איך היה השבוע שלכם ??

גליתוי

New member
שלום לכם יקיריי../images/Emo24.gif

השבוע הקודם חלף בדריכת רגל דורסנית. אמנם הבריאות בסדר וזה הכי חשוב! ובכל זאת, למרות בעיות בעבודה שלי ושל בן יובל, הצרות הכלכליות לא רוצות לפסוח עלינו, וכך האוטו הושבת בעקבות תאונה, טיפולי שיניים יקרים שאי אפשר לדחות יותר ועוד ועוד... בתקופה זו של קושי כלכלי, יש לי הרבה השגות לגבי החברה הקפיטליסטית, דורסנית שלנו קשה לי יותר מתמיד לראות את בעלי ההון משחקים בכסף שלהם בזמן שרוב האנשים בארץ עסוקים בהישרדות יומיומית, כשהמדינה מגבה את בעלי ההון ומצמצמת כל הזמן את הזכויות הסוציאליות של אזרחיה. ואני כאזרחית רק ממשיכה לקטר, כנראה שהקושי של האזרח הקטן הוא כמו אופיום להמונים, תעסוקה שלא משאירה לנו זמן ואנרגיה כדי להלחם על חברה צודקת. אני קוראת בעיתון על ילדי העובדים הזרים, על הקטל בכבישים , על האלימות הגוברת וחושבת שגם אם אפעל הפעולה שלי תהיה קטנה ולא מורגשת, אבל מן הסתם כך רובנו חושבים ולא עושים דבר ונותנים לאנשים חסרי אחריות לנהל אותנו. אז איך יוצאים מהאדישות ופועלים למרות כל הקושי הקיומי? חברים אני יודעת שאין לכתיבה שלי היום שום נגיעה לבובות אבל יצא לי מן רצף אסוציאטיבי של מחשבות שהציפו אותי השבוע והחלטתי לשתף אתכם. שיהיה הלוואי שבוע טוב לכולנו! גלית

אוייש גליתוש ...

קודם כל, הפינה הזו נועדה גם ואולי בעיקר לשתף גם בדברים הנוספים בחיינו מלבד הבובות, כך שבסדר גמור ששיתפת
אכן העלית נקודה כואבת ואני יכולה לספר לך שבהחלטתנו לגור רחוק רחוק בניתוק כמעט מוחלט, היה השיקול של דחיה וקושי עם כל מה שקורה פה. גם אני וגם בן זוגי חיינו בעבר בחו"ל כמה שנים וראינו מקומות בעולם שנעים ואנושי לחיות בהם וההבנה של כמה קשה פה, מתעצמת. אין לי כל כך תובנות. אולי זה לא חכמה אבל ה"פיתרון" שלנו הוא לחיות פה רחוק. לתקן את העולם אני לא חושבת שאצליח. אוףףף . שיהיה שבוע טוב ...

גליתוי

New member
תודה חגיתוש../images/Emo25.gif

על האמפתיה וההתייחסות. מעניין שלברוח למדבר זו אחת הפנטזיות הנוכחיות שלי. לבנות אוהלים ולארח אנשים כמו אברהם אבינו... אבל אני עם בת טיפש עשרה שאם אנתק לה את המחשב והחברים מהוריד אז אני בצרות! מקווה שאת מגיעה למפגש אשמח לפגוש אותך! נשיקות גלית

שלום גם לך החברה גלית ../images/Emo201.gif

תארתי לעצמי שמשהו מתרחש ( לא יודע אם ראית אבל כתבתי לך בהודעה: חגיתוי, גליתוי ודביתוי )* תקראי בזמנך החופשי את הרי כבר יודעת איך זה...יש תקופות שהכל נופל בבת אחת, בדיוק בזמן הכי לא מתאים ומה שהתחיל כטיפה הופך למבול עם סופת ברקים
תאונה??????????? מה קרה????? אני מקווה שמלבד הרכב אף אחד לא נפגע אני לא אלאה אותך בתגובות רוחניקיות מנג'סות אבל כאלה שאחרי שמתחילות להפציע קרני ה
הראשונות ( והן מגיעות בסופו של דבר!!!!!!!!!!!!!!! ) מתבררות כנכונות. רק רציתי להגיד שאת יודעת שאם את מעונינית בתמיכה כזו או בכל סוג של כתף - כל מה שאת צריכה זה להרים את ה
ולחייג אלי...את השאר אני אעשה
אני אפילו מוכן לדגדג אותך כדי שתצחקי
צודקת חגית שאל לך להתנצל שאת מעלה פה סוגיות בנושא שאינו קשור לבובות אבל כפי שכבר סיפרתי בפורום- זו היתה הכוונה של חגית מההתחלה כשהציעה לי את הרעיון לפינה מלבד זאת בעיניי אומנים שיש להם מודעות ואכפתיות סביבתית\חברתית\ קהילתית\ מדינית או איך שלא תקראי לזה הם אנשים טובים יותר מה שמשפיע מיד על יצירתם ועל עומקה ורבדיה - מניסיון אין לי כל ספק בזה!!!!!!!!!!!!!!!!! את הרי כבר הספקת להכיר אותי היטב ולדעת מה דעתי ועמדתי בנושאים שהעלת ובנושאי עוולה, אי - צדק ושיוויון, אפלייה, שררה וכ'ו ועד כמה הם מקפיצים לי את הלב,את יצר הלוחמנות או את הפיוז ( בהתאם לנסיבות )לכן תרשי לי הפעם שלא להוסיף את תגובתי לנקודות המוזכרות... אבל את גם יודעת שיבוא יום ואני אחזור להודעה הזו
אני רואה שהצטרפה אלינו החברה ה:4 היום, כן ירבו, אז אני נגש לברך גם אותה. כתמיד - אני פה בשבילך

גליתוי

New member
תודה חבר!

אכן הזמן שעובר קצת מכניס לפרופורציות את צרור הצרות שנפלו על ראשי. אני עדיין חושבת להיות באיזשהוא אופן פעילה חברתית אז אם יש לך רעיון אשמח! החל משבוע הבא אני מתחילה לעבוד באזור המרכז פעם בשבוע, אז אשמח אם יצא לנו להפגש... ואם לא אני מצפה למפגש של הפורום בקוצר רוח! בקשר לקישורים לבובנאים, התכוונתי להפניה לשמות של בובנאים שאוכל להכיר דרך האינטרנט או בהצגות בארץ, ולא התכוונתי ליצור קשר אישי. בכל אופן תודה על העידוד!

עינבלית

New member
היה לי שבוע מוזר,כואב שהסתיים בכייף

מיום שבת עד רביעי היה לי וירוס של כאבי בטן משתקים. אני זוכרת במעורפל את הימים האלו. ביום רביעי בחמש וחצי הלכנו להצגה "הקוסם מארץ עוץ" בכיכובו של דודי בן אדרת המדהים. בגלל שאין לנו טלויזיה אז אני לא ממש מזהה את הכוכבים האחרים (בכלל אני "לא מזהה" כרונית. יצא לי לפני כמה שנים להדריך את השופט אהרון ברק בלי לזהות אותו, את דודו טופז בלי לזהות אותו וטופז הגדיל ונעלב עד עמקי נשמתו שלא זיהיתי אותו.). יש לנו פה בכפר תבור משחקיה מקסימה, ומנהלת המשחקיה שהיא ידידה שלי ראתה אותי מעבירה ביום ראשון (עם עויתות בטן) פעילות יצירה לכל מי שרק רצה, בהתנדבות, של בובות תיאטרון מגרביים. היה כייף גדול, ובתחילת נוב' אדריך גם יצירה וגם אפעיל תיארטון אצבעות ביחד עם הילדים, עם סיפור נפלא ואהוב עלינו מאוד שתרגמתי מאנגלית לעברית, סיפור שבאנגלית שמו owl babies של מרטין ווידל. העברנו את סופהשבוע במרתון תפירת ינשופים (הבטחתי גם ינשוף לדודי) ומחר אלך לדואר לשלוח. ואתמול הארבע יצאתי לטיול סוסים עם שכן שלנו. רכבתי על סוס מקסים ומתוק בשם לופו. בסוף הרכיבה אחרי שהורדתי לו את האוכף והרתמה הוא נתן לי נשיקה במצח
וזהו... בואו לבקר בחנות הינשופים שלי!

איזה כייף לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif גם מחמאות וגם ../images/Emo77.gif

שוב תודות ענקיות על המחמאות והפירגון
כ"כ שמח שלשנינו הסתיים השבוע בתחושה של כייף והלוואי שתמיד יהיה כך ( מינוס הקטע של כאבי הבטן אצלך...יכול להיות שזה מרוב התרגשות שעמדת לפגוש אותי, בכל זאת עבר לך ביום שנפגשנו
ומינוס ההתקררות שלי ) אני אתן לך סקירה על המשתתפים ( כמובן שלא כולם מוכרים ) *דורותי - מיכל אמדורסקי ( רקדנית, זמרת, שופטת " נולד לרקוד " ערוץ 2, מנחה בערוץ המוסיקה 24 ואשתו לשעבר של... ) *דודה אמילי, פייה, שוער - חלי חזן בוגרת בית צבי אך לא מוכרת...סוד קטן ביננו...בדרך כלל יש בהצגה שחקנית נוספת: שיראל אשרוב ואז אחת עושה את הפייה והשניה את הדודה והשוער ובכל הצגה הן מחליטות מי תהיה היום מה אבל שיראל נאלצה ברע האחרון לקפוץ ברגע האחרון להחליף שחקנית בהצגה אחרת של התיאטרון שהתקיימה באותו יום. * איש הפח - זוהר כץ בוגר ניסן נתיב *אריה - ניר נירו לוי ( הפוך, רמזור - ערוץ 2, אין ספור טלנובלות בערוץ 3, תיאטרון החאן י"ם, סרטים רבים, הצגות והרבה תמונות פאפרצ'י ודמות מעולה בארץ נהדרת ) *מכשפה - עזריאל אשרוב ( שחקן תיאטרון ותיק, כותב, במאי, מפיק ההצגה ובעל התיאטרון ) * הקוסם - מאיר סויסה ( אם לא הכרת את דודו טופז יש סיכוי שלא תכיר אותו למרות הכל... הסרטים המדוברים: " הלהקה " , דיזינגוף 99 " ועוד סרטים רבים, תוכניות טלוויזיה וכמובן הצגות הבידור במסגרת הצמד סוויסה ויצפאן עם אלי יצפאן * הכלב טוטו - טוטו הכלב
ואותי אין צורך להציג . שמח שהצלחת להנות מיצירת הבובות מגרביים למרות העוויתות ושמחתי עוד יותר לשמוע על ההפעלה הקרובה עם בובות האצבע ( ברור לך שנדרוש תמונות הא?! ) לא מכיר את הסיפור ואם בא לך ספרי לנו בהזדמנות בבקשה איזה כייף לי שאני זוכה גם למתנה ותודה על כך ועל זה שאת טורחת ללכת לדואר במיוחד בשבילי
יווואוווו איזה כייייףףףףףף לך שלא רק שרכבת על סוס אלא גם זכית לנשיקה ברור שאני חייב לבקר אותך באיזו שבת אני גם חייב תיקון עם סוסים שאני כ"כ כ"כ כ"כ אוהב. אני כבר ביקרתי בחנות עוד לפני שהזמנת אותנו ותהיתי איזה ינשוף חשבת שמתאים לי (((((((((((((:) ביי חברה

עינבלית

New member
../images/Emo13.gif כזה כייף לקרוא את ההודעות שלך

מאיר סוויסה??? מה זה אהבתי אותו כשהייתי פספוסה! (פאדיחות...אבל כבר אמרנו שאני לא מזהה. לספר לכם עוד את מי לא זיהיתי? את יזהר כהן, את ראש הממשלמה לשעבר אהוד ברק, את יהורם גאון ועוד...את כולם הדרכתי באחוזת יערות הכרמל כמדריכת הטיול של שבת שלהם, שם הדרכתי שבת שבת מ1996 עד 2003, בלי חופשים). ליה חושבת שמתאים לך ינשוף עם ורוד. אני לא מגלה מה יצא.

גליתוי

New member
שו שו איזה ינשופים חמודים!../images/Emo119.gif

אני מאוד אוהבת את הבובות, כל כך פשוטות ולא יומרניות ועם זאת מקסימות! את גרה בכפר תבור? אם כן אז אנחנו די קרובות, אני היום עובדת בקיבוץ דברת נכון קרוב? אם תרצי אפשר ליסוע יחד למפגש. בהצלחה עם ההצגה החדשה, זה נשמע כייף גדול להופיע עם הילדים שלך!

עינבלית

New member
זה באמת קרוב ביותר!

קודם כל תודה על המחמאות! ודבר שני- אשמח להפגש בלי קשר, ולגבי המפגש- אני רוצה להגיע עם הילדים (הילדים שלי מאממים, והם בחינוך ביתי, והם מאממים - אה בעצם כבר אמרתי את זה - ) אז רק אם כולללם מסכימים - אעשה מאמץ כביר להגיע - ומאוד אשמח לנסוע ביחד איתך!!!

למעלה