איך עבר השבוע?

../images/Emo41.gifאיך עבר השבוע?../images/Emo188.gif../images/Emo139.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע:

DropDeadAlice

New member
רעידת אדמה!!!!!! אעאעאע שוב!!! ../images/Emo11.gif

שיר השבוע של דה יוזד: liar liar שיר השבוע לא של דה יוזד: rebel yell - children of bodom talk dirty to me - children of bodom להקת / אלבום השבוע: Children of bodom קליפ השבוע: :X תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אי.טי ! משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: -_- ציטוט השבוע: "DUDE!" מתנגן בראש / פלייליסט: babyyyyy talk dirty to me !!! תמונת השבוע: אוקיי
|ריר|

O L g i T

New member
יהה

שיר השבוע של דה יוזד: X שיר השבוע לא של דה יוזד: אני מצטערת להגיד את זה .אבל Rammstein - Ich Will ו ever so sweet - the early november להקת / אלבום השבוע: X קליפ השבוע: cobra starship - snakes on a plain תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: קני נגד ספני משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: מצאתי עבודה! ציטוט השבוע: היו כמה..לא זוכרת מתנגן בראש / פלייליסט: damien rice - The Blowers Daughter תמונת השבוע:

Lintu666

New member
the taste of ink

שיר השבוע של דה יוזד: מייבי ממוריז שיר השבוע לא של דה יוזד: whatshername\green day להקת / אלבום השבוע: גרין דיי ^^ כמה זמן לא שמעתי אותם קליפ השבוע: - תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אני לא זוכרת איך קוראים לסרט הזה אבל הוא דיי ישן עם ניקול קידמן וסנדרה בולוק שהן מכשפות,אחלה סרט משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: קיבלתי כוויה. משו משמח? שיעורי נהיגה ^^ וקיבלתי דברים מארה"ב ושוויץ
אה ואני אולי אולי טסה לשוויץ בקרוב DD::: אחרי 10 שנים שלא הייתי שם ציטוט השבוע: - מתנגן בראש / פלייליסט: whatshername תמונת השבוע: אני בלונדינית. לא נראה לי שיש מה להוסיף

:)

שיר השבוע של דה יוזד: Poetic Tragedy שיר השבוע לא של דה יוזד: Blink 182 - Rock show להקת / אלבום השבוע: The used קליפ השבוע: The used - Taste of ink תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נמלטים משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: יומולדת לחברה:] ציטוט השבוע: " כל זבל מקומו בפח " מתנגן בראש / פלייליסט: The used - On my own תמונת השבוע: -

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif Hip hip hoorey for me...

שיר השבוע של דה יוזד: EARTHQAKE [נראה לי שכותבים ככה] אחחח האירוניה
שיר השבוע לא של דה יוזד: כל הדיסק החדש של אוננג'ד וHT של לינקעין
להקת / אלבום השבוע: אוונג'ד-הדיסק החדש [איך קוראים לו לעזאזל???]
קליפ השבוע: פארודיה על לינקעין http://www.youtube.com/watch?v=JYNRhzX6gw8
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תוכנית-איי לאב ניו יורק סרט-מינכן
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: עיצבן-הלכתי לאיבוד בי"ם ובמכלול נסעתי שם שעתיים באוטובוסים שימח-סיימתי לאסוף חומר לעבודה במד"ח, צ'אטים בMCR
ציטוט השבוע: "פיידוש רוצה להיות חברה שלי?" חחח עוד פעם הצ'אט
מתנגן בראש / פלייליסט: IT'S NOT A FASHION STATMENT...-MCR
תמונת השבוע: אהאהאהאהאהאהאהא מחבלללללללללללללל אה אופס זה רק ג'פה
**תתעלמו מהשגיאות כתיב

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif הלינק החרא מסרב לעבוד

http://www.youtube.com/watch?v=JYNRhzX6gw8

MyApocalypse

New member
אניייייי O=../images/Emo97.gif

שיר השבוע של דה יוזד: אממממ לא משהו מיוחד שיר השבוע לא של דה יוזד: מלא P= להקת / אלבום השבוע: אממ trivium סתם כי אני אוהב אותם
קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: המירוץ למיליון P: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: חולההה כבר שבוע ;; הכאב בגרון לא עובר >: ציטוט השבוע: "לך אתה רקוב ביותר לומר לך גם אני מתחרבן אותך" XDDDDDD מתנגן בראש / פלייליסט: pain - three days grace תמונת השבוע

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונה

שיר השבוע של דה יוזד: the taste of ink שיר השבוע לא של דה יוזד:ממ...לא יודעת.. להקת / אלבום השבוע:flyleaf קליפ השבוע: לא יודעת תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא יודעת משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: הוא שונא אותי|:
ציטוט השבוע:"סבא שלי הגיטרה" אל תנסו להבין><" מתנגן בראש / פלייליסט:hello- אוונסנס תמונת השבוע:אני לא בבית עכשיו

אין לי כותרת שנונה../images/Emo69.gif../images/Emo185.gif

שיר השבוע של דה יוזד? Light with the sharpened edge שיר השבוע לא של דה יוזד? Incubus - i miss you קליפ השבוע? אחד המצחיקים -> אתם חייבים לראות את זה!
תוכנית הטלוויזיה/סרט השבוע?האוס
משהו שמח שקרה השבוע? התחלתי לנגן על תופים
מתנגן בפלייליסט? Breaking Benjamin - Here We Are. תמונת השבוע? אהבתי ^^

נו שיהיה,../images/Emo205.gif

שיר השבוע של דה יוזד: לא משהו מיוחד שיר השבוע לא של דה יוזד: אממ, כלמיניP: להקת / אלבום השבוע: i killed the prom queen קליפ השבוע: http://youtube.com/watch?v=RdmOa8MhVoo
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: על טבעי, גיבורים. סרט- ביוולף- לא משהו>< משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: כלמיני ציטוט השבוע: חחח יש הרבה^^ מתנגן בראש / פלייליסט: אטריו- דומסדיי תמונת השבוע: ישנה אבל נגיד ש

למעלה