אירוויזיון!
|מיוחדת|

yoooni

New member
חברים, אני לא יודע אם כבר שמעתם אבל

מחר ט.א.ט.ו עולות לשיר בהרכב חסר באירוויזיון. יוליה אושפזה היום באחד מבתי החולים בריגה כנראה בשל דלקת ריאות. ומחר לנה, לפי מה שידוע עכשיו, עולה לשיר בלי יוליה. תצטרף אליה לשירה אחת הזמרות שמלוות אותן. ואני מצרף תמונה של לנה שרה לבד בחזרה הגנרלית השניה מהיום. והנה קישור לידיעה באתר doteurovision

SacredShadow

New member
תיכנסו לפה בבקשה.......

אני לא מעריץ שלהם ואני גם לא רוצה שהם יזכו אבל מישהו יודע אם יש משהו רשמי שיוליה כן תופיע היום? או שזה סתם בשביל לקבל תשומת לב - או שזאת מסכנה.

Tatu4Taty

New member
אני שונא את מי שדפק להן את השיר!

ההופעה היתה יפה אבל פאק! הם הורידו בתים שלמים.... אני ממש מאוכזב מזה.. אני כבר לא כל כך בטוח שהן יזכו... הן היו צריכות לעשות את הביצוע המקורי

Mrs James

New member
../images/Emo41.gifמקום 3../images/Emo41.gif

גם טוב....אפילו מעולה!!!!! רק שלטורקיה ממש לא מגיע מקום ראשון...השיר לא היה יפה....והזמרת מפחידה.... אם כבר אז בלגיה היו צריכים לזכות!!! אבל כל מקרה...
מזל טוב לטאטוווווווווווווווו

טוב אני הראשון לכתוב זאת!

טאטו זכו מקום שני באירויזיון!!! יוליה שרה בסוף,הן לא התחרמנו ולא התנשקו ולא כלום,ולמרות ההופעה הדלילה זכו-ומה אתם חושבים על זה?שרשרו אותה אליי.

Mrs James

New member
אמממ...ברח לי השם

אבל אפשר להוריד את זה דרך האתר של האירויזיון....חפי למטה שסה שמה קישור

Mrs James

New member
לללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לללאאאאאאאא פייייררררררררררררר אני רוצה יולייייייההההההההה

Mrs James

New member
אי אפשר לדעת...

אבל באתר של האירויזיון כתוב שבעיקרון היא תהיה בסדר עד היום בערב והיא תופיע אבל אי אפשר לדעת....וכמובן יש את האפשרות שזה יחסי ציבור ואז היא בטוח תופיע

Mrs James

New member
חחחחחחחחחחחחח

הייתי כל כך עסוקה בלוודות שהן לא יעשו איזה פאדיחה ויכשילו אותן שלא שמתי לב שחסרים חלקים... כשאני יראה את ההופעה שוב אני ישים

לJה

New member
אז...../images/Emo24.gif

כן זה דיי טוב :)....כל התחרות החזקתי אצבעות...קצת לישראל וכממובן שלטאטו...אוףף רציתי שהן יקבלו מישראל 12 נק'...אבל לא נוראא.. בכל מיקרה מקום שלישיייייי! אני מקווה שלנה וג'וליה מרוצות :) מווואאאההה לאב יו 2 מאצ'

Mrs James

New member
לא נראה לי שזה נכון...

כי הן 2 והן מצליחות טוב מאוד בתור 2 ואין להן שום צורך להוסיף עוד 1...אבל במקרה שזה נכון... זה מאודדדדדד מיותר...וה"חדשה" הזו מכוערת...

DileMMaGi®L

New member
אז ככה...

בכתבה כתוב לפי מה שהבנתי שזאתי תחליף אחת מהן אם תיהיה איזשהו בעיה היא יכלה להחליף את יוליה באירוויזיון עם היה קורה משהו והמפיק שלהן עוד לא יודע איזה מראה הוא יעשה לה מה שבטוח זה שהיא לא תראה ככה

תרגום לעברית למי שרוצה

כבר דיווחנו לכם שבאירוויזיון הצמד טאטו יורחב ע"י פרויקט חדש של איבן שפובאלוב(פדופיל מגעיל
) שם הפרויקט :קטיה נחאבויי ,במקרה שיהו בעיות עם יוליה וולקובה שכאמור בימים אלו נערכת לקראת ניתוח בבטן ואינה חשה בטוב. איבן רוצה שאני אהיה מעין לוליטה ,אומרת קטיה בת ה16 הוא רוצה שאני אדגיש את את הצעירות והסקסיות שיש בי. התמונה אגב אינה של קטיה למי שרוצה לדעת. ובקרוב תופיע התמונה שלה בעיתון. *אפשר להרגע:הכל סודר יוליה שלנו עלתה לבמה ,שרה והשתוללה כמו גדולה,קטיה לא החליפה אותה וגם לא מצטרפת בעתיד ללהקת טאטו אולי יש מקום פנוי בלהקת ויאגרה...

למעלה