איך עבר השבוע?

just orka

New member
רוזי מכריחה אותי../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

שיר השבוע של דה יוזד: מממ בוקס שיר השבוע לא של דה יוזד: לא יודעת להקת / אלבום השבוע: בקושי שומעת מוזיקה עכשיו קליפ השבוע: - תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: בובות\המלכה משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: אין מחשב שוב ציטוט השבוע: לאיודעת מתנגן בראש / פלייליסט: כלום. מחשב של אמא תמונת השבוע: כנ"ל

הזויה13

New member
../images/Emo103.gif

שיר השבוע של דה יוזד: אין לי שמץ, היו כלכך הרבהXD שיר השבוע לא של דה יוזד: Milkshake(cover) - goodnight nurse להקת / אלבום השבוע: the used
קליפ השבוע: The ghost of you של מכר תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: NONE משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: סופשבוע מחוץ לבית:) ציטוט השבוע: "היה כל כך רטוב ומה-זה נלחצתי שהמים נכנסו לי לביצים" XDDDD מתנגן בראש / פלייליסט: A little piece of heaven - A7X תמונת השבוע: תגובה מהירה, ובכל זאת איןXD

מותק1212

New member
עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo119.gif

שיר השבוע של דה יוזד: With Me Tonight שיר השבוע לא של דה יוזד: שירי פאנטום האופרה, ראיתי היום את הסרט וחרשתי
להקת / אלבום השבוע: השבוע...The Used!
קליפ השבוע: A Box Full Of Sharp Objects
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סרט- "אמרתי לך"-סרט מטומטם אבל יש שם שחקן בשם גבריאל שהוא מושלם
תכנית- "חברים" ו"מתבגרים" שזאת סדרה ממש מצחיקה XD משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: שימח אותי- משלוח שהגיע מחו"ל עם כפפות פראנקי!
ציטוט השבוע: מחברים הפרק שהם בלאס וגאס ורוס ורייצ'ל התחתנו: Ross: "Hello miss. Ross!" XD Rachel: "Hello Mr. Rachel!" XD ואז שניהם הקיאו XD מתנגן בראש / פלייליסט: Lunacy Fridge תמונת השבוע:
איזה שיער

למעלה