אילו יצא לכן...

nimfo

New member
no doubt about that....

הית´ לדג´ר ממש חמוד. אני רוצה לתקן רושם מוטעה שנוצר ממקודם בהקשר לבראד פיט.... בלונדינים זה לא הקטע שלי בכלל... אבל אני פשוט מאוהבת בדמות שלו ברוחות של תשוקה...

(שרון)

New member
בן אפלק, כמובן! אבל ........ ../images/Emo26.gif

אם היתה לי אפשרות להכניס מישהו אחר לרשימה אז ............ ניקולס קייג´ המושלם!!! (אני יודעת הוא הרבה פחות יפה מ3 המועמדים שניתנו כאפשרות , אבל יש בו קסם שבהם אין, ) וזה לא משנה הגיל!!!! (העיקר התרגיל...סתם, קראתי את זה על חולצה של ידיד שלי...) שרון

No Doubt

New member
אהם....אני מבקשת....

אם יש אפשרות הלצעות אחרות אז אני בעד מרקוס מהבוקר שאחרי (השחקן השחור) אגב אחלה תוכנית שווה צפייה ותאמינו לי, חתיך כזה - עוד לא ראיתן!!!!!!!!!!!!!

peach & cream

New member
בהחלט בראד פיט!!!

מ ד ה י ם חוץ מזה אני מאוכזבת שריאן פיליפ לא מופיעה, כי הוא אצלי מס´1. הייתי מתפשרת גם על מאט דיימון החמדמד.

lala182

New member
בננות.... התשובה המתבקשת

בראד פיט כאילו??!?!? אבל חוצמזה יש לי את הפשושון שלי ולו אני יכולה לעשות מה שאני רוצה.... שזה הכי כיף אבל בטח שאם בראד פיט היה פה מולי אפילו אם הפשושון שלי היה גם לידי הייתי קופצת עליו ועוד סטייה קטנה שיש לי מאז גיל 13 בערך... בריאן ליטרל מהבקסטריט בויז כן כן אני יודעת קצת פאסה אפילו קצת הרבה בערך מלפני שלוש שנים אבל הוא פשוט נורא מתוק כזה .... ועוד מישהו ששכחתן בננות- דודי´לה בלסר!! בכלל יש המון גברים כוסונים בעולמנו.... ושכחתן הרבה מהם... לפני שנה שנתיים בערך אני זוכרת שאני וחברה שלי התחלנו לעשות רשימת ה20 הכי כוסונים מהר זה הגיע ל50 אח"כ ל100 ונראה לי שגם הגענו ל150... אם אני ימצא את זה אני ישלח לכן ולמי שאמרה ליאונרדו דיקפריו.. איכס הוא מגעיל מושי כזה לא אהבתי.... שלכן... לה-לה....

או קיי..... אמממממ

בעיקרון של העיקרון... הייתי בעיניים עצומות בוחרת את מאט דיימונד אבל מישום מה יש לי אסוציאציה לא נעימה מאז שראיתי "הכשרון של מר ריפלי" ו"דוגמה" אז אני חושבת שהייתי בוחרת שבראד פיט כי אין לי שום אסוציאציה לגביו... והוא נראה טוב!

אפח´ד מהם!!!!

רק את ברוס וויליס השוווווההההההההההה!!!!!! ואל תצחקו בננות אני חולה על הבנאדם...ברצינות...ווואיייי אני מתה עלייייוווווווו יעל ה
בברוסססס....

daniel...

New member
בואו נראה.....

ברוס וויליס הורס!!!!!1 אבל הוא קצת אם...טוב נו גדול! ובראד פיט הורססססססססס גם כן! אבל נשוי!!!!! ובן אפלק!!!!! חמוד!!!!!! פנוי!!!!!! מושלם!!!!!!!!!!!!!! ולכן!!!!!!! בן אפלק!!!!!!!!!!!!! דנ^אל

dominogrose

New member
והתשובה שלי....

האמת שמפורסמים הוליוודיים (כתבתי את זה נכון?) לא כל כך מעניינים אותי... אני בכלל הייתי בוחרת את אדיר מילר כמועמד.... (אל תצחקו...) הוא כזה מתוק!! ואם בכל זאת הוליווד - אז את טום קרוז... פשוט מאמי....
***סיון***

ענת פ.

New member
או! תודה!

האמת היא שמי שהייתי הכי רוצה לנשק הוא בכלל לא כוכב הוליוודי, למרות שהוא מפורסם: סיימון רקס(מייקי היפה יפה יפה מג´ק וג´יל, שם מגעיל לשחקן אבל מה לעשות) אבל זו שאלה שמעניינת אותי דווקא יותר, עם מי הייתן רוצות לעשות שיחת נפש? לדעתי זה יותר מעניין. לי אישית יש חבר אפלטוני, ושיחות נפש זה לא ממש מה שחסר לי, אבל הייתי רוצה לגלגל שיחה על כוס שוקו עם בראיין אדמס... גם לשיר איתו דואט אחר כך יכול להיות כיף... ואתן?

No Doubt

New member
ענת...חמודה שלי

אם אני אהיה לבד בחדר עם כוכב הוליוודי שאני אוהבת אני לא אשב ואשוחח איתו על מצב החסה בשטחים אני אראה לא את מצב השטחים אצלי בגוף.... ובקשר לשוקו, זה יכול לשמש במקום הסיגריה שאחרי

No Doubt

New member
אוקי...

בואו נפסיק להתלהב כרגע מבלונדינים, עיניים כחולות וכל הזין הזה איזה ישראלים אתן אוהבות???

Black Cat15

New member
אף אחד מהם!! ../images/Emo13.gif

חורחה אנריקה אבז´ו לשילטון!!! (ארמנדו מנדוזה ב"בטי") ואם לא הוא אז פקונדו ארנה!! ואם לא הם... בראד פיט!
למרות שאני אישית מעדיפה את ליאור...

למעלה