתחום ומעל לכל על כוונתך לשפר ולשכלל את עבודתך כדי לגרום לצופים הנאה גדולה יותר מתוך למידה ומידע שאת צוברת מה שהופך את העניין לאיכותי יותר. בעיניי ההשקעה הזו גם אמורה לומר וללמד אותך משהו על עצמך ויש לך את כל הסיבות להיות גאה בעצמך אהבתי שהתיאור של מה שעברת ( שאותי רק מלקרוא התיש ) לא העלים לרגע את עוצמת ההנאה שלך מהשיעור והחשיבות שלו בעינייך. בחודשים האחרונים גם אני התחלתי לעסוק במפגשי לימוד פרטיים בסיגנון ומעבר לעובדה שמצאתי אותם מענינים ומהנים עבורי מרגשת אותי השפעתם על מי שאני עובד איתו, אני אומנם עושה זאת במינון מאוד נמוך כרגע כדי לבדוק אם בהמשך יתחשק לי להרחיב יותר עיסוק זה. אין לך מושג עד כמה שמחתי והתרגשתי לקרוא שאת עובדת על להגיע למפגש וזה בהחלט מאפשר לי לנשום לרווחה
גליתוי - שלא תחשבי שלא התייחסתי למה שכתבת בשבוע שעבר בפינה זו או למה שכתבת לי בברכת ההחלמה לגבי בובנאים אני יכול להציע לשלוח לך מייל עם קישורים לתאטרוני בובות שונים בעולם ותוכלי לשלוח להם מיילים ולנסות ליצור קשרים, סליחה על חוצפתי אבל האם זה להתייעץ? או סתם לשם הכרות וחברות? או אולי את מתכננת בכלל לצאת לעולם הגדול??? אם לא בא לך לא חייבת לענות כמובן
לגבי צילוש מסכים איתך לגמרי, יחסית למפלצת היא בהחלט מגלה אורך רוח מפתיע וחוץ מזה את חושבת שאני לא התגעגעתי אליה??? והמסכנה בטח שבורת לב מגעגועים אלי ואני מבין אותה לגמרי
וחוץ מזה לאן נעלמת בשבוע האחרון
מקווה שהכל בסדר ראית כבר שנקבע תאריך סופי למפגש וגם מיקום??? מחכה לשמוע ממך. לדביתוי - למה גם דביתוי? עשיתי מכן שלישייה ועכשיו אתן יכולות להקים תיאטרון ביחד ולקרוא לו בובתוי חחחחחחח
אומנם אמרתי לך או יותר נכון צרחתי לך משמחה שאין מאושר ממני לשמוע שאת חוזרת לעינינים, נכון, אומנם לאט לאט ובקצב נמוך כדי לשמור על היד והחלמתה אבל לא חשוב המינון אלא רק זה שאת חוזרת להופיע לשמח את עצמך, את הצופים ואותנו כל הכבוד לדנה
מיותר לציין שנשמח לראות תמונות של הבובות החדשות... תודה - את יודעת על מה
אוהב המווווווון

עינבלית

New member
ואני לתומי חשבתי שהיריקות זה חלק מההצגה...

(בחיי!) (גם האריה ירק המון) מרגש מאוד מאוד לפגוש פנים אל פנים אנשים מקסימים שהכרתי דרך הרשת. מצחיק לספר שרוב חברותי וחברי הטובים כיום- הכרתי בתפוז ובבאופן טבעי. וגם לי יש בשורות משמחות.. בראשון לנובמבר אעשה תיאטרון בובות אצבע ביחד עם ילדיי כשחקנים, עם סיפור שתירגמתי בעצמי של מרטין ווידל, גוזלי הינשוף. את בובות האצבע הכנתי בעצמי, כמובן, ממכנסי פוטר של ילדות ולבד. יש ארבע דמויות- אמא ינשופה, שרה,פרסי וביל. אחלו לי בהצלחה! (אני עושה את זה בהתנדבות ואח"כ ארים שם דוכן של הינשופים שלי למכירה)

ayaly2

New member
כל הכבוד..סיפור נפלא שיהיה המון בהצלחה../images/Emo140.gif

בחיי אתה יכול להיות סטנדאפיסט

אתמול בערב קראתי את הודעתך בקול ופשוט התפוצצנו פה מצחוק ! איזה כייף לענבלית והחבר'ה שלה !! אולי אתה מגיע לדרום הרחוק מתישהו ?! למרות שהילדים שלי לא בגילאים שמתאימים להצגה ... אני אבוא לבד
או אשכיר איזה ילד לבוא איתי
שמחה לשמוע שאתה מרגיש טוב !! שיהיה שבוע

ולא סתם סטנדאפיסט...סטנדאדודי ../images/Emo6.gif

מאחר והוכחתם את עצמכם כקהל טוב ונאמן אני מתחייב בזאת להזמין את כל המשפחה למופע הבידור שלי שיעלה מתישהוא, בעזרת השם כשאמצא את הזמן ובעיקר התעוזה לעשות זאת... כן, גם לי יש מטרות ניסתרות ( משתדל לא להשתמש במילים חלומות או רצונות ) אכן לפי התגובות לעינבלית והחברל'ך שלה היה בהחלט כייף אבל לא רק להם - גם לי!!! האמת שכרגע הופעות באילת לא נראות באופק... הקוסם די מיצה את עצמו שם ( בחנוכה לפני 4 שנים כשיצאנו עם ההצגה הופענו 4 הצגות באותו יום בתיאטרון ישרוטל שבמלון רויאל גרדן ( באולם המקסים שבו מוצגי מופעי וואוו ) בהמשך התארחנו לעוד 2 הצגות באולם של מלון קלאב הוטל ובתיאטרון אילת בקניון מול שדה התעופה היו עוד 2 הצגות...אבל מי יודע? אולי! או אולי עם בלונים שגם כבר חרשה את האיזור... רק שלא הכרנו אז לצערנו מבטיח לעדכן על כל שינוי ואת ממש לא זקוקה למלווה צעיר כדי לבוא לראות אותי על הבמה למרות שאת תמיד יכולה לצרף מבוגר או למצוא בקלות בן\בת של חברים, שכנים, משפחה העיקר שתבואי!!!!!!!! מקווה מאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד שנפגש עוד קודם במפגש ולא נאלץ לחכות להצגה. שבוע נפלא גם לך יקרה
ורק בריאות לכולנו

tov22

New member
המלצה למיטיבי שמע (;

חזרתי עכשיו מהופעה של הרכב שנקרא "בזקרלה"- קרן הכט וגבריאלה לואיס -שתי נשים עם קולות מדהימים ופסנתר ששרות תפילות ופיוטים בתימנית משולבות ביצירות קלאסיות!!- באך, בטהובן, מוצארט וחבריהם.. ההפקה וההנחיה של בצלאל אלוני- המפיק המיתולוגי של עפרה חזה ז"ל. היה מרתק, היתה בי ממש תחושה של סקרנות בכל פעם שניגנו אחד מהקטעים- להקשיב לחיבור, להרגיש את המוזיקה. חלק מהשירים היו מדהימים בעיניי, לחלק פחות התחברתי, אבל אין ספק שהעוצמה שיש במילות התפילה והעוצמה של המוזיקה הקלאסית התחברו יחד ויצרו חוויה חזקה מאוד. בקיצור- מומלץ לבא עם ראש ואוזניים פתוחות ועם הרבה סקרנות ואהבה למוזיקה, וכמובן, כמו תמיד, להשאיר את העין הביקורתית בבית (היא מזמן יצאה מהאופנה) שנהיה שמחים ונגלה מה עושה לנו טוב על הנשמה, לילה טוב, טובית

נשמעת חוויה נפלאה

זה אולי הדבר היחיד שחסר לי פה במדבר ... התרבות ואפשריותיה שיש במרכז ...

אין לי הרבה מה לשתף אך אנסה...

השבוע עבר עליי נפלא כמו כל השבועות האחרונים. אני מתאוששת אט אט וחוזרת לאט לאט לפעילות מתונה. דנל'ה שלי עזרה לי המון בבניית בובות חדשות להצגות ישנות שנמכרו. רכשתי כמה דברים חדשים ולאט אט מפלסת את דרכי להופעות מתונות [הכוונה למינון נמוך כדי לספק את הצורך הרגשי לילדים וקהל] . שבת שלום דבוש

קולולולולולו דבי !!

כייף שאת כותבת בפינתנו גם
!! אפשר לשאול למי את מוכרת הצגות ישנות ? גננות בדר"כ ?? (מסקרן אותי). אני שמחה שאת מפלסת את דרכך אט אט וחוזרת לעשות את מה שאת כ"כ מוכשרת ומדהימה בו
! אגב מה מצב ה
בגינתך השנה ? כבר הוציאו מחוש ?? אני צריכה כמה לגנים שלי
... שבוע טוב !

אהלן טובית - תודה על ההמלצה וגם שאלה

אכן נשמע שהוקסמת ובהחלט נשמע מעניין ומסקרן מאוד!!!!! האמת שאני יודע שבעמקי הזיכרון שלי שמעתי על הרעיון לפרוייקט הזה לפני שנים וזה גם מתקשר לשאלתי לגבי אחת הזמרות - גבריאלה לואיס
האם יש מצב שהיא נמוכנת במקצת?, בלונדינית?, עם מבטא אמריקאי קל? זה שיש לה קול מדהים ציינת ואם אנחנו מתכוונים לאותה אחת אז אני מסכים איתך לגמרי. את קרן הכט אינני מכיר באופן אישי אבל שמעתי וראיתי אותה מופיעה ושרה והיא ע נ ק י ת, כישרונית בטירוףףףףף יש לך מושג מתי ואיפה יש הופעות נוספות שלהן? באיזה מסגרת ואיפה ראית אותן? תודה על השיתוף - תמיד נשמח לעוד
הצטערתי לשמוע שלא תהיי איתנו במפגש
מקווה שאולי בכל זאת משהו ישתנה ותוכלי להגיע לפחות לזמן מה שבוע נפלא

tov22

New member
כמה תשובות..

הי דודי וכולם, כנראה שאנחנו מתכוונים לאותה גבריאלה לואיס (מיד כשחזרתי עשיתי חיפוש בגוגל ראיתי שיש לה שני דיסקים לילדים עם שירים בעברית ובאנגלית), היא מקסימה ממש, היה בה משהו נעים ומקרין אור גם על הבמה, באינטראקציה עם חברי ההרכב ועם הקהל וגם כשניגשנו אחרי לומר תודה- היא פשוט היתה חמודה- אין מילים. ואיזה קול... ההרכב נקרא בזקרלה. הם הופיעו במרכז למוזיקה פליציה בלומנטל ברח' ביאליק בת"א. לדבריהם זו היתה הופעת הבכורה ותהיינה הופעות נוספות- בחיפוש מהיר שעשיתי לא מצאתי בינתיים תאריכים להופעות נוספות- אם אתקל בפירסומים, אעדכן. היות ואני מוכנה להודות שאני חיית הופעות לא קטנה- אני מין הסתם אמשיך לעדכן בדברים טובים (חגית- עכשיו זה נהיה אתגר למצא אירועי תרבות טובים גם בדרום- אין מקום לקיפוח גאוגרפי) שיהיו בשורות טובות ואוזניים פתוחות, לילה טוב, טובית

ayaly2

New member
השבוע שלי../images/Emo140.gif

השבוע שלי היה קצת יותר במסע שיווק עצמי,בגני ילדים,ספריות ועוד...
יום רביעי הייתי בגן הקבוע שלי והמחזתי להם את האריה שאהב תות
,שרנו שירים והתחפשנו לאריות ושאגנו וזחלנו על ארבע. אני מאד אוהבת את הקטנטנים הם כאלה מתוקים ונלהבים,במיוחד עם זה להיות מלך החיות
. ויום חמישי שעת סיפור בסבארו סיפרתי להם את שמוליקיפוד,הייתה גם מוסיקה היה הפעם מעולה היו ילדים מהגנים שלי וגנים אחרים וסתם עוברים ושבים....ועכשיו זה מתכונת קבועה כל יום שני
וגם הפעם קיבלתי
כך שזה מעולה. ועכשין לכל מי שרוצה לדעת עלי יותר או לראות תמונות,אני נמצאת יחד עם דודי ואבישג באתר בא לי מסיבה בעמוד הבית וגם בקטגוריה תיאטרון בובות....המטרה ימי הולדת. אז זה בגדול השבוע שלי מחכה להצעות ותשובות מכמה גנים מקווה לטוב
אז עד הפעם הבאה שבוע טוב ופורה לכולנו
**נ.ב למי שיש הצעות לסיפורי שעת סיפור בלי הרבה אביזרים אשמח לשמוע תודה

אבל נשמה למה אף פעם לא בשירשור הנכון../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה זה הקמת לעצמך פינה אישית של השבוע שלך???
עכשיו את עושה לי עבודה...להכנס לניהול ולשרשר אותך למקום המתאים נו טוב אבל זה יעלה לך
אני הולך לשרשרך ורק אז אגיב להודעתך איזה מצחיקולה את בחיי אני עוד נקרע מצחוק

ayaly2

New member
נו.מה ?לא שמתי לב...הילדים פה משגעים אותי../images/Emo4.gif:

אני שמחה שאני משעשעת אותךךךךך

../images/Emo178.gifשוב פעם את מתישה אותי ??!

כייף לשמוע שהלך טוב בסבארו ... יש תמונות ?? איך שילבת את המוסיקה ?? אנסה לשלב בפעם הבאה את ביקורי במרכז עם ביקור בסבארו ...

למעלה